Skip to main content

România TV şi Realitatea TV nu mai pot difuza spotul social-democraţilor

 

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a somat posturile de ştiri Realitatea TV şi România TV să nu mai difuzeze un spot al social-democraţilor, care a început să ruleze pe 1 martie.

În spot apăreau câţiva lideri social-democraţi, printre care Victor Ponta şi Tony Blair, dar şi George Maior, directorul SRI.

Potrivit reprezentanţilor celor două posturi, spotul nu mai este difuzat. Realitatea TV l-a scos după ziua de 1 martie, iar România TV a încetat să-l mai difuzez de luni.

Doi dintre membrii CNA, Narcisa Iorga şi Lorand Turoş, au susţinut că spotul se încadrează la publicitate politică şi că este în afara legii. De cealaltă parte, Monica Gubernat, membru CNA, a spus că în opinia sa aceasta este „o campanie de informare a ceea ce înseamnă social-democraţie”.

Potrivit HotNews, care îl citează pe Costin Ilie, directorul agenţiei Let's do it media (firma care a plasat spotul la Realitatea şi România TV), videoclipul aparţine unei fundaţii din Bruxelles "care doreşte să promoveze valorile social-democrate în România, care nu are nicio legătură cu România".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    cui apartine fundatia din Bruxelles?

Trimite un comentariu

sus