Skip to main content

PRESA DE AZI. Ancheta CSM privind mafia din Justiţie, în ziarele de azi

 

ziare presaEvenimentul zilei şi România liberă îşi deschid ediţiile de astăzi cu materiale despre ancheta CSM privind mafia din Justiţie. “Cum a spart programul informatic reţeaua mafiotă din Justiţie”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei. România liberă titrează pe prima pagină “Ancheta CSm care ameninţă mafia din Justiţie”.

Publicitate

Evenimentul zilei scrie pe prima pagină: ”Sistemul ECRIS, folosit pentru distribuirea aleatorie a dosarelor, nu este sigur sută la sută. Grefierul de la Tribunalul Bucureşti a reuşit să manipuleze programul informatic după cum primea indicaţii de la judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu. O echipă CSM va descinde la tribunal pentru verificări”.

România liberă scrie pe prima pagină: “Verificări fără precedent asupra modului în care este manipulat sistemul informativ ECRIS, vital pentru bunul mers al proceselor”.

Ziarul Adevărul pune pe prima pagină un interviu cu Victor Ponta care “susţine că monitorizarea pe îndeplinirea standardelor democratice propusă în UE se referă la Ungaria, speră că nimeni să nu confunde Bucureştiul cu Budapesta în evluarea celor două ţări şi nici să nu se meargă pe principiul politic <unul de la populari, unul de la socialişti>.”

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: Mona pivniceru vrea să fie judecătorul României la CEDO!
  • Gazeta Sporturilor: Surprizele lui Piţi. Antrenorul “naţionalei” se gândeşte să îi titularizeze pe: Bogdan Stancu, Grozav, Pintilii şi Ştefan Radu.
  • ProSport: Un milion în 11 zile sau adio Ligă!
  • Libertatea: Anamaria Prodan îşi riscă viaţa ca să mai facă un bebe pentru Reghe!
  • Click!: Iubitul lui Bahmu, tată pentru copiii lui Prigoană

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus