Skip to main content

Meciul Steaua - Chelsea, transmis de trei televiziuni. Cine vor fi comentatorii

 

steaua_chelsea_56017000_35418600
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Trei televiziuni româneşti îşi împart drepturile de difuzare pentru partida Steaua - Chelsea. Pro TV, Dolce Sport şi Digi Sport vor transmite meciul din Europa League ce va avea loc mâine, de la ora 20.00. Returul Chelsea - Steaua va fi difuzat la aceleaşi posturi de televiziune. Detalii, AICI.

Partida de pe Pro TV va fi comentată de Felix Drăghici şi Costi Mocanu. Pe Dolce Sport vor comenta Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu, iar la Digi Sport, Dan Cornel Ştefănescu şi Bogdan Socol.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziareoffline ziareoffline
    De departe mă voi uita pe Dolce, deși delay-ul e de 2 secunde față de Pro sau Digi! Echipa de comentatori, cu excepția unuia care a comentat Reims - PSG, este cea mai profesionistă din toate punctele de vedere!
  • Fan Fotbal Fan Fotbal
    @Radu09 Cum iti explici faptul ca un site care in momentul de fata are 670 de like-uri pe facebook a reusit sa adune atat de multe voturi? Eu zic sa termini cu prostiile... Ai incercat sa linistesti apele sperand ca nu mai comenteaza dupa postul tau nimeni de rau, dar surpriza, dupa tine potopul... :D
  • Fan Fotbal Fan Fotbal
    Socol este CEL MAI SLAB COMENTATOR, punct. Spun asta de ani de zile. El si colegul lui plagiator. Cand o sa inteleaga cei de la Digi ca asta face diferenta? Pai primul lucru dupa ce s-a calificat Steaua a fost sa vad daca meciul o sa fie transmis de Pro TV... Felicitari Petrisor pentru acest articol. Pe viitor poate vedem si un sondaj adevarat. :D
  • andy andy
    Bravo!Daca iti place Socol asa mult atunci iti doresc sa ai parte numai de el.Sa fie la tine tot timpul!Lasa-ne pe noi cu ceilalti!Bine ca avem de unde alege.
  • alex alex
    aici trebuie sa te contrazic , pe ambianta pro tv are cel ma bun sunet , se aude mai tare fata de digi , la digi ma ia somnu chiar si la meciurile din liga 1 cand unele stadioane sunt pline dabea se aude
  • qwerty qwerty
    @Radu09 faptul că ai pus acel site este o dovadă în plus că îl cunoşti pe socol. doar un prieten sau o rudă de-a lui ar şti de un sondaj anonim, pe un site anonim, pe care au votat doar fraţii lui, altfel nu se explică felul în care un comentator atât de slab ar primi atât de multe voturi. Este evident că au votat doar fraţii lui şi ai lui Hossu-Longin, alt agramat care ne strică serile. Au grămezi de voturi în vreme ce Grădinescu, Mironică sau Cosmescu nu au strâns aproape nimic, iar Terzian, Cristi Petre şi George Dobre, alţi comentatori buni din tv-ul românesc, nici nu apar în top.
  • qwerty qwerty
    Socol este cel mai slab comentator din Romania (dintre cei care ies in fata). Eu nu inteleg cum de a fost acceptat in televiziune: este rârâit, nu are voce, nu are dicţie, nu stăpâneşte gramatica limbii române. este încă o dovadă cât de jos este jurnalismul în România şi mai ales cel sportiv.
    Cei mai buni comentatori sunt la Dolce, dar din păcate eu sunt la Digi, aşa că nu-i pot urmări. Voi vedea meciul la ProTV, cu butonul Mute apăsat.
  • adrian adrian
    bogdan socol cel mai insuportabil comentator! :) prefer dolce
  • sile sile
    I Socol e cel mai penibil comentator care exista in romania. L-as da afara fara nici o remuscare. Bate campii si are greseli de exprimare pe care nu le accepti nici la clasa a sasea.
  • mad79 mad79
    de acord,ar trebui sa vina la Digi :)
  • mad79 mad79
    Bogdan Socol e cel mai SLAB comentator de fotbal de la noi!Se uita prea des la Dana Grecu si de aia tipa asa sau e frustrat baiatul!
    De aceea ma voi uita pe ProTv,ca nu il suport pe Socol,in schimb m-as uita pe Digi,imaginea si sonorul sunt mult mai bune ca la ProTv!
  • Radu09 Radu09
    nu am nici o legatura de rudenie cu Bogdan Socol il stiu de cand era la Realitatea tv
    ia uita te aici http://www.exclusivnews.ro/cei-mai-buni-comentatori-tv-sportivi-din-romania
  • andy andy
    Ala care zice de Socol nu poate fii decat fracsu ma!Alta explicatie nu exista!
  • alex alex
    drepturile au fost achizitionate de dolce si digi pe urmatorii 3 ani ( 2012-2015 ) dar si protv optiunea a doua mi se pare , de aia au si ales cfr in runda trecuta si steaua nu , la fel ca tvr care au si ei optiunea a doua , uefa parca a obligat ca si televiziunile free to air sa aiba drept de transmisie a unei optiuni
  • Mircea Mircea
    Radule, esti sigur ca nu te numesti ... Bogdan? Hahaha...

Trimite un comentariu

sus