Skip to main content

România dansează, pe primul loc după media de audienţă. Show-ul, depăşit pe intersecţia cu Ernest şi cu filmul Pro

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. A doua ediţie a emisiunii România dansează, de pe Antena 1, a fost pe primul loc după media audienţei emisiunii, atât la nivel naţional, cât şi la oraşe şi pe publicul comercial.

Faţă de săptămâna trecută, când a fost lider pe toată durata emisiunii, de această dată România dansează a fost depăşită pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris, de pe Pro TV şi cu Ochii din umbră (Kanal D). După ce filmul s-a terminat, audienţa Antena 1 a crescut.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţa celei de-a doua ediţii România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. La România dansează s-au uitat 2,1 milioane de români în medie în fiecare minut. Pe intervalul show-ului jurizat de Mihai Bendeac şi CRBL la Pro TV erau 1,86 milioane de telespectatori.

LA NIVEL URBAN. Aproape 1,3 milioane de telespectatori ai concursului de dans au fost din mediul urban. Pe intervalul emisiunii, pe Pro TV erau puţin peste un milion de orăşeni în fiecare minut.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a fost pe primul loc şi pe targetul comercial (o noutate faţă de săptămâna trecută). Astfel, Antena 1 avea 741.000 de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani pe intervalul concursului (13,4 rating pe segment). La Pro TV se uitau 618.000 de persoane din segmentul comercial (11,1 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 24 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.102.000 telespectatori pe minut (11 rtg) Antena 1 1.294.000 (12,3)
Pro TV 1.860.000 (9,8) Pro TV 1.011.000 (9,6)
Kanal D 1.731.000 (9,1) Kanal D 677 (6,5)
Prima TV 710.000 (3,7) Antena 3 366.000 (3,5)
Acasa 706.000 (3,7) Prima TV 325.000 (3,1)

România dansează, depăşită pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris

Dacă după media emisiunii concursul a fost pe primul loc, pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) şi cu Ochii din umbră (Kanal D) clasamentul a fost diferit.

La nivelul întregii ţări, pe primul loc a fost Kanal D, cu Ernest, urmată de Pro TV, cu filmul şi apoi de România dansează.

La nivel urban, pe intersecţia cu filmul de pe Pro TV, Antena 1 a fost pe locul doi, la o diferenţă de 40.000 de telespectatori în urma producţiei Teroare în Paris.

Audienţa posturilor TV pe intervalul în care România dansează s-a intersectat cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) şi cu Ochii din umbră, de pe Kanal D:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.234.000 telespectatori pe minut (11,7 rating) Pro TV 1.201.000 (11,5)
Pro TV 2.176.000 (11,4) Antena 1 1.157.000 (11)
Antena 1 1.905.000 (10) Kanal D 865.000 (8,2)
Acasa 969.000 (5,1) Prima 397.000 (3,8)
Prima 856.000 (4,5) Antena 3 311.000 (3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru68 doru68
    Daca la emisiunile cu dansuri ale ANTENEI 1 sar da mai mult dans si mai putina vorbarie,ar creste poate audientele.Si binentles cu dansatori,nu cu babe care nu au ce face pe acasa si au venit sa traga fasuri in fata inegalabilului BENDEAC ,mare profesionist intr-ale dansului.Sa fim seriosi cu asa regie ,cu multa vorbaraie si glume ala'' BENDEAC nu prea merge ,in loc sa lase profesionista sa isi spuna ea parerile despre dansuri,ea este pupata si obstructionata de BENDEAC,caci de asta a fost pus de sefii din ANTENA 1 sa faca el show nu concurentii.
  • dan dan
    mai.. Tomdegetica.. asta e si ideea.. cu un film ieftin fac audienta mai mare decat o emisiune in care ciumplacii astia se chinuie sa investeasca.. si tot nu le iese..cum vor ei . Asta insemna PROFIT lejer !!!!!!!!!!!Ar vrea ei audienta de la "Romanii au talent" care e mai mult decat dubla !! Cand ai vazut tu un film american dat de Antena 1 sa bata Romanii au talent.. sau Masterchef ??
  • Radu100% Radu100%
    @Ne0: Ca Antena 1 sa n-o mai dea in bara ( ca si la XFactor) trebuie sa-si angajeze profesionisti care sa le monteze emisiunea si sa-si faca PROMO-uri mai de Doamne-ajuta ca si pe partea asta sunt varza. Ce sa mai, sunt terminati oamenii avand in vedere ca au resurse financiare. E mai greu atunci cand nu ii duce capul.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    deci antena trebuie sa fie suparata ca nu e pe primul loc la general,dar e la comercial,pe cind pro tv nu trebuie sa fie cind pierde pe general numai cind pierde pe comerical.Cine sa va inteleaga si pe voi postaci pro tevisti
  • tomdegetelul tomdegetelul
    tare filmul ala filmul anului 2012 (nici dracu n a auzit de el decit prostevistii obositi si prafuiti)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    nu ei fac asta, fiecare scenariu cumparat din afara vine cu un pachet de reguli pe care daca nu le respecti se supara aia care au facut formatul( si nu mi se pare asa de straniu sa vezi parerea celorlalti,trebuie sa stii ce votezi si sa stii ceva despre concurenti)
    pt Ne0(adica om de nimica)dar cuplul de "mari comici in viata ai prost teveului(ii numi aici pe "smilliii" si "gartos" cum sunt?nu se dau in stamba?dar tu nu vezi ca e de prost gust ce fac ei tu vezi doar ce face bendeac(tipic prostevist)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ochii din umbra cu actorii aia amatori, continua seria Tradati din dragoste nu este un reality-show, ci o fictiune....o copie palida a celebrului Cheters, care se pare ca este chiar pe bune si pe care il puteti urmari in fiecare seara la ora 22.00 pe CBS@Reality.
  • Ne0 Ne0
    Te felicit pentru obiectivitate. Eu, pot sa spun ca nu ma uit la a1 absolut deloc, dar sunt sustinatorul productiilor proprii, chiar daca sunt facute de a1(mai bine sau mai prost). Poporul ar trebui sa aprecieze munca posturilor de televiziune de a produce emisiuni. Atat pot televiziunile de la noi. E usor sa cumperi un serial (ex. Suleyman-Kanal D sau filmele de la Pro) si sa te lauzi "ce tare esti". Sa produci show-uri, seriale, filme, sa dai de lucru la actorii romani si la oamenii obisnuiti, asta este televiziune dupa parerea mea. Astia de la antene daca ar transmite HD si s-ar lepada de pupincuristi si motani, ar avea o sansa. Chiar nu pot sa gaseasca pe altcineva decat Bendeac? Daca nu e vulgar si scarbos, la Bendeac nu se uita lumea.
  • alex alex
    saptamana viitoare pro tv da filmul Misiune pe MS One ( 2012
  • Radu100% Radu100%
    Bine, avand in vedere si nivelul de educatie al telespectatorului roman, e si normal ca o petarda de emisiune ca cea a lui Ernest sa fie in top. Pana la urma prostul gust este gustat de romani.
  • Sabrin Sabrin
    Ce contează si trebuie sa notati voi Felixieni e ca Aceasta emisiune Ochii din Umbra cu actori amatori face de aproape 4 ori mai multă audiență decât Teatru Tv al vostru cu mari pamfletari pardon actori ai vostru
  • Ali Ali
    Nu au invins filmul din prime time de Pro tv si nici emisiunea de pe Kanal . Si atunci cu ce lauda Lanterna 1 ?? deducem ca daca filmul si emisiunea lui Ernest tineau pana la 23 asa cum a tinut emisiunea lor ... dansatorii tot pe 2 Cadeau !!!
  • Radu100% Radu100%
    nimeni nu ma poate acuza ca sunt vreun postac protv-ist, am vazut aseara emisiunea. Astia de la Antena 1 ar trebui sa intre in cartea recordurilor ptr prostie. Cine dracului monteaza emisiunea? Baga mai multa vorbaraie decat dans, ne dadeau opiniile parintilor si matusilor despre talentul concurentilor. N-am putut sa rezist mai mult de 10 minute si am dat pe filmul PRO. Avand in vedere audientele de astazi, saptamana viitoare Romania Danseaza va fi pe locul 3. Pt ca-s prosti, d-aia.
  • dan dan
    Deci Protv ruleaza bine .. cu un film ieftin . Asta da !!!

Trimite un comentariu

sus