Skip to main content

Victor Ciutacu pleacă din Intact la România TV: "a venit momentul să mă gândesc şi la mine"

 

victor ciutacuVictor Ciutacu, realizatorul emisiunii Vorbe grele de la Antena 3, a decis să părăsească trustul Intact pentru a se alătura echipei televiziunii România TV, după cum însuşi realizatorul TV anunţă pe blogul său, într-o postare intitulată "Vă mulţumesc pentru tot, la revedere...".

Publicitate

"Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…", scrie Victor Ciutacu pe blogul său.

Contactat de Paginademedia.ro, Victor Ciutacu a declarat că, de-a lungul timpului, a avut mai multe oferte de la Sebastian Ghiţă, proprietarul România TV.

Victor Ciutacu, pentru Paginademedia.ro:

„Au fost mai multe oferte de-a lungul timpului. Acum a existat o nouă ofertă şi am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc şi la mine.”

„Nu am nimic să le reproşez celor din Intact. Plec la fel de liniştit cum am venit. Nu este niciun scandal la mijloc.”

„Astăzi a fost făcut anunţul la Jurnalul Naţional, în redacţie, iar acum îmi strâng lucrurile. După ce îmi strâng bagajele, mă duc în Antene, la colegii mei de acolo.”

De când?

„Practic, de la 1 aprilie sunt acolo, în acte", a spus Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

Când vei fi pe post?

„Sper ca până cel târziu pe 15 să fiu pe post. Eu sunt gata oricând, nu am nevoie de un decor special, sunt obişnuit cu emisiuni zilnice.”

Ce tip de emisiune va fi?

„Probabil că va fi o emisiune de politică, zilnică”, a mai declarat jurnalistul.

Imagini inedite cu Victor Ciutacu acum 12 ani, pe Paginademedia.ro, AICI

Ciutacu spune şi în postarea de pe blog că plecarea sa din Intact nu este cauzată de vreun conflict cu oamenii din trust.

"Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs."

Ciutacu, despre plecarea la România TV:

"Am ales România TV, care – o, da! – m-a şi înjurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oară când o iau de la zero.(...) Sunt conştient de riscurile de imagine şi de carieră. Da-s băiat ambiţios", mai scrie realizatorul TV pe blog.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    wow... boala grea ! felix in sus, felix in jos!
    motivul este foarte simplu: bani mai multi.

    "Acum a existat o nouă ofertă și am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc și la mine.”
  • Iosif Kapal Iosif Kapal
    Victor Ciutacu ... exceptând faptul că nu a fost în stare să scrie pentru Jurnalul Naţional un editorial decent sau să facă o analiză obiectivă, şi făcând abstracţie de absenţa dicţiei (EBA style!) sau de intervenţiile sale din cadrul şezătorilor de la A3 care nu depăşeau nivelul Monicăi Tatoiu, cred că trustul Intact a pierdut un mare jurnalist. Câştigul este al OTV-ului. Pardon, al României Tv. Succesuri!
  • jean jean
    dacă tot e bun de trompetă, de ce să nu schimbe fanfara? mai ales că vechiul dirijor cochetează cu pușcăria...
  • Cipri Cipri
    subiect neinteresant

    daca si asta e jurnalist ...
  • adi salonta adi salonta
    Pleaca un NIMENI de nicaieri.
  • Paul Paul
    Ori te impusti, ori mergi la spitalul de nebuni!! Asta e solutia pentru tine!!!
    Esti un "copy-paste" mai mic, iar Tonta este idolul tau.
  • livia pila livia pila
    Mai bine disparea de tot.
  • alin alin
    ma bucura mult aceasta decizie. ciutacu, badea, gadea, radu tudor s-au indepartat de mult de orice forma decenta de jurnalism. toti 4 se potrivesc perfect la RTV, unde politizarea excesiva face casa excelenta cu prostia.
  • Liviu RebreAnu Liviu RebreAnu
    au fost si altii care este, azi i-am vazut si nu ie:)))
  • ziaristu'lu'peste ziaristu'lu'peste
    Nu inteleg care-i marea mutare? Daca pleca la B1TV, atunci era ceva demn de comentat. Asa pleaca de la un turnator al securtatii la un finantator al plagiatorului. Din lac in put.
    Avand in vedere cat de bine a dus-o pe vremea lui "7 case s'un fular", cu siguranta ca PSDului nu i-a fost greu sa-l recupereze. mai ales ca a cam secat sursa de banuti a lui Voiculescu si se pare ca tot mai multe intreprinderi intact vor trage obloanele.
    Omul nu-i decat un mercenar care te scuipa la comanda sefului. sa vedem ce-o face cand l-o pune ghita a lu ponta sa-l umple de flegme pe felix, antonescu si altii pe care i-a ridicat in slavi la intact:)))
  • Ioan Ioan
    Citesc cu surprindere aceste comentarii si vad printre cuvinte masinile de propaganda cum actioneaza ele, X canal era mai bine, ca varanul a facut... ca Ciutacul este un securist... eu cred ca domnilor ziaristi trebuie sa lasam publicul sa scrie si sa comenteze, el stie cel mai bine, este documentat. Un singur om, poate au fost si altii si nu i-am vazut care este realist. Omagiile domnului presedinte si inaltei demnitare !
  • jean jean
    + locuință socială?
  • alin alin
    mare adevar graiesti, stai prost doar la capitolul ironie.
  • Costin_el Costin_el
    Tonomat ai fost Tonomat vei fi si la Raitaru tv, nici nu aveai cum sa te duci la alta televiziune ca si Raitaru si antena 3 sunt de acelasi nivel.
  • sfinx sfinx
    duca-se

Trimite un comentariu

sus