Skip to main content

Victor Ciutacu pleacă din Intact la România TV: "a venit momentul să mă gândesc şi la mine"

 

victor ciutacuVictor Ciutacu, realizatorul emisiunii Vorbe grele de la Antena 3, a decis să părăsească trustul Intact pentru a se alătura echipei televiziunii România TV, după cum însuşi realizatorul TV anunţă pe blogul său, într-o postare intitulată "Vă mulţumesc pentru tot, la revedere...".

Publicitate

"Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…", scrie Victor Ciutacu pe blogul său.

Contactat de Paginademedia.ro, Victor Ciutacu a declarat că, de-a lungul timpului, a avut mai multe oferte de la Sebastian Ghiţă, proprietarul România TV.

Victor Ciutacu, pentru Paginademedia.ro:

„Au fost mai multe oferte de-a lungul timpului. Acum a existat o nouă ofertă şi am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc şi la mine.”

„Nu am nimic să le reproşez celor din Intact. Plec la fel de liniştit cum am venit. Nu este niciun scandal la mijloc.”

„Astăzi a fost făcut anunţul la Jurnalul Naţional, în redacţie, iar acum îmi strâng lucrurile. După ce îmi strâng bagajele, mă duc în Antene, la colegii mei de acolo.”

De când?

„Practic, de la 1 aprilie sunt acolo, în acte", a spus Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

Când vei fi pe post?

„Sper ca până cel târziu pe 15 să fiu pe post. Eu sunt gata oricând, nu am nevoie de un decor special, sunt obişnuit cu emisiuni zilnice.”

Ce tip de emisiune va fi?

„Probabil că va fi o emisiune de politică, zilnică”, a mai declarat jurnalistul.

Imagini inedite cu Victor Ciutacu acum 12 ani, pe Paginademedia.ro, AICI

Ciutacu spune şi în postarea de pe blog că plecarea sa din Intact nu este cauzată de vreun conflict cu oamenii din trust.

"Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs."

Ciutacu, despre plecarea la România TV:

"Am ales România TV, care – o, da! – m-a şi înjurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oară când o iau de la zero.(...) Sunt conştient de riscurile de imagine şi de carieră. Da-s băiat ambiţios", mai scrie realizatorul TV pe blog.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sprinceana nela Sprinceana nela
    Domnule victor ciutacu..as vrea sa pot lua legatura cu dmn.am o problemă.. pa care as vrea so pot discuta cu dmn ...despre niste abuzuri ...care sa petrece ...va rog din tot sufletu ajutatima ...lasatimi un mesaj pa feizbuc ...multumesc
  • anemar anemar
    Ce facem cu slugoii din cealalta tabara? Ei nu sunt platiti, o fac "pro bono"?
  • anemar anemar
    e bine ca la B1 jurnalismul este decent, asta ne salveaza...
  • anemar anemar
    Rezon, monser :D
  • maria maria
    Nu mi se pare nici o pierdere-inafara de o mutra antipatica si un discurs mai mult decat comun .nu am vazut nimic la omul asta,cat despre jurnalism are mult de invatat. La Romania Tv nu va aduce nimic in plus, poate va lua locul unora asa cum fac de obicei cei din etnia lui...
    PS. o evreica intrebata de ce pleaca in Germania, dupa razboi, avand in vedere ce li s-a intamplat, a raspuns ca tot acolo se traieste cel mai bine-asa ca ce te poti astepta de la coetnicii ei...
  • ROBERT HORVATH SUA ROBERT HORVATH SUA
    FRIDAY, MARCH 29, 2013

    UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL VICTOR CIUTACU ! PROTESTUL GUVERNULUI GERMAN ! !

    In atentia conducerii Romania TV

    UN SCANDAL INTERNATIONAL VICTOR CIUTACU ! PROTESTUL GUVERNULUI GERMAN !
    Acum cateva luni am atentionat guvernul german de un atac fara precedent la adresa poporului german si a cancelarului Angela Merkel .
    'La vorbe grele" Antena 3 .... in primul interviu cu Presedintele interimar Crin Antonescu Victor Ciotacu a afirmat va cancelarul Angela Merkel a fost agent al securitatii est germane semnand un contract cu Stassi.
    Citez :Citez din memorie
    Ciutacu : Sunt nepot de rabin ...aproape ingropat de viu de germani. Poti avea incredere in poporul german si in doamna Merkel.............
    ...................
    In partea doua a interviului :
    CIUTACU : ...ESTE ANUL IN CARE CANCELARUL DE AZI AL GERMANIEI DOAMNA MERKEL A SEMNAT CONTRACTUL CU STASI.

    UN SCANDAL DIPLOMATIC ROMANO GERMAN
    In cursul acestei dimineti am
    avut convorbiri telefonice cu consulul german la New York
    Busso von Alvensleben care m-a asigurat ca acest caz a intrat
    in atentia autoritatilor germane . Am comunicat faptul ca acest dusman al poporului german s-a transferat la Romania TV.
    Am trimis in calitate de cetatean SUA, un cetatean al lumii libere am trimis un protest anbasadorului german la Washington, Peter Ammon . Acesta m-a asigurat de o atentionare care va fi adresata guvernului roman.
    In atentia domnului Sebastian Ghita
    VA ROG A DESHIDE O ANCHETA. ACEST INDIVID NU ARE CE CAUTA LA ROMANIA
    TV.

    Robert Horvath Dèva
    Presedinte Devartes Film International New York -Tokyo
  • ROYCE ROYCE
    CIUTACU A FACUT O ALEGERE GRESITA. PROBABIL, LA UN MOMENT DAT O SA ISI DE-A SEAMA DE FAPTUL CA A GRESIT.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    interesant si realist punctul de vedere al Sorinei Matei http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/03/oameni-si-jeguri.html
  • comentar1u comentar1u
    Eu nu am urnarit nicio emisiune de-a lui Ciutacu, asa ca din partea mea poate sa plece si la bbc....cui ii pasa?
  • andra andra
    O veste minunata! Incepand cu 1 aprilie imi scot RTV-ul din grila, nu vreau sa-l vad pe acest balos spagar! Cum poti sa-l "ofertezi" pe acest individ care se inchipuie CAZ SOCIAL,platind o chirie de doi lei cand el are 9000 de euro pe luna si un duplex cumparat pe numele sotioarei lui? BALOSULE, IESI AFARA DIN CASA DE LA STAT!!!
  • Paul Paul
    UN SLUGOI LA CURTEA "REGELUI" FELIX ISI PARASESTE STAPANUL PENTRU A CIUGULII din alt palma!!! NU este ziarist!!! Doar un profitor, ca multii altii in presa romaneasca (pe "sticla" vrea sa para "tare", iar in realitate isi urmareste scopul.
  • thanatos thanatos
    Ciutacu alaturi de colegul sau de lsalon, Badea, reprezinta o specie in sine. A jurnalistului care nu este jurnalist, care nu are nevoie de documentare sau de surse credibile, pentru ca el STIE, care a sarit etapele si s-a trezit direct realizator pt. ca avea pile la sefu inca e la angajare... genu de individ pentru care tupeul tine loc de cultura ca la o adica ne batem tpti pe burta cu Plesu...doar si el e ziarist...care nu isi respecta colegii si nu prea stie ce fac exact ailalti...ce poate sa faca un producator, si nu poate el? sau un editor de montaj...ele are geniul de partea lui si e destul...am crezut intotdeauna aca aparitia p sticla tampeste si cele mai tari caractere..si continui sa cred asta...
  • alex alex
    Personal nu cred in vrajeala asta cu "oportunitati ale carierei", pt ca dupa umila mea parere, Ciutacu s-a dezvoltat fi afirmat profesional, tocmai datorita Antenei 3.

    Acest citat spune tot: "Acum a existat o nouă ofertă și am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc și la mine."

    A venit ala cu banii si Ciutacu baiat pragmatic s-a gandit si la el, asa cum spunea. De fapt cred ca e vb numai de bani. Ce oportunitate iti ofera o televiziune cu rating minuscul, cand el la Antena 3 avea rating destul de bun vineri seara.

    Abia astept sa vad daca-si va schimba si el linia avuta la Antena, ca tot zicea el de Cristoiu ca asa si pe dincolo (ceea ce e adevarat).
  • sadisfaction sadisfaction
    Despre cine-i vorba în articolul ăsta? Cine-i domnul? Am înțeles că-l cheamă Ciutacu... dar cu ce se ocupă?
  • Reporter Reporter
    Un nene care a facut de toata jena meseria de jurnalist, de fapt un profitor de pe munca reporterilor, pleaca la o televiziune care a tarat jurnalismul in mizerie. Du-te, Victore, du-te tata, nu plange nimeni dupa tine, nu esti nicio pierdre, omule! Ne poate indica cineva un reportaj citibil scris vreodata de asistatul asta social? Sau poate ati uitat, dragi cititori ai acestui site, mizeriile RTV de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, inventarea asa-zisului fiu, nascocit de mintea bolnaa a lui Chelemen etc. Apropo, Parchetul parca spunea ca face lumina in acest caz de furt de identitate si fals grosolan...

Trimite un comentariu

sus