Skip to main content

TLC, disponibil în pachetele de bază ale Romtelecom şi NextGen

 

televizorTLC, canalul internaţional de divertisment şi lifestyle pentru femei, din portofoliul Discovery Networks, este disponibil, începând din luna martie, în pachetele de bază ale Romtelecom şi NextGen, alături de Discovery Channel şi Animal Planet.

Publicitate

Lansată în România în ianuarie 2011, televiziunea TLC difuzează programe documentare şi de tip "reality", despre subiecte variate, de la arta culinară, familie şi modă până la călătorii, sănătate şi întâmplări importante de viaţă.

În luna martie, TLC difuzează, în premieră pentru România, cel de-al treilea sezon din Masterchef US - începând din 6 martie, dar şi alte seriale noi, precum:

  • Amish în lume - un program despre un grup de cinci băieţi şi fete care decid să iasă din comunitatea Amish şi să călătorească la New York pentru a-şi testa principiile;
  • Fashion Star - alături de Jessica Simpson, Nicole Richie şi John Varvatos, supermodelul Elle Macpherson oferă unui grup de 14 designeri necunoscuţi şansa de a câştiga un premiu de milioane de dolari pentru a-şi lansa colecţiile în trei mari magazine din America;
  • Secrete în familie - un program despre secrete de familie dramatice şi bizare. De la copii schimbaţi la naştere până la părinţi secreţi, programul explorează cele mai incredibile drame de familie.

În România, televiziunea TLC este disponibilă şi în pachetele de bază ale UPC, Akta, dar şi în ofertele altor operatori regionali.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MwRy MwRy
    la next gen Bocsa deocamdata e disponibil doar pe cablu tv digital
  • bogdan bogdan
    Domnii de la romtelecom sa faca bn si sa introduca si investigation discovery

Trimite un comentariu

sus