Skip to main content

Discovery Channel va difuza seria Poliţişti de elită, de Ziua Poliţiei Române

 

Ultimare Cops 2011  Ultimate Cops 2011Cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, Discovery Channel va difuza în această seară, începând cu ora 22.00, toate cele şase episoade ale seriei Poliţişti de Elită, primul serial filmat în România, despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia.

Publicitate

În România, filmările au fost realizate cu sprijinul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră Române.

Despre seria Poliţişti de elită

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), implicaţi în misiuni de răpire, trafic de droguri şi de arme sau raiduri de proporţii în zone cu un grad înalt de infracţionalitate.

Mai multe echipe de filmare din Bucureşti, Moscova şi Varşovia au surprins în detaliu aceste misiuni, relatând fiecare poveste din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare ţară în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, serialul le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri, etc).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yolo yolo
    o sa-l putem vedea pe mafiotul vasile, prins in flagrant de catre militienii de elita.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca nu esti multumit, mai nene, reziliaza contractul si du-te la UPC sau la Dolce si nu mai comenta aiurea, te rog...
  • BOG BOG
    Unii dintre noi nu vom putea viziona aceasta serie. Multumim RDS-RCS :(

Trimite un comentariu

sus