Skip to main content

Vlad Craioveanu merge la Radio 21

 

Vlad-Craioveanu1Vlad Craioveanu, fostul matinal de la Radio Guerrilla, va face parte din echipa Radio 21, începând din luna aprilie.

Publicitate

Vlad Craioveanu şi-a luat vineri la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani cât a lucrat la acest post de radio, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Am ales Radio 21 pentru că mă ajută să consum mai puţină benzină, au un aer condiţionat mai puternic, mă ajută să învăţ franceza, zilele lor libere sunt mai libere decât libertatea în sine, respectul este să ajungă pentru toată lumea şi challenge-ul e mare”.

Andrada Burdalescu, directorul executiv la Radio 21:

„Sunt foarte bucuroasă că Vlad reprezintă de azi Radio 21. Câştigăm astfel încă un valoros om de radio, după ce în toamnă ni s-a alăturat Andreea Berghea, ca director muzical al grupului. Urmează, aşadar, proiecte speciale în Radio 21, cu oameni foarte talentaţi şi pasionaţi.”

Vlad Craioveanu se alătură, din aprilie, DJ-ilor Radio 21: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu şi realizatorilor radio: Andreea Berghea, Manuel Dinculescu, Orlando, Anca Maco, Shurubel, Andu Câmpu, Claudiu Roman, Ana-Maria Tatu şi Bogdan Ciudoiu.

Despre Radio 21:

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Vibe FM, Europa FM şi Smart FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paula Paula
    la fel ca Bordea, s-a dus dupa bani si faima din partea prostimii! muzica R21 e la fel de retarda ca si cea d ela Zu, One, Vibe si alte astfel de creatii inaltatoare, si nu-mi spuneti ca Vlad va difuza cu placere Ina sau pe fatalaul ala de Hodor....
  • MirceA MirceA
    Radio 21 a fost si... s-a dus. Orice s-ar spune si s-ar face, la gloria de altadata nu are cum sa revina.
    Buzdugan si Morar tineau tot acel radio si s-a dovedit, odata cu plecarea lor, 21 e practic inexistent.
  • Claudia Claudia
    alt frustrat... :D
  • radoo radoo
    Atunci la ce-ti mai dai cu parerea? N-ai spus nimic.
  • hexagon hexagon
    Propun infiintarea unui post de radio care sa-i angajeze pe toti "profesionistii" de mai sus ramasi fara job. E bine sa ai timp liber, nu? Stai mai mult pe net, dar moca.
    In cazul in care nu gasiti un investitor puteti dona fiecare cate 2 lei pentru un radio de aceeasi valoare.
  • serene serene
    21 e cool si cu craioveanu o sa fie si mai cool, bravo craio, buna miscare! suntem mai multi tineri care-i ascultam si-n masina si la munca pe net si ne place de ceva vreme si mai mult decat inainte, matinalii sunt misto si smart - cine nu asculta dar face comentarii aiurea - very sad, berghea e simpatica, requestul rupe, ciudoiu e f bun. dar asta e doar parerea unor simpli oameni, nu se compara cu a specialistilor de mai sus pusi pe bataie. fiecare asculta ce vrea, poate o sa fie misto craioveanu la 21, abia astept. ps @mihai oricine de la 21 si europa poate sa-i dea replica lui craio mai bine zis sa faca echipa cu el: anamaria, anka maco, dinculescu, orlando, ciprian dinu, sorin dragomir sa moara lumea de invidie si mai mare.
  • Stelian Stelian
    Craioveanu nu va face matinalul, cel puțin nu în primă fază. Pe site-ul Radio 21 a apărut un articol din care putem deduce cam ce va face (ceva de seară-noapte, cam ce făcea la Pro FM).
  • mihai mihai
    Ca alegerea lui Craioveanu sau oferta facuta de 21 nu e cea mai buna e dovedit de comentariile la acest articol. Se vorbeste putin despre Craioveanu si foarte mult despre doua fete Nico si Andreea . Ambele cu frustrarile si neimplinirile lor probabil ;-) . Probabil Craioveanu o sa faca matinalul insa e clar ca va trebui sa aiba inca unul caruia sa ii dea replica .Unul de masura lui Dobro gasesti mai greu ;-) Asa ca eu cred ca il vom vedea pe Craioveanu rebranduit si intinerit cu multe prostioare si nebunii compatibile cu targetul pe care l-a tot hulit pana acum . Oare va dansa gangam style sau Lora ?:-))) e de urmarit !
  • Emil Emil
    Degeaba ai voce gen Nico sau Berghea, daca ai o minte blonda... :))) Unde sunt vocile de altadata precum Diana Singer si Raluca Moianu?
  • dfgv dfgv
    recunosc, nu sunt ascultator de radio (cu exceptia magic fm in luna decembrie, cand e radioul lui mos craciun).
    in masina prefer sa ascult muzica mea, acasa numai de radio nu stau. de aceea, numele astea insirate in articol nu imi spun mare lucru.
  • andrei andrei
    Venirea lui Craioveanu la Radio 21 este binevenita. Pacat ca nu l-au luat si pe Dobrovoschi. La Radio 21 sunt cei mai multi si cei mai buni realizatori de radio. Pe la ProFM a mai ramas George Vintila, pe la zu inca vreo 2, care au o voce bestiala, iar la Guerilla toti cei care au mai ramas sunt foarte buni.
    Pacat ca la Radio 21 muzica suna foarte rau de ccand a venit duduia Berghea. Aceasta duduie cred ca nu suporta sa stie ca Nico are cea mai buna voce din radio, asa ca a sapat-o sa o arunce in strada.
    Pe la Radio 21 ar mai fi Ana Maria Tatu o voce foarte buna. Chiar si Camelia Chenciu , care are o voce atat pentru CHR cat si pentru AC, dar pacat ca nu mai prezinta nici topul la Radio 21. I-au lasat doar emisiunea de la EuropaFM.
    Berghea chiar n-are voce de radio!!!
    Pe Nico poate o auzim la Pro, zu sau chiar Guerilla
  • Florina Florina
    Acum s-au trezit si incearca sa aduca nume precum Vlad Craioveanu, insa e prea tarziu. Asa se intampla cand ii lasi pe Morar si Buzdugan sa pleci si ii alegi pe Shurubel si Nico-litza. Managementul de la Radio 21 e de rah*t. Craio ar fi bun la marinal in locul penibililor de Dinculescu, Orlando si Maco.
  • alex alex
    Escu nu a plecat, a fost dat afara. Figuri multe pentru audienta modesta pe care o facea. Nico a dat din casa, dupa ce Berghea a trecut pe 10-13 si ea pe weekend.
  • vali vali
    Se simte schimbarea marca Berghea, mai putina muzica si poponareala cat cuprinde. Plus bataie de joc fata de oamenii de valoare (Nicoleta Creciunesc).
  • vali vali
    Radio 21 e ca un popas, toata lumea a trecut pe-acolo macar o data, Escu a lasat ProFM pentru a-si incheia cariera in 21.
    De ce pleaca toti? :))
    Pe 21 nu-l mai trezeste nimeni din morti, asta e clar.

Trimite un comentariu

sus