Skip to main content

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut primii paşi pentru a lansa posturile LPF TV şi LIGA 1 TV

 

LPF
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a demarat oficial procedurile pentru a lansa propriile televiziuni - LPF TV şi LIGA 1 TV -, care ar urma să emită de la începutul anului 2014, a declarat vineri, pentru Mediafax, Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV, făcând astfel primul pas oficial pentru lansarea propriilor televiziuni. Cererea de înregistrare a mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV a fost depusă la OSIM în data de 14 martie 2013.

Contactat de Mediafax, Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a confirmat intenţia de lansare a televiziunilor LPF şi LIGA 1 TV. "Eu fac propunerile, dar hotărăşte Adunarea Generală, care cred că va fi în iunie-iulie", a spus Dragomir.

El a mai spus că Adunarea Generală va decide dacă va exista o singură televiziune, pentru care se va alege una din cele două denumiri LPF TV şi Liga 1 TV, sau dacă vor exista două televiziuni cu aceste denumiri.

Totodată, Dumitru Dragomir a precizat că la proiectul lansării propriilor televiziuni lucrează de la începutul acestui an două echipe, una din ţară şi una din străinătate, urmând să fie depuse solicitări în acest sens la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), instituţia care emite licenţele audiovizuale pentru ca un post TV să poată emite.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir a spus că televiziunile Ligii Profesioniste de Fotbal nu vor transmite numai meciuri de fotbal.

"Eu eu am planul meu să rezolv cu Federaţia să luăm şi Cupa României, să luăm şi Divizia B, să luăm tot, să facem un contract şi cu Federaţia Română de Handbal. Suntem în discuţii avansate pentru sporturile de echipă. Vom avea şi fotbal şi filme artistice şi show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte", a spus Dumitru Dragomir.

El a precizat că, dacă Adunarea Generală a LPF îi va accepta propunerile, televiziunile LPF vor emite de la începutul anului 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mosu Mosu
    Sper sa emita numai din puscarie. Un Reality live show cu Mitica si Mircica.
  • murdoch murdoch
    vrajeli, doar o tactica de negociere

    La 10-15 000 euro productia unui meci, plus drepturi de 50 -100 000 (o medie... micuta) plus costuri STB, criptare, administrare plati, etc ar trebui ca minim 150 000 de oameni sa plateasca minim 1 euro pe fiecare meci! pentru brakeven, ceea ce e cam SF in ziua de azi.
    E doar delirul incompetentilor care se viseaza magnati dar n-au bani sa puna gazon pe stadionul pe care nu-l au.
    Maxim ce pot face e sa asigure ei productia TV, ceea ce este din ce in ce mai mult o obligatie a titularului de drepturi, nu o optiune.

    Asa ca, data viitoare daca vor mai stringe 35 mil euro pe an din drepturi sa zica mersi.
  • MusYcBoX MusYcBoX
    Daca baga filme artistice pe LPF TV sau Liga 1 TV renunt la HBO MaxPack !
  • John John
    Buna observatia. A mai avut initiativa asta exact inainte de ultima licitatie, pentru a-i creste atractivitatea.
  • mad79 mad79
    a mai avut broscoiul o initiativa dn asta,dupa sau inainte de a fi vandute actualele drepturi TV,dar a realizat ca este foarte scump sa produci un meci de fotbal si probabil,bine sfatuit,a lasat-o moale.Acum vad ca,iar arunca perdele de fum aiuritoare!
  • Constantin Constantin
    Iarasi da lovitura mafiotul de Mitica !Eu zic sa se numeasca "Nasii Tv""
  • Cornel Cornel
    N-avem destule televiziuni de sport deja? Daca tot vor canal de sport sa faca unul cu sporturi mai putin mediatizate, gen baschet, volei, polo sau handbal.
  • MusYcBoX MusYcBoX
    ''Vom avea si fotbal si filme artistice si show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte''.
    Că vor să dea fotbal si show-uri pe teme sportive e de inteles. De aia se va numi probabil LPF TV. Bineînteles ca la show-urile sportive, mai ales la cele despre fotbal, vor fi invitati permanenti ''Nasul'' si ''Corlene'' !
    Daca se va numi Liga 1 TV n-are cum sa dea alte sporturi ! Trebuie sa dea doar Liga 1 !
    Ar fi maxim sa vedem filme artistice si lupte K1 pe un canal numit LPF TV sau LIGA 1. Din cate stiu eu LPF este denumirea Ligii Profesioniste de Fotbal. Nu este nici Hollywood TV, nici K1 TV. Banuiesc ca la ''toate felurile de lupte'' se incadreaza si cele din Parlament, cele dintre Ponta si Basescu sau cele dintre Dragomir si Mititelu - in exclusivitate doar la LPF TV si Liga 1 TV !
    Ma asteptam la ''nea Mitica de la Liga'' sa spuna ca respectivul post tv sau posturi tv vor detine toate drepturile Ligii 1, fara sa fie de vanzare si, cu ocazia asta nu v-a trebui sa mai stam la RCS-RDS doar pentru ca ungurii dau Liga 1 si ne scot Discovery !
    Lupte sunt destule la sport.ro și, mai nou, la GSP TV ! De obicei, posturile care sunt aproape de faliment dau ''toate felurile de lupte''. Cele mai bune exemple sunt defunctele Telesport si SportKlub !

Trimite un comentariu

sus