Skip to main content

Fostul redactor-şef al EVZ a lansat proiectul Agro Intel. Vlad Macovei, viitor consilier al deputatului Stănişoară

 

Publicitate

Vlad Macovei, fost redactor-şef al Evenimentului zilei şi project manager la săptămânalul Capital, a plecat din grup şi a lansat proiectul editorial Agro Intel, o publicaţie pe care o deţine integral. Pe de altă parte, jurnalistul va intra şi în consultanţa politică şi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, urmează să fie consilier al lui Mihai Stănişoară, fost deputat al PDL, în prezent la Partidul Naţional Liberal.

Agro Intel, parteneriat cu Capital

vlad-macovei

Agro Intel este un proiect editorial independent care îşi propune să acopere business-urile agricole. Există online, pe site-ul www.agrointel.ro de nouă luni şi, săptămâna viitoare, urmează să apară şi pe print, cu o periodicitate lunară.

Primul număr al revistei – Top 50 cei mai bogaţi fermieri – se va distribui gratuit, împreună cu revista Capital. De altfel, Agro Intel are un parteneriat cu Editura Evenimentul şi Capital, care asigură partea logistică (distribuţie, tipar, marketing, vânzări). În schimb, Agro Intel oferă pentru Capital informaţii de profil.

La Agro Intel mai lucrează Lucian Davidescu (şi el fost EVZ) şi Viorela Pitulice (care a lucrat la Forbes).

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Macovei a confirmat că nu mai are nicio poziţie managerială sau editorială la Editura Evenimentul şi Capital şi că Agro Intel este proiectul lui, dar nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Macovei intră în consultanţa politică

Din informaţiile Paginademedia.ro, Vlad Macovei urmează să fie consilier al lui Mihai Stănişoară, fost deputat al PDL, în prezent la Partidul Naţional Liberal.

Relaţia lui Macovei cu Stănişoară este mai veche. Jurnalistul l-a ajutat pe politician în ultima campanie electorală.

Vlad Macovei nu a comentat aceste informaţii. “Pot spune doar că nu există, în acest moment, vreun contract între mine şi Mihai Stănişoară, nici ca persoană fizică, nici ca persoană juridică. Pot să spun însă că sunt interesat de consultanţa politică.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emil-Anton COMȘA Emil-Anton COMȘA
    Felicitari, asteptam si actiuni agro-intel!
  • vecinu' vecinu'
    bine ca afla toata breasla ce jurnalism deont olog practica macovei. redactor sef, consultant politic... si mai ce, musiu crucea de piatra?

    ah, da, - bravo, succes maxim, te incadrezi in tendinte.
  • adrian adrian
    parca citeam de nu stiu ce derapaje pe acest site ca s-ar fi petrecut pe TV, prin ziare...acum am ajuns sa citim stiri cu site-uri lansate acum 9 luni (!!!!!), de publicatii "independente" lansate cu logistica, ajutorul etc unui grup de presa al carui actionariat este militant pro Basescu. Zig zag-ul personajului cu care ati vorbit, ieri redactor sef EVZ, parte din grupul de presa de care vorbeam adineauri, apoi ajutor de campanie electorala la Stanisoara in PDL, azi publisher "independent" care isi imparte costurile cu un trust cu o anumita orientare politica, maine consilier al aceluiasi om politic trecut in cealalta tabara politica...de aici trebuie ca vine "independenta" si obiectivitatea jurnalistica si trebuie data o stire, nu-i asa, d-le deontolog Obae?!
  • Gogaie Gogaie
    Bravo Vlad! Succes maxim!

Trimite un comentariu

sus