Skip to main content

Teatrul lui Bendeac, pe locul patru în ţară şi pe doi în oraşe. Pariu cu viaţa, pe primul loc

 

Publicitate

AUDIENŢE. Experimentul de Teatru TV al lui Mihai Bendeac a prins mai bine la oraşe. La nivelul întregii ţări, Antena 1, cu Mihai Bendeac, a fost pe locul patru în audienţe. În oraşe, a fost pe locul doi.

Bendeac s-a intersectat, în intervalul 20.30-22.50 cu Serviciul Român de Comedie şi cu Pariu cu viaţa, de pe Pro TV. “Pariul” a fost la prima difuzare miercurea, după ce Pro TV l-a mutat din faţa lui Suleyman, serial turcesc în faţa căruia nu reuşea să se impună. Ieri, Pariu cu viaţa a fost pe prima poziţie în topul audienţelor.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV pe intervalul piesei Doctor de femei, cu Mihai Bendeac:

LA NIVEL NAŢIONAL: Bendeac a fost pe locul patru la nivelul întregii ţări, cu o medie de aproape 950.000 de telespectatori pe minut. A fost depăşit de Pro TV (Serviciul Român de Comedie şi Pariu cu viaţa), Kanal D (Roata Norocului) şi Acasă TV (cu Inimă de ţigan). Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 la nivel naţional: jumătate de milion de telespectatori pe minut.

LA NIVEL URBAN: Experimentul lui Bendeac a prins mai bine la oraşe, unde a fost pe locul doi, după Pro TV. La Antena 1 s-au uitat aproape 590.000 de orăşeni în fiecare minut, în timp ce la Pro TV erau 745.000 de telespectatori.

SEGMENTUL COMERCIAL: Teatrul lui Bendeac a atras, în medie pe minut, 327.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). Pe intervalul piesei de teatru, la Pro TV se uitau 405.000 de telespectatori din targetul comercial (7,3 rating).

Audienţele posturilor TV pe intervalul piesei Doctor de femei, cu Mihai Bendeac, miercuri, 13 aprilie:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.443.000 telespectatori (7,6 rtg) Pro TV 745.000 (7,1)
Kanal D 1.288.000 (6,8) Antena 1 579.000 (5,5)
Acasa TV 1.097.000 (5,8) Kanal D 455.000 (4,3)
Antena 1 944.000 (5) Antena 3 433.000 (4,1)
Prima TV 679.000 (3,6) Acasa TV 416.000 (4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Piesa de saptamana viitoare o sa fie mult mai buna decat ce au difuzat aseara.
  • Elena Elena
    Ma lasi cu puii tai la care se uitau toti neterminatii! S au uitat acum de curiozitate la teatru,dar atat! Prefer un teatru de calitate decat ceva ce seamana cu " puii". Si apoi televiz copy- paste nu va ajunge in veci pro- ul!
  • catalin catalin
    Tinand cont ca multi dintre cei care posteaza aici au urlat: "baaaa, scrisullll", la unica piesa de teatru la care au fost obligati sa asiste, pentru ca "s-a mers cu scoala", e normal ca Teatru Tv sa nu faca, din prima, audienta. Sita cerne, dar lumea se va uita...
  • matei_a matei_a
    esti sigur de partea cu "calitate"?
  • Andy Andy
    Sa ne amintim ca si În puii mei a pornit timid,cu timpul spulberând tot ce punea pro tv în cale
  • Cristi Cristi
    Antena 1 este singura televiziune comerciala care a realizat un asemenea proiect de calitate. Normal ar fi sa ne bucuram cu totii...
  • Florin Florin
    nevertebrata trebuie sa plece la zoo, nu la teatru
  • Florin Florin
    vietatea joaca teatru, dar e penibil
  • Mihai Mihai
    expertule pariul era lunea dar tot il facea praf suleyman si nici acum nu a mers prea bine doar 7 puncte slab
  • Expertul, Expertul,
    esti praf, pariu cu viata a fost difuzat luni. asa ca lasa aroganta, ca nu tine.
  • Expertul, Expertul,
    nu crezi ca esti penibil? ce am scris eu, si ce ai inteles tu! daca ma intrebi, pariu cu viata ar trebui scos din grila.
  • Radu100% Radu100%
    Avand in vederea ca romanii prefera "Romanii (n)-au talent este si normal ca Teatrul TV de la Antena 1 sa nu fie pe primul loc. Daca se difuza Guta cantand cu banii lipiti pe frunte audienta antenei era mult mai mare.
  • adrian adrian
    Expertule care te dai mai destept decat e caxul,du-te la culcare!Pariul era martea si il facea praf Kanal D cu Suleyman.L-au mutat de acolo pt.ca astia inca mai au ceva in cap spre deosebire de tine.
  • matei_a matei_a
    cel mai interesant pentru audienta o sa fie editia a doua, ca multi au fost curiosi, inclusiv eu. dar a doua oara nu ma mai pacaleste sa ma uit.
  • Andrei Andrei
    Nu vreau sa fiu rau, dar era normal sa se impuna mai mult in populatia de la oras.. :)

Trimite un comentariu

sus