Skip to main content

VIDEO. Antena a cumpărat formatul spaniol de divertisment Furnicarul

 
Screen shot 2013-03-28 at 2.28.16 PM
Screen shot 2013-03-28 at 2.28.16 PM

Publicitate

Antena1 a cumpărat formatul spaniol al emisiunii de divertisment Furnicarul (El Hormiguero), potrivit c21media.net.

Postul generalist al trustului Intact este în faza de preproducţie a showului de divertisment, scrie sursa citată. Emisiunea spaniolă denumită El Hormiguero, în traducere Furnicarul, a fost cumpărată de Antena Group de la compania Spanish prodco 7.

Despre emisiunea El Hormiguero

El Hormiguero este un program spaniol care se concentrează pe comedie, ştiinţă şi politică. Emisiunea a fost lansată în 2006 de canalul Cuatro, care a difuzat-o până în iunie 2011. În prezent, emisiunea este difuzată de postul spaniol Antena3.

Deseori în emisiune sunt invitate celebrităţi, care se pot implica în experimentele ştiinţifice realizate în timpul programului.

În 2009, emisiunea El Hormiguero a câştigat premiul pentru cel mai bun program de divertisment la Rose d'Or Awards.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gelu gelu
    Furnicarul este difuzat de Look Tv, in original. Antena 1 a cumparat formatul si-l vor produce ei.
  • georgyana georgyana
    Furnicarul chiar are din toate, insa clar va trebui ales un prezentator misto. sunt convinsa insa ca vor reusit, vad ca sunt ft atenti la detalii. au inceput sa investeasca in oameni ca lumea si se vede.romania danseaza de exemplu rupe pe toate targeturile...
  • alex alex
    Ai dreptate dar la un moment dat il vedeam la 4 emisiuni diferite ma saturasem de el
  • caspa caspa
    Se anunță a fi o emisiune destul de buna abia aștept sa înceapă.
  • anca anca
    Nu stiu care este problema voastra, dar Dan Negru este un profesionist. Aratati-mi o persoana care are o experienta mai mare ca el in TV pe partea de entertainment.
  • miruna miruna
    eu am vazut Furnicarul in Spania si este o emisiune cu toate ingredientele necesare. sunt convinsa ca Antena 1 o sa o faca foarte bine, a demonstrat in ultimul timp prin emisiuni ca XFactor, Romania Danseaza, Teatru TV.
  • Horica Horica
    Mie Teatru Tv mi s-a părut un pariu riscant. In tara in care jumătate din absolvenții de liceu iau BAC-ul si in care o televiziune culturală se închide ca merge in pierderi, o tara in care Tablodidele pline de scandalui mizere fac audiență, teatrul tv, e acolo unde e nivelul nostru de cultura. Pe locul 4, după un film de acțiune de la PRO, o emisiune de rahat de la Kanal si o telenovela pentru gospodine. Majoritatea intelectualilor au renunțat de mult sa se uite la tv si se ducea vadă o piesa de teatru live, asta a fost un cadou pentru cei din provincie care nu au șansa sa ii vadă pe actorii de la București jucând. Publicul ținta: profesorii-intelectualii săraci ai țării.
  • Horica Horica
    Esti ușor frustrata. Lora chiar are voce. Am vazut-o si la TCDU dar o observasem de înainte.
    Insa nici ea si nici Connect-r nu ar face fata cu asa o emisiune. Asta are nevoie de cineva c un IQ destul de ridicat.
    Si puneam aceasta întrebare pentru ca eram curios dacă e vorba de aceasi emisiune sau se mai pregătește una.
  • alex alex
    da ce bine le-a iesit romania danseaza ca face audienta maxima dupa ce se termina filmul de pe protv si emisiunea aia a lui Ernest de pe kanal d , foooooooarte bine le-a iesti :D
  • redbull redbull
    Sunteti rautaciosi. @Paula - pai Lora chiar poate canta, ai ascultat-o? Iti recomand sa o faci si apoi sa critici:)...@Daniel - de unde stii tu ca "isi vor bate joc" de formatul asta? Deocamdata, nu poti face nicio previziune. Nimeni nu poate. Si, daca e sa fiu cinstita, vad ca Romania danseaza le-a iesit, Teatru TV e o productie curata, faina...Lucrurile se schimba la Antena...
  • Paula Paula
    "cantareata Lora" -)))) buna asta. Din pacate pentru Relu care are mult bun simt, Lora se crede o diva, insa nu e mai mult decat oricare alta din peisajul asta. Atunci cand canta e suportabila, dar daca va trebui sa vorbeasca atat de mult cum o face spaniolul....vai mama ei de trompa Eustachio...Sunt foarte putini prezentatori tv care pot vorbi mult fara sa plictiseasca. Va provoc sa-mi spuneti 2!
  • carmen carmen
    mult venin, asa se cheama comentariile unora, ce va pasa voua daca antena a cumparat formatul respectiv, foarte bine, de ce nu? pe cine deranjeaza? o companie indiferent de activitatea pe care o are, trebuie sa investeasca, nu vad nimic rau in asta.
  • Un bănățean Un bănățean
    Dan Negru e pe făraș. În limbaj corporatist ”își continuă trendul descendent”. Pe care l-a început acum câțiva ani (da, ani!). Mare mirare dacă-l va prinde finalul de an la A1 (dar unde să se ducă?cine-l ia?...) Emisiunea va fi, cel mai probabil, prezentată de nime-n drum ăia: Horhe sau piticul cel chel de la familiaDa.
  • ROYCE ROYCE
    Foarte bine a procedat postul Antena 1 in momentul in care a cumparat acesta emisiune de divertisment.
  • ROYCE ROYCE
    Raspuns pt Daniel - ar trebui pentru inceput sa te informezi. Daca o sa faci acest lucru o sa constati ca toti angajatii de la Antena 1 isi primesc salariile la timp. Nu inteleg unde anume este problema ta.

Trimite un comentariu

sus