Skip to main content

Bittman înregistrat l-a bătut pe Bittman în direct

 

bittman antena 1
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

BITTMAN BATE BITTMAN. Vineri, emisiunea Acces Direct, cu Dan Bittman înregistrat, a avut o audienţă peste Happy Hour, unde Bittman era invitat în direct în studio.

NAŢIONAL. Programul de pe Antena 1 a avut o medie de 1,35 milioane de telespectatori în fiecare minut, cu aproape 70.000 mai mulţi decât emisiunea de pe Pro TV.

URBAN. La nivel urban, Acces direct cu Simona Gherghe a fost văzută de 713.000 de telespectatori pe minut, în timp ce la Măruţă se uitau 629.000 de orăşeni.

COMERCIAL. Din publicul Acces Direct, 309.000 de telespectatori au fost între 18 şi 49 de ani (5,6 rating pe segment). La Happy Hour, media pe targetul comercial a fost de 293.000 de telespectatori pe minut (5,3 rating).

Audienţele emisiunilor de vineri, 15 martie, cu Bittman înregistrat la Acces Direct şi în direct la Happy Hour

NATIONAL URBAN
Acces Direct 1.350.000 telespectatori pe minut (7,1 rtg) 713.000 (6,8)
Happy Hour 1.282.000 (6,7) 629.000 (6)

Dan Bittman la pătrat: şi pe Antena 1, şi pe Pro TV în acelaşi timp

Vineri după amiază, telespectatorii care se uitau la Happy Hour şi la Acces Direct au putut vedea o situaţie aproape paranormală. Dan Bittman era în acelaşi timp şi pe "happylica" lui Măruţă, dar şi în emisiunea Simonei Gherghe. Solistul povestea în acelaşi timp, în două locuri diferite, situaţia prin care a trecut.

Cum de a fost posibil? Explicaţia a venit după câteva minute de la Simona Gherghe: „Interviul cu Dan Bittman a fost înregistrat astăzi mai devreme”, a spus aceasta după pauza de la finalul interviului. Dan Bittman era în direct, alături de trupa sa, la Pro TV.

Acces Direct n-a fost în direct

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Iniţial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct, după cum se vede şi în captura de mai jos. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy Hour, Măruţă l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi şi ce oră este acum?

După ce Dan Bittman a intrat în direct în studioul Pro TV, Antena 1 a scos menţiunea Direct de pe ecran.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Situaţia a fost semnalată şi de comentatorii paginademedia.ro. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    CNA-ul ce face? Cum sa pui In Direct si sa nu fii? Badea o fi in direct?
  • Andrei Andrei
    Eu nu inteleg cum de mai exista romani care sa se uite la Acces in conditiile in care 90% din subiectele prezentate acolo sun facaturi,regii,aranjamente,nimic real.Maruta e manelist dar nu-si bate joc de telespectatori cum o fac obsedatii aia sexual de la Acces si Un show pacacos
  • cucubau cucubau
    romanii n au talent o sa aiba 10 milioane simabta aceasta in special daca mai baga niste nespalati pe acolo
  • cristi cristi
    Pai e si normal, pentru ca lumea a ramas captiva pe Antena1 crezand ca Dan Bittman e invitat la ei. Nu aveau cum sa mute, pt. ca toti asteptau sa spuna despre starea lui de sanatate, cum o mai duce cu vocea, etc. Cand de fapt, totul era inca o regie ieftina pusa la cale de Simona si gasca ei. Daca nu aparea la ProTV, Antena1 nu avea de gand sa scoata DIRECT-ul ala. Un fel lejer de a-ti face telespectatorii prosti, pe fata. Dar daca stau sa ma gandesc mai bine.. pe cei ce urmaresc Acces, nu mai e nevoie sa-i faci prosti .
  • Adrian Lazar Adrian Lazar
    Penibil!
    Antena 1 nu stie ce sa faca ca sa pacaleasca gospodinele care la ora aceea se uita la TV.
  • Gica Contra Gica Contra
    Este perfect explicabil: Bittman a intrat mai devreme la A1, iar lumea chiar a crezut ca e in direct pentru ca asa minteau aia de la Acces pe ecran.
  • Radu100% Radu100%
    Hai ca nu l-a batut asa rau, uneori Acces direct face milonul de telespectatori, iar Maruta inregistreaza 400-500 de mii.

    PS: Petrisoare, asta este a doua veste proasta pe ziua de azi pentru postacii PRO TV, a inceput prost saptamana pentru ei, dar sambata dimineata cu Romanii au talent isi iau revansa.

Trimite un comentariu

sus