Skip to main content

MasterChef nu reuşeşte să treacă de Suleyman, dar se apropie de serial

 

Publicitate

A treia ediţie MasterChef nu a reuşit să depăşească serialul Suleyman după audienţa la nivelul întregii ţări şi la oraşe. Ca şi la celelalte ediţii, Pro TV a fost peste Kanal D doar la publicul comercial, cel cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Faţă de celelalte ediţii, s-a micşorat însă considerabil diferenţa dintre MasterChef şi Suleyman, după cum Paginademedia.ro vă prezintă în continuare. De altfel, MasterChef de aseară a avut cele mai bune rezultate de audienţă din acest sezon.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele ediţiei a treia din acest sezon de MasterChef:

LA NIVEL NAŢIONAL: Aproape 2,3 milioane de români au urmărit MasterChef, în fiecare minut. Suleyman a fost pe primul loc în top, la 90.000 de telespectatori pe minut distanţă. Săptămâna trecută, Suleyman avea în faţă aproximativ 400.000 de telespectatori pe minut. La prima ediţie MasterChef, Suleyman avea un avans de aproape 700.000 de persoane.

LA NIVEL URBAN: Emisiunea de pe Pro TV a fost văzută de aproape 1,25 milioane de orăşeni în fiecare minut. În acelaşi timp, la Kanal D se uitau 1,31 milioane, cu 75.000 mai mulţi decât la MasterChef. Săptămâna trecută, Suleyman avea în plus peste 200.000 de orăşeni pe minut, iar în urmă cu două săptămâni, sultanul avea în faţă 300.000.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pro TV a fost pe prima poziţie, la distanţă, pe segmentul de vârstă 18-49 de ani. Astfel, 836.000 de telespectatori ai MasterChef, în fiecare minut, au fost din segmentul comercial (15,2 rating). Kanal D a fost în urmă pe acest target: 551.000 de telespectatori, cu aproape 300.000 mai puţini decât MasterChef (10 rating).

Audienţa posturilor TV, marţi, 19 martie, pe intervalul MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.380.000 telespecatori pe minut (12,5 rtg) Kanal D 1.316.000 (12,6)
Pro TV 2.290.000 (12) Pro TV 1.241.000 (11,8)
Antena 1 1.216.000 (6,4) Antena 1 597.000 (5,7)
Acasa 996.000 (5,2) Acasa 398.000 (3,8)
Prima TV 502.000 (2,6) Antena 3 329.000 (3,1)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Protv lider de audienta pe targetul comercial 18-49 urban. masterchef a obtinut in medie 15,2 rating si 29,5% share, in vreme ce antena1 s-a clasat a treia cu 5,6 rating si 10,9% share.
  • sasa sasa
    Ce sa spun:)) Eram ironica, logic, dar mintea nu te prea duce. Eu ma uit la masterchef asa cum m-am uitat la topchef, asa cum m-am uitat si la editiile originale ale showului, asa cum ma uit la toate productiile tv indiferent ca sunt realizate de antena1 sau protv, excluzand serialele. Singurul lucru pt care ma "obosesc" sa-ti raspund e pentru ca mi se pare deranjanta indarjirea cu care tratezi problema si jignirea pe care o aduci celor care se uita la serialul turcesc. Mama mea se uita si nu e nicidecum o "gospodina frustrata" care asteapta sa fie...de cineva. Iar referirea la serialul tiganesc e doar pentru a sublinia faptul ca nu cred ca ai fi fost la fel de indignat daca gospodinele se uitau la acest serial, care este cu o valoare mult sub a celor turcesti, coreene etc. (iar unele inca se mai uita). Ce-i drept, e o parere personala, nu am vazut niciun episod din categoria celor mentionate, dar m-am saturat de promovarea rromilor, cantarea imnului de manelisti, seriale peste seriale cu si despre tigani, posturi tv cu manele etc, dar stiu ca trebuie sa raspectam si drepturile celor care le prefera, iar eu am o gama larga de posturi tv din care pot alege. De aceea nu ai sa citesti vreodata comentarii jignitoare, dispretuitoare, (poate doar ironice) din partea mea la adresa unor categorii de telespectatori care prefera anumite programe tv.
  • maria maria
    acest titlu nu are legatura cu realitatea. draga petrisor, tu chiar stii business-ul de media sau trebuie sa il stii. suleyman nu a fost lider pe 18-49 ani mediul urban. tu, cand pui titlu, ce public iei in considerare? despre ce business vorbesti tu in pagina de media????
  • Sorinel D Sorinel D
    Chiar vreau sa vad o statistica a audientelor pentru ziua de maine, cand avem "Romanii au talent" si meciul Ungaria-Romania. Mentionez ca nu am pus la socoteala postul Antena 1, pentru ca da un film neinteresant.
  • Suleyman Preafericitul Suleyman Preafericitul
    Dixit!
  • Suleyman Preafericitul Suleyman Preafericitul
    Daca vrei intr-adevar sa-mi faci placere atunci nu te uita nici la Inima de tigan.
    Este limpede ca mi-am batut gura de pomana daca iti poti imagina ca m-as fi uitat la Inima de tigan.
    A ta e Imparatia Cerurilor!
  • pamoam pamoam
    deci cine se uita e ceausist?si cine se uita la masterprostie e modern?esti penibil
  • sasa sasa
    ca sa-ti fac tie placere, am sa ma uit doar la Inima de tigan, ca tot e in reluare pe Acasa si inca mai prinde la public
  • Costin_el Costin_el
    Daca cineva mai sus nu intelege cum de 2,3 milioane de romani s-a uitat la pro.tv, eu ma intreb cum de 2,3 milioane se uita la un serial de nimik turcesc ? Cel putin la mine in familie am aflat ca se uita socra-mea, fiind mai Ceausista asa...
  • Suleyman Preafericitul Suleyman Preafericitul
    Simt nevoia sa explic "gluma", adica cele scrise de mine mai sus.
    M-am referit la nivelul cultural al celor care uita la un asemenea serial. Aceeasi "admiratie" o am si fata de telespectatorii OTV. Cred ca sunteti tot voi.
    Iar cand am spus "barbatii prefera blondele" am facut o aluzie subtila, pe care nimeni n-a priceput-o, la filmul cu acest nume, in care joaca Marilyn Monroe.
    Fratii mei, vizionare placuta in continuare! Ati fost...la inaltime! Kanal D se poate baza pe voi! Suleyman este numai al vostru!
    http://www.imdb.com/title/tt0045810/
  • All All
    Ba, astai de la ProTV, ia inchideti voi emisiunea MasterChef pana intelege pamoam ca altfel iese prapad!
  • radu radu
    Mihai, nu stiu ce urmaresti, dar nu cred ca Antena sau Kanal d sunt mai curate decat Pro, toate ofera prostie si inca cum. La faza ca Pro ul nu e pe primul vorbesti prostii, ca nu e lider toate ziua e partea a doua, insa de multe Pro ul face audienta dubla fata de urmatorul clasat si asta compenseaza mult. Prostie e la cei care urmaresc happy hour, acces direc, wowbis, clejanii, mireasa. Pun pariu ca nici nu te-ai uitat la Teatru tv, ca tot ridici in slavi Antena 1.
  • Mihai Mihai
    @Suleyman Preafericitul, nu te mai oftica, e clar invidia e mare ca nu mai e ProTv pe primul loc, dar te chinui degeaba, lumea s-a plicitisit de atata prostie...
  • Sorinel D Sorinel D
    M-am uitat la Suleyman cam de 4-5 ori (primele episoade, cap-coada); si sincer, nu prea mi-a placut. Singurul serial care l-am privit fara sa ma dezlipesc de la TV (l-am vazut si in reluare, tot pe Kanal D) a fost "1001 de nopti". Si daca s-ar mai da reluare in vacanta de vara, ma uit cu cea mai mare placere.
  • pamoam pamoam
    nu pot sa inteleg cum de 2.3 mil de oameni se pot uita la o emisiune cum e masterprostie

Trimite un comentariu

sus