Skip to main content

La limita imposibilului. Dan Bittman, în acelaşi timp şi la Happy Hour şi la Acces Direct

 

bittman antena 1
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

BITTMAN CONTRA BITTMAN. În această după amiază, telespectatorii care se uitau la Happy Hour şi la Acces Direct au putut vedea o situaţie aproape paranormală. Dan Bittman era în acelaşi timp şi pe "happylica" lui Măruţă, dar şi în emisiunea Simonei Gherghe. Solistul povestea în acelaşi timp, în două locuri diferite, situaţia prin care a trecut.

Cum de a fost posibil? Explicaţia a venit după câteva minute de la Simona Gherghe: „Interviul cu Dan Bittman a fost înregistrat astăzi mai devreme”, a spus aceasta după pauza de la finalul interviului. Dan Bittman era în direct, alături de trupa sa, la Pro TV.

Acces Direct n-a fost în direct

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Iniţial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct, după cum se vede şi în captura de mai jos. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy Hour, Măruţă l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi şi ce oră este acum?

După ce Dan Bittman a intrat în direct în studioul Pro TV, Antena 1 a scos menţiunea Direct de pe ecran.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Situaţia a fost semnalată şi de comentatorii paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mau mau
    interviul cu bitman a inceput la Antena1 inaintea celui de la protv, si avea titrat "DIRECT". cand antenistii au vazut ca a aparut bitman la protv, au scos imediat "DINRECTUL". si nu era normal ca la intrarea in DINRECT sa dreaga busuiocu' vaca aia proasta, care da cu mucii in fasole din ce in ce mai mult?
  • cristi cristi
    a spus la finalul interviului pentru ca maruta il intrebase pe bitman ironic data si ora. altfel nu ziceau nimic, dovada ca pe durata interviului aparea "direct" pe ecranul antenei.
  • mirela mirela
    Problema este ca A1 facut o inselaciune: a incercat sa isi pacaleasca publicul, mintindu-l ca interviul este in direct. Atat timp cat pe ecran apare cuvantul ''direct''... inseamna ca invitatul e in direct. De ce nu s-a spus inainte de difuzarea materialului ca este o inregistrare? Abia dupa ce a primit injuraturile de rigoare pe facebook din partea oamenilor indignati, Simona Gherghe a facut precizarea. Este vorba doar de respect pentru telespectatorii fara de care nicio emisiune nu exista. Cum sa iti prostesti publicul ca invitatul e in direct, cand Bitman era in emisiunea concurentei??? Cat de penibil poti fi? Asta este inca o dovada a lipsei de respect pentru publicul tau. Dupa tot felul de regii generatoare de scandal, aceasta emisiune o comite din nou. Ei ce credeau? Ca nu se baga de seama? Ca oamenii nu vad?
  • Synned Synned
    JEG tv loveste din nou!Cata prostime se poate uita la antenele astea...
  • bch bch
    Mai lasati HBO si mai mergeti si la cinema, la un film romanesc (premiat sau nu), sa-i mai imbogatim si pe romani... Cat despre ce face A1, devine deja ceva normal... Nicio zi fara un scandal marca Abject Direct. Poate ca au ajuns sa mizeze pe genul asta de scandaluri. Povestea cu precizarea la final ca e inregistrare e la fel de corecta ca si precizarea la final de talk-show, dupa ce convingi un sfert din pensionarii tarii ca dracu' se imbraca de la Prada si indoctrinezi un alt sfert de nestiutori, ca aceasta emisiune este un pamflet. Se respecta legea, dar nu e in interesul ei sau al cetateanului.
  • cactuss cactuss
    @cristi, n-ai înțeles nimic, "antenistule"! Apropo... nu sunt postac protv-ist, ca majoritatea oamenilor care scriu în pentru a ridica în slăvi postul din pache protopopescu, dar cum se face ca postul din baneasa calcă mereu în străchini? Ai vreo explicație plauzibilă, nu de alta, da' să știm de care baricadă te afli?
  • cristi cristi
    Ce gandire ai. Doar in DIRECT se poate canta LIVE ? Poti canta LIVE, si intr-o emisiune pe care o inregistrezi si apoi o dai pe TV.
  • Kandia reloaded Kandia reloaded
    Conducerea de partid si de stat a hotarat ca nu poate tine pasul cu Pro Tv.Conducatorul Antena Grup,ciocolata fara par, are mana libera la distrugerea Antenei 1(nu vorbim si de Antena 2 sau Euforia, ca ele nu sunt luate in calcul, fiind cantitati neglijabile)Voiculescu ea si Voiculescu el parca sunt plecati pe alta planeta.Il lasa pe nepriceputul asta de sef al Antenei sa pacaleasca telespectatorii cu jmekerii ieftine sau gasite in gunoi.A taiat bugetele,a numit oameni fara personalitate si fara o experienta adecvata in posturi cheie, doar pentru ca sar in pozitia de drepti cand trage el un fiss(flatulatie)Ce pretentie poate avea un telespectator de la Gherghe, cand ea in afara de un prompter, nu stie sa faca altceva(la televiziune ma refer, ca in rest, Tuca stie mai bine unele aspecte)Ce pretentie poate avea cineva de la oamenii pusi de seful antenagrup la conducerea departamentelor, care in afara de copy-paste nu stiu sa faca?As putea da si exemple dar i-as promova si nu vreau.Ei da! Raspunsul este scufundarea acestei corabii putrezite.Au aparut corabii noi, cu bugete de investit in productie, in oamenii care lucreaza pentru aceastea,cum ar fi Canal D,Digi.Cu pacaleli ieftine ,cu copii de o reproducere execrabila, imi pare rau dar nu o sa mearga....Faceti investitii in oameni mai sefilor,ca sa le mearga mintea,faceti investitii in productie, ca sa aibe cu ce....Fara rechizite, fara hartie igienica, fara becuri la portocale,fara amortizoare la DSNG-uri, o sa va duceti....!
  • MusYcBoX MusYcBoX
    Asta este televiziunea din România la ora actuală - se bazează doar pe minciună și manipulare ordinară. Am văzut aseară momentul penibil în care Acces Direct a trecut de la ''direct'' la ''exclusivitate''. Nu mă uit la astfel de emisiuni dar, butonând telecomanda, în așteptarea începerii unui film pe HBO, am văzut ''grozăvia''. Păcat că Dan Bittman, un om care înseamnă ceva în țara asta, a fost târât, fără să vrea, într-o astfel de mocirlă. N-am s-o uit niciodată pe pițipoanca asta de Gherghe care spunea într-o emisiune că, decât să fie sclavă în străinătate, mai bine vedetă în România ! Ea se crede vedetă, deși n-are ''nici în clin nici în mânecă'' cu show-biz-ul! După părerea mea, vedetă e aia care lasă ceva în urma ei astfel încât, atunci când pleacă pe lumea cealaltă, lumea regretă plecarea ei. Nu e cazul. Ca să revin la ''exclusivități'' - am sperat că odată cu închiderea OTV-ului va dispărea manipularea din România. M-am înșelat. România TV vine tare din urmă, fiind, după părerea mea, al doilea OTV. ''Exclusivități'' de dimineața până seara - când se prăbușește un elicopter, când rămâne una gravidă, când naște una prematur, când face Paula Iacob 55 de ani de căsnicie, etc. M-am săturat de toate porcăriile astea și de toate agramatele de la televizor. ''Vedetele'' alea de la RTV sunt vai mama lor ! Asta este televiziunea la ora actuală. Din păcate, trebuie să și plătim ca să vedem circul ăsta la televizor. Rușine !
  • razvan razvan
    Si inca mai exista prosti care dau dreptate penibilei de Simona Gherghe!
  • USLam TV USLam TV
    hAznalele si RetardTV sunt de cascadorii rasului :) )))panarame de televiziuni :)))))
  • cactuss cactuss
    Oricum, Dan Bittman a cântat LIVE, deci a fost în DIRECT la ProTv și înregistrat pe Antena 1.
  • cactuss cactuss
    Fraților, când o faci o înregistrare, pe ecran trebuie să apară înregistrat, nu direct. Deci, Măruţă asta a vrut să scoată în evidenţă.
  • Magnolia Roz Magnolia Roz
    distractive comentarii. pana la urma, vorbim de doua televiziuni mari care-si permit sa duca asemenea meciuri, umar la umar. mi se pare o buna manevra a Antenei: daca Maruta zice ca anuntase cu o zi inainte ca vine Bittman, Accesu' nu a stat degeaba. Subtilitati de programming, deh.
  • Mihai Cernat Mihai Cernat
    Foarte bine ca se bat televiziunile pe Bittman. Merita! Mai ales ca a trecut peste un hop mare, eu ma bucur ca si-a revenit si as vrea sa vad Holograf si Bittman nu pe doua ci pe sase televiziuni in acelasi timp!
    accesul s-a miscat mai rapid si parca vad fatza lui marutza cum s-a innegrit ca i-au luat-o inainte.

Trimite un comentariu

sus