Skip to main content

AUDIENŢE. MasterChef, depăşit din nou de Suleyman

 

masterchef

Publicitate

A doua emisiune MasterChef din noul sezon a fost depăşită din nou de serialul Suleyman Magnificul, deşi, faţă de săptămâna trecută, showul culinar a avut audienţe mai bune cu câteva sute de mii de telespectatori pe minut.

Emisiunea culinară de pe Pro TV a fost după serialul turcesc difuzat de Kanal D atât la nivel naţional, cât şi în mediul urban.

Ca şi săptămâna trecută, MasterChef a avut un avans în faţa lui Suleyman la publicul comercial, între 18 şi 49 de ani.

Paginademedia.ro vă prezintă datele de audienţă pe intervalul celei de-a doua ediţii MasterChef din acest sezon:

LA NIVEL NAŢIONAL: Concurenţii de la MasterChef au fost văzuţi de 2,1 milioane de români în fiecare minut (un plus de aproximativ 400.000 de români faţă de săptămâna trecută). În acelaşi timp, la Suleyman Magnificul se uitau, în fiecare minut, peste 2,5 milioane de telespectatori din toată ţara.

LA NIVEL URBAN: Aproape 1,2 milioane de telespectatori din mediul urban erau în fiecare minut pe MasterChef (plus 200.000 faţă de săptămâna trecută). Pe intervalul programului de pe Pro TV, la Kanal D se uitau 1,44 milioane de orăşeni.

SEGMENTUL COMERCIAL: Pro TV a fost pe primul loc doar pe segmentul comercial - 18-49 de ani. La MasterChef, 832.000 de telespectatori pe minut au fost din această zonă de public (14,9 rating pe segment). Pe Kanal D, 677.000 de persoane erau din targetul comercial (12,2 rating).

Audienţa posturilor TV luni, 12 martie, pe intervalul emisiunii MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.532.000 telespectatori pe minut (13,3 rtg) Kanal D 1.442.000 (13,8)
Pro TV 2.140.000 (11,3) Pro TV 1.196.000 (11,4)
Acasa TV 1.049.000 (5,5) Antena 1 432.000 (4,1)
Antena 1 720.000 (3,8) Acasa TV 383.000 (3,7)
Antena 3 492.000 (2,6) Antena 3 340.000 (3,2)

Audienţele de la prima ediţie MasterChef din acest sezon, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    esti tare batut incap, poate nu ai inteles ca protv e o televiziune comerciala, care vindepublicitate pe un anumit target. restul e statistica
  • Expertul, Expertul,
    vreti sa stiti ce public au masterchef si suleyman? masterchef are un public premium, detalii aici http://bpnww.ro/blog/?p=2323 analiza pentru suleyman, o gasiti aici http://www.forbes.ro/Cine-se-uita-la-suleyman-magnificul_0_6630.html
  • Mihai Mihai
    radule singura explicatie e ca esti cam dus fratioare, din moment ce au mutat pariu cu viata si tanar si nelinistit, oare de ce? audientele sunt publicate chiar aici, si se vede clar cum protv ia bataie de la kanald, cu happy hour au luat bataie in ianuarie de la acces direct...nu sunt postac antenist, sunt doar corect, nu disperat ca altii
  • Expertul, Expertul,
    esti un mare dobitoc, comentariile mele au analizat numai targetul comercial 18 49.
  • Camelia Cofetărescu a IV-a Camelia Cofetărescu a IV-a
    Vladvlad zici tu ca Antena 1 e pe locul 4, ca a dat film de parca asta ar fi vreo scuza...Cu filme ProTv bate Antena 1 de ani de zile. Cu filme, nu cu emisiuni (ca daca intram la capitolul emisiuni, o insangereaza definitiv pe biata Antena). Iar pe principiul orice naș iși are nașul, tot cu film a ajuns Kanal D sa bata Pro-ul.... Hai sa n-o mai lungesc, c-oi fi obosit de-atata lectura si sa-ti fac un rezumat: Antena 1 e pe locul 4.
    PS: Vladvlad, zi serios, tu esti Cofetarul Alexandrescu, zis si ”Avon este multe”?
  • radu radu
    Mihai chiar esti de pe alta planeta. Acum o ti doar cu Suleyman, dar mai sus scriai ca "la filme, ba la Vocea Romaniei, ba MasterChef, ba Pariu cu Viata, ba Happy Hour, ba Tanar si Nelinistit" au luat bataie, chiar nu ai nicio logica. Singura explicatie e ca esti un postac antenist scolit la IMA.
    Expertul are dreptate cand zice de intervalul 18-49 urban ca aduce grosul banilor, dar nu mai are rost sa discut cu tine ca tu sti una si buna.
  • Mihai Mihai
    expertule esti vai de tine n-ai viata stai numai aici sa te certi cu toti :)))
  • Mihai Mihai
    radule esti orb sau nu vezi bine? nu vezi omule titlu mare : Suleyman peste MasterChef! sunt intr-o lume normala, nu sunt pupincurist ca tine si ca expertul
  • radu radu
    Mihai, tu sti pe ce lume esti ?
    Cum poti spune ca au pro a luat bataie in ultimele ? Alte texte nu ai ? Arata-mi niste cifre concrete si apoi deschide tastatura.
  • Elena Elena
    Nu esti bine informat,mai studiaza audientele!
  • anonim anonim
    adriane, e media pe minut, iar emisiunile s-au terminat dupa ora 22.00. asta inseamna ca avem cam toata populatia in fata televizorului intre 21.30 si 22.00
  • adrian adrian
    Trezeste-te tu !Vezi ca meciurile au inceput la 21.45.iar Suleyman si Master la 20 aproximativ.Cand au inceput meciurile astea erau pe final.Daca nu te-ai trezit la 13.42 e grav.
  • Mihai Mihai
    Doamne Sfinte ce disperare nationala e pe aici, mai ales pt acest expert, care de fiecare data o da dupa cum bate vantul, ba cu nationalul, ba cu urbanu, ba cu 18-49, ce sa mai pe ici pe colo au luat bataie la greu in ultimele luni
  • Expertul, Expertul,
    pariu cu viata a luat bataie pe comercial. doar nu credeai ca protv e interesat de urban si national!
  • Expertul, Expertul,
    antenistii mor de oftica, cand vad audientele masterchef in comparatie cu topchef. puneti mana si luati notite cum se face televiziunea!

Trimite un comentariu

sus