Skip to main content

La limita imposibilului. Dan Bittman, în acelaşi timp şi la Happy Hour şi la Acces Direct

 

bittman antena 1
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

BITTMAN CONTRA BITTMAN. În această după amiază, telespectatorii care se uitau la Happy Hour şi la Acces Direct au putut vedea o situaţie aproape paranormală. Dan Bittman era în acelaşi timp şi pe "happylica" lui Măruţă, dar şi în emisiunea Simonei Gherghe. Solistul povestea în acelaşi timp, în două locuri diferite, situaţia prin care a trecut.

Cum de a fost posibil? Explicaţia a venit după câteva minute de la Simona Gherghe: „Interviul cu Dan Bittman a fost înregistrat astăzi mai devreme”, a spus aceasta după pauza de la finalul interviului. Dan Bittman era în direct, alături de trupa sa, la Pro TV.

Acces Direct n-a fost în direct

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Iniţial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct, după cum se vede şi în captura de mai jos. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy Hour, Măruţă l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi şi ce oră este acum?

După ce Dan Bittman a intrat în direct în studioul Pro TV, Antena 1 a scos menţiunea Direct de pe ecran.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Situaţia a fost semnalată şi de comentatorii paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tuca shop tuca shop
    poate ai vrut sa zici ABCES DINRECT; o alta emisiune de mare succes a A1 este si Miroase De La Fiul Meu...
  • eu eu
    mare chestie:)) eu nici macar nu am observat. am lasat televizorul la acces direct din obisnuinta (asa cum li se intampla altora cu protv-ul) pt ca incepe mai devreme. nici macar nu am fost atent la interviu, de altfel rar mi se intampla sa-mi atraga ceva atentia. in definitiv asta inseamna competitie, chiar daca se recurge uneori si la dezinformare. e vina publicului care poate sanctiona aceste abateri daca doreste. pe mine unul putin m-a interesat interviul lui Bittman, asa ca nu am avut nicio problema in a-l viziona inregistrat si nu in direct. singura "durere" pe care o am e ca nu am vazut emisiunile cu Ioana Tufaru:))
  • doru68 doru68
    Daca este asa cu sms-urile este infractiune,ceea ce ar trebui sa ii faca pe cei de la CNA sa percuteze.Ramane de vazut.
  • paul andrei paul andrei
    Mie mi se pare altceva mai grav si nimeni n-a sesizat. faptul ca telespectatorii puteau trimite sms sa comunice cu Dan Bitman dar el nu era acolo in direct. asta e inselaciune. sms-ul costa bani. Aici ar trebui o amenda mare.
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    NU UITATI, NUMELE EMISIUNII ESTE DE FAPT ... ACCES DIN RECT!!!!
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    oskar, Antena 1 a fost lider de audienta cu o emisiune in direct care s-a dovedit ulterior ca de fapt era inregistrata? Superb! :)
    Adica exact ce spuneam, inca o incercare disperata de a mai recupera din audienta pierduta.
    Si ca sa intelegi cat au pierdut, uita-te pe audientele de anul trecut si pe cele din ultimele 2 luni.

    Romania danseaza e ultima sansa ca sa mai ramana "mereu aproape" de ProTV. Daca va fi un esec, va fi "mereu aproape" de Kanal D.
  • doru68 doru68
    O fi fost lider ABCES INDIRECT la minciuni LIVE....
  • oskar oskar
    Vineri, acces direct a fost lider de audienta :) pixel, mereu o dai in bara.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    De fapt e inca o incercare disperata a Antenei de a mai recupera din audienta, pentru ca de cateva luni incoace audienta le scade continuu.

    Pana acum cateva luni aveau locul 2 asigurat si de multe ori chiar bateau ProTV-ul.
    Acum sunt mai tot timpul pe locul 3, la diferenta mare de ProTV, iar urmaritorii le sufla in ceafa.

    Daca si emisiunea Romania danseaza va fi un esec (ca si X-factor si Top Chef) atunci Antena va avea o mare problema.
  • doru68 doru68
    Sant jalnici cei de la ABCES INDIRECT,au tinut aproape 10 minute direct pana MARUTA lea atras atentia ca in direct la el este de fapt DAN BITMAN,si nu la SIMONA GHERLE.Vai de mama lor,sa dai inregistrare cu DAN BITMAN care este pe statul de plata al ANTENEI 1 si sa il vezi la MARUTA in direct [pe bune] si pe deasupra sa si cante live cu orchesta,in acelasi timp.Si cica sa te duci la scoala lor de I.M.A.[INVATAM sa MINTIM cu ADEVARAT]sa inveti meserie de la SIMONICA soparlica.HA.HA.HA................
  • cora cora
    Cand vad reclama la televizor cu simona gherghina profesoara mor de ras. Sincer, stau si ma gandesc de ce dupa atatea gafe inca mai reprezinta o parte din imaginea acestei academii si acestui trust.
  • cristi cristi
    @cora , Pai daca vrei sa urmezi o cariera in teatru, te duci si inveti de la Simonica cum sa plangi la comanda .
  • cora cora
    Eu ma intreb cum dracu poate sa se duca cineva la IMA la marea scoala de jurnalism si sa o aiba ca profesoara pe moldoveanca proasta simona gherghina.....
  • MusYcBoX MusYcBoX
    bch - Sunt perfect de acord cu tine. Ce nu știi tu e că eu sunt un fan înrăit al filmelor românești (premiate sau nu) și am acasă peste 300 de filme românești originale pe dvd. Din punctul ăsta de vedere, eu dau pe un film românesc mai mult decât dau alții pe un bilet la cinema ca să vadă un film străin. Sunt unul dintre aceia care susține necondiționat filmul românesc. Oricând se dă un film românesc la televizor, mă uit cu plăcere, chiar dacă am respectivul film pe dvd.
  • cristi cristi
    @cactuss, Cred ca s-a inteles destul de clar ce ai vrut sa spui, asa ca n-are rost sa te mai umfli ca o punga. Ai spus ca din moment ce a cantat LIVE, emisiunea a fost in DIRECT. Din asta se intelege ca oricine canta LIVE intr-o emisiune, automat acea emisiune este si in DIRECT. Ori LIVE poti face si intr-o emisiune inregistrata.

    Cat despre faza cu "antenist", devii de 2 ori penibil ! Rar ajung sa vad ceva pe la TV, iar atunci cand o fac, e din cauza unor seriale bune de pe AXN, sau poate un film pe HBO. De la Antena 1, "Neatza" e singura emisiune pe care o agreez, pt. ca pe Razvan si Dani ii urmaream inca de pe vremea cand lucrau la National TV. In rest, nu dau nici 2 bani pe ce ofera ei. Aceeasi chestie e valabila si pentru tiganii de la PRO.

Trimite un comentariu

sus