Skip to main content

România Dansează duminică. Cu cine concurează show-ul de la Antena 1

 
romania danseaza - foto Antena 1
romania danseaza - foto Antena 1

romania danseaza - foto Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

Antena 1 lansează mâine, de la 20.30, show-ul de dans, România dansează, care îi are ca juraţi pe CRBL, Mihai Bendeac şi Monica Petrică.

Show-ul, la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans,  pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro.

Cu ce va concura show-ul duminică seara:

  • Pro TV: filmul 2012

  • Kanal D va avea emisiunea Ochii din umbră

  • Acasă: Inimă de ţigan

  • Prima TV: Schimb de mame

Lansarea emisiunii la Antena 1 a fost anunţată, în exclusivitate, de paginademedia.roaici.

România Dansează are la bază formatul Got To Dance, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Formatul “Got To Dance” va fi lansat anul acesta şi în Polonia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Simby Simby
    Nu sunt dependent de Pro TV
    Urasc tot ce înseamnă Antena 1 începând de la Angajații Antena 1 si Antena 3 pana la conducerea Antenei
    Prostia ( se cred cea mai buna televiziune (iar Fuego are miliarde de fani) ), respectul fata de public ( teliviziuni precum Etno sau Utv emit HD iar pentru Antena 1 e de domeniu SF acest format HD ), respectul fata de colaboratori (Rcs si firme de publicitate pe care le dau in judecată doar din simplu fapt ca nu doresc sa investească in prostia de pe Antene si neprofesionalismul de care dau dovada.
  • bianca bianca
    Digi Sport nu este masurat, in caz ca ar fi fost masurat presupun ca audienta ar fi aratat asa 1. PRO TV 2. DIGI SPORT1 3. ANTENA SAU KANAL D
  • diana diana
    am inteles, n-ai interese la Protv, ci la film, iti dau aia 2 parale sa ii lauzi. sa fim seriosi. Asa, orisicine putea sa fie in juriu la Romanii au talent, ce conteaza ca e Andi Moisescu sau CTP, doar la talent ne pricepem toti. si vezi ca ai uitat ca la Dansez pt tine e si Emilia Popescu, actrita parca...sau nu ala nu e cu dans, e cu plans... cum nici Romanii au talent nu mai e cu talent, doar cu nebuni... vezi ca ograda celor de la ProTv e cam pestrita. Or avea PR, da n-au talente.
  • marius marius
    @Simby, problema e ca si pro tv concureaza cu kanal D nu numai antena. Alexx are dreptate daca Romania Danseaza, X factor sau Top Shef ar fi fost pe pro tv cu acelasi montaj, voi ati fi laudat aceste formate de mama focului, pt voi nu e problema de montaj, juriu sau alt ceva, pentru voi problema e a1, orice ar fi pe acel post pt voi e "un rahat" Voi sunteti obsedati de pro tv, stati toata ziua cu tv-ul aprins pe Pro tv, doar de dragul siglei, sa-i faceti audienta ca sa aveti cu cine va certa pe paginademedia.
  • Pavel Pavel
    Ați uitat de Steaua-Vaslui.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Eu vreau sa vad cum se prezinta show-ul ca montaj, ca juriu. Jorge, sau cum ii zice, stim de ce a fost pus prezentator, la fel cum a castigat "Te cunosc de undeva".
  • Simby Simby
    Cand atingeti performanțele ProTv-ului, atunci sa criticati ProTv-ul
    Pana atunci concurati cu Kanal D si Acasa TV si aveți grija de locul 2 ca vine tare Kanal D, mie ca face infarct Felix cand va vedea Antena 1 pe locul 3 si va da in judecată kantar media.
  • alexx alexx
    De ce sa ma uit la porcaria de "2012" pe care am vazut-o deja (din pacate) la HBO? Si fara tone de reclame? Protevistii spalati pe creieras nu stiu ca s-a inventat HBO pt. filme noi, de ce m-as uita la ei? Ei critica orice face A1 chiar inainte de lansare, in schimb se uita de mii de ori la acelasi film vechi, de obicei cu Segal sau altii ca el. Sunt penibili mai ales cand invoca HD-ul, pe care il are si TVR-ul de altfel si critica A1 de parca ar fi singura televiziune care nu are HD. Chiar ma amuza faptul ca pro-ul are astfel de fani talibani, obsedati, care nici nu stiu ca se poate butona telecomanda si pe alte canale (nu neaparat A1) si se uita la orice mizerie care are sigla pro-ului in colt, fara discernamant. Acuza A1 de copiere, dar toate aceste formate sunt internationale, nu le-a inventat nici pro-ul, nici antena, nici celelalte televiziuni. Asa si eu pot sa spun ca Vocea Romaniei este copiat dupa Megastar de la Prima TV sau Masterchef dupa Academia lui Horia tot de la Prima TV. Daca 2012 era la A1, si Romania Danseaza la ProTV ar fi intrat in extaz, l-ar fi laudat pe Bendeac, si ar fi zis: ce porcarie de film dau astia la A1!. Apropo, protevistilor, suntem in 2013, asa ca mizeria asta de film avea un oarecare farmec pe vremea cand l-a difuzat HBO-ul, acum e cam tarzior, tata...
  • marius marius
    Nu este vorba de profesionalism, ci e vorba de telespectatori. Chiar daca ar fi acelasi film pe ambele canale o data, lumea s-ar uita la pro tv, nu la pro tv hd, deci descalificam posibiliatea "scule HD". De ce lumea se uita la pro tv? Nu stiu, pur si simplu asa s-a obisnuit. In ceea ce priveste emisiunile a Antenei 1, nu mi se par asa slabe, asa "facute de amatori", nu au audiente pentru ca protv-isti sunt atat de incapatanati incat daca ar fi un film in fiecare seara pe pro tv si pe antena ar fi ceva in premiera,tot la pro tv "cica" s-ar uita, sau ar lasa tv-ul sa mearga si ei ar sta la pc, pentru ca ei nu vor sa aduca audiente antenei.
  • thorthor thorthor
    serios?imi produci greata.Cum sa zici de un film naspa ca e bun manelistule?
  • thorthor thorthor
    este un film fara cap coada si scenariu numai bun pentru prostevisti care se uita la orice
  • thorthor thorthor
    toate formatele sunt cumparate de afara
    sa inteleg ca got dance a "copiat" got talent? daca e asa ar trebui sa i dai in judecata pe parinti tai si pe cei care te au educat ca au pierdut timpul degeaba cu tine
  • doru68 doru68
    Asa este ,fiecare se uita unde ii place,insa nu imi place la cei de la A1 ca se lauda intruna ca este cel mai tare show de dans ca ei sant cei mai buni si asa mai departe,insa eu ma voi uita la fotbal.Bendeac este in plus la acest show.O sa vedem luni cum stau audientele si mai vorbim.Asa sau laudat si cu prima editie a X FACTOR,ca ei dau cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din ROMANIA,de sa saturat si castigatorul premiului de atita asteptare ,3 luni pana la inminarea cecului.Erau in stare sa nu ii mai dea banii asa de buni sant cei de la ANTENA 1.
  • didi didi
    adevarul e ca pro tv e pe primul loc dar aceasta emisiune care o vor difuza va fi foarte frumoasa de ce? deoarece si dansul e un lucru frumos ..dar acum nu inseamna ca trebuia sa jignim toate canalele tv fiecare se uita la ce ii place nu trebuie sa vorbim de rau,daca nu iti place dansu nu te uita si nu comenta ,daca nu iti place filmul 2012 normal ca te uiti la altceva eu voi urmari Romania danseaza si nu cred ca voi fi singura sunt sigura ca de curiozitate veti da si pe Antena 1.
  • doru68 doru68
    Tot ce face ANTENA 1 se claseaza in urma PRO TV-ULUI,orice ar face ei fie si copiind anumite formate de televiziune tot nu pot egala emisiunile de pe PRO TV,pentru ca la PRO se lucreaza profesionist ,au oameni care stiu cand sa bage filme bune si sa distruga audientele celorlalte televiziuni,singurul pe care nu au reusit sa detroneze PRO TV-UL este SULEYMAN,insa ANTENA 1 se tot lauda ca au depasit PRO TV-UL de nu stiu cate ori,insa este fals.Pana si emisiunile in reluare de la PRO TV fac mai multa audienta decat o emisiune live a ANTENEI 1.Uitati-va la MASTER CHEF sau ROMANII AU TALENT difuzate in reluare cite milioane de spectatori au avut si o sa vedeti cate sute de mii de spectatori va avea emisiunea ROMANIA DANSEAZA.Poate o sa depaseasca si ei milionul de telespectatori la prima editie insa la urmatoarea va scadea audienta,pentru ca asa e la ANTENA 1 ,showri slabe facute de amatori,si daca nu credeti uitati-va la toate emisiunile lor sa vedeti ca le scade audienta dupa prima editie,sau la serialul DALLAS la primul episod au avut vreo 2 milioane de telespectatori iar la al 2-lea undeva la 900 de mii.In loc sa investeasca in scule HD si in profesionisti pastreaza acesti amatori care fac orice pt. audiente.Ca sa nu mai spun ca au racolat dea lungul timpului si cativa de la PRO TV care isi fac treaba bine.Asteptam audientele luni si mai vorbim.

Trimite un comentariu

sus