Skip to main content

Campanie umanitară Europa FM cu 20 de artişti şi personalităţi, de la Loredana la Ivan Patzaichin

 

campanie umanitara europa fmEuropa FM a lansat pe 25 martie videoclipul imnului campaniei umanitare „Nu eşti singur pe lume”, alături de Loredana, Andra, Connect-R, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Toni Şeicărescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Cove şi compozitorul melodiei, Petru Călinescu.

Publicitate

Lansarea videoclipului melodiei „E soare şi pe strada ta”, care a devenit imnul campaniei umanitare marchează debutul unui nou an în care postul de radio îşi propune să demareze cea mai amplă campanie de fapte bune din România.

Andrada Burdalescu, director executiv Europa FM:

„Pe lângă îndemnul pe care îl lansăm tuturor de a fi mai buni cu cei din jurul lor, toţi oamenii pe care noi îi vom ajuta în cadrul acestei campanii vor trebui să plătească un preţ. Da, nu este nicio glumă. Preţul pe care noi îl cerem este ca şi ei, la rândul lor, să facă un gest frumos – după puterile şi posibilităţile lor – pentru altcineva căruia ar putea să îi însenineze ziua. Vrem să declanşăm o reacţie în lanţ de fapte bune, la nivel naţional.”

Videoclipul campaniei a reunit peste 20 de artişti şi personalităţi

În total, peste 20 de artişti şi personalităţi au început 2013 prin susţinerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei „E soare şi pe strada ta”, imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care îi îndeamnă pe români să nu uite de semenii lor cu care viaţa nu a fost la fel de darnică.

Videoclipul melodiei „E soare şi pe strada ta” a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusă de Petru Călinescu şi produsă de Bobby Stoica. Melodia este difuzată de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

Monica Anghel a interpretat imnul campaniei împreună cu Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiţă, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Şeicărescu de la Iris şi compozitorul piesei, Petru Călinescu.

Împreună cu artiştii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteţi vedea ca susţinători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arşinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Uşurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă şi Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu şi Toader Păun.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus