Skip to main content

BURTIERA ZILEI. Realitatea TV se întreabă pe post “CUM SCĂPĂM DE GUŞĂ”

 

Captură Paginademedia.ro

Publicitate

CUM SCĂPĂM DE GUŞĂ? S-a întrebat, pe Realitatea TV, Carmen Brumă. Aşa a apărut şi pe burtiera postului la care Cozmin Guşă este director editorial.

Vreo legătură? Nicidecum. După ce a pus întrebarea, realizatoarea a ţinut să puncteze clar că este vorba, “desigur”, de surplusul de grăsime de pe gât.

Emisiunea aduce lămururi despre “cum scăpăm de guşă”: “adoptaţi o poziţie corectă, cu spatele drept, pieptul în faţă, gâtul drept şi bărbia uşor ridicată”. Persoanele care scriu la calculator trebuie “să-şi supravegheze postura şi să stea cât mai mult cu bărbia privind înspre înainte”. Sfaturi despre o bună ţinută în lupta cu guşa.

O rubrică medicală, dar o potriveală care a dat burtiera zilei şi care merită punctată.

Emisiunea realizată de Carmen Brumă, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CUCU CUCU
    Uimitoare Doamna fina a lui Cozmin GUsa. Discutati si despre exceptiile de la aceasta LEGE pe care o discutati ! DICUTATI EXCEPTIILE care duc cu siguranta la DRAGNEA, VOICULESCU SAU TARICEANU !
  • Gogaie Gogaie
    E atat de simplu...Folositi noul Kantar media daca vreti sa scapati de Gusa :D
  • alina alina
    pe sefii de la realitatea ii doare in cot de angajati....si mai rau e ca nu sunt in stare sa le spun fraierilor care e situatia reala, de ce nu se dau banii...dar e greu sa le explici celor din teritoriu de ce la Bucuresti s-au dat banii iar pentru ei nu mai sunt fonduri. poate un protest spontan i-ar sensibiliza, asa cum s-a intamplat anul trecut.
  • raluca raluca
    cu sau fara gusa, oamenii din teritoriu cand isi vor lua salariile pe ianuarie si februarie? ca la realitatea nu stie nimeni nimic. cu sau fara gusa, fara stiri din teritoriu, realitatea are de suferit.
  • baba novac baba novac
    In curand. Tocmai ce au pierdut controlul pe comitetul creditorilor de la Realitatea Media. Mai mult, o serie de dosare penale ar trebui sa-l trimita la Rahova/Jilava alaturi de amicul Pacuraru. Sa vedem cu ce banuti mai cumpara posete Dana Secretara?!?
  • Gica Contra Gica Contra
    Dar chiar, cum poate scapa Realitatea TV de Cozmin Gusa? Stie cineva?
  • ioan valentin ioan valentin
    Candva, in Scanteia, a aparut o informatie sub titlul "Tovarasul Gheorghe Cioara s-a intors pe calea aerului de la Paris". Era primarul Capitalei. A reactionat doar Sectia de Presa, in rest, cine a vazut, daca a vazut si facut legatura, s-a amuzat! E plina presa de ieri, de azi (si de maine) de asemenea mai mult sau mai putin "gafe".

Trimite un comentariu

sus