Skip to main content

Vlad Craioveanu părăseşte Guerrilla: „Mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez”

 

Vlad-Craioveanu1
Sursa foto: fishingtonpost.ro

Publicitate

UPDATE. Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu. Declaraţia lui Mihaiu, în articol.

Matinalul Vlad Craioveanu şi-a luat astăzi la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani de când lucrează la postul de radio. Instabilitatea postului Radio Guerrilla este motivul care l-a făcut pe Craioveanu să plece. „Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată”, a declarat Craioveanu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: De ce pleci de la Radio Guerrilla?

Vlad Craioveanu: Din motive financiare. Nu neapărat financiare cât mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez.

De ce e instabilitate? Problemele cu licenţele?

Da, cu zăpăceala asta cu proprietarul, nu-i proprietarul, avem proces, stai că nu intră banii, intră mâine, intră peste cinci zile. Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată.

Şi ce vei face în continuare?

O lună mă bronzez. O lună stau să-mi refac creierii pentru că 2013 a fost un an foarte greu pentru mine.

Nu ţi-e greu să te desparţi acum de Guerrilla, eşti din 2005 alături de ei? 

Ba da, nu pot să spun că este cea mai uşoară decizie pe care am luat-o. Asta este, obligat, forţat. Sunt momente pe care le regret, că am râs cu Dobro şi cu Matei. Nu spun că nu au fost şi lucruri bune.

Te vei mai întoarce în radio?

Sigur, că altceva nu ştiu ce să fac. Nu mă pricep la alte lucruri.

Liviu Mihaiu: "Declarăm Guerrilla radioul celor fără credite!"

Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu.

Liviu Mihaiu:

"Am aflat on air, ca şi voi, despre plecarea lui Vlad. Am înţeles că nu putea face credit la Guerrilla. Deci declarăm Guerrilla radioul celor fără credite! Noi îi mulţumim for beeing Craio!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andra andra
    Și ce vei face în continuare?

    "O lună mă bronzez. O lună stau să-mi refac creierii pentru că 2013 a fost un an foarte greu pentru mine"
    .......cred ca vreti sa spuneti 2012!
  • Clara Clara
    Pacat, o sa-mi lipseasca dimineatile cu Dobro si Craio ! Abia astept sa-l ascult din nou ! Daca nu vor ajunge sa faca emisiune impreuna, macar sa nu se concureze facand emisiune la aceeasi ora. Imi doresc sa ii ascult pe amandoi !
  • adrino adrino
    calinescu e ffffffffffffffffffffff bun prieten cu sarbu. calinescu e singurul care nu sta drepti in fata lui sarbu. n-are cum sa-l dea afara de la pro. pe teo a adus-o inapoi ptr ca i-a fost mila de ea- are sarbu o slabiciune ptr oamenii bolnavi, se stie asta, i-a ajutat si pe altii. pe teo a ajutat-o, a adus-o la acasa, dar n-a iertat-o. daca o ierta avea emisiunea ei. asa ii da 3 firfirici la un serial si da bine la pr ca a adus-o pe teo inapoi, e bun la suflet. iar balbuta e el prostut la tv, dar e un f bun manager, si cand presa scris e pe duca, iti mai calci si tu pe mandrie.
  • dan dan
    Gata cu "Viva la revolucion!" Gata cu rebeliunea. A venit timpul sa-si faca si Craioveanu in credit, sa intre si el in rand cu lumea...
  • Basarab Basarab
    Chiar ma intrebam cand se va sparge. A lucra cu Liviu Mihaiu (vezi si reactia lui) e in totala contradictie cu valorile pe care baietii astia le au.
    Cat sa te mai minti ca o faci pentru ascultatori fara sa nu iti starnesti o disonanta?
    Craio e mai hotarat, Dobro mai politic (asa e cand iti place huzureala un pic)
    Multa bafta Craio!
  • mihai mihai
    salutare! ...nu vreau să comentez decizia lui "Vlăduţ" ...radio G a fost bun oleacă, după care pa pa... pa pa, a apărut radio Rock...muzică clasică mişto - merge la ţară !!!
    ...numai că "timpul" trece"" şi NU stă - parcă de dimineaţă vrei să asculţi o muzică bună, o ştire bună, un anunţ cumsecade, un "reportaj" excelent, o voce calmă, corectă şi mai ales CU RESPECT ŞI BUN SIMŢ....aaa şi să nu uit cu DICŢIE....
    ...nu fac reclamă - dar îi rog pe toţi "ascultătorii" să dea cu "ochiul" şi peste celelalte posturi de radio - şi mă vor înţelege ce vorbesc eu acilea...
    cu stimă.,

    ps atunci când eram în ţară ascultam RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI, iar de acilea de "afară" am nevoie de alte informaţii ;)
  • Teo Teo
    OK, inteleg motivatia, dar, noi astia de jos ce vom mai asculta ? RRA ?? radio antena3 ??
  • Gym Gym
    Cu hidrantul de la SOV a luat obscurul Doru Buscu, marele jurnalist de care nu a auzit nimeni in afara de Gusa.
  • Alina Alina
    Sper sa va regrupati cat mai repede! Sunteți reperul de normalitate pt mulți . Eu "funcționez" bine doar ascultandu-va pe voi dimineața -deci subscriu ideii de "abonament", actionariat sau orice alta idee ați avea! Succes !
  • Calin Calin
    Ar putea merge la Rock FM.
  • cata cata
    Vali, sunt perfect de acord cu tine, e pacat ca pro fm are cea mai buna intindere nationala si un matinal atat de modest cu un playlist penibil, ar putea sa faca sarbu o schimbare , sa revolutioneze ceva, asa cum sunt acum se zbat in mediocritate !
  • Adrian Adrian
    Iar comentariul lui mihaiu spune tot... la cat a luat cu hidrantul de la sov, se simte ok... bleah!
  • Adrian Adrian
    Firma e varza financiar si mai trebuie sa suporte si magariile lui mihaiu... cam greu.
  • Calin Calin
    Pacat! Dobro si Craio au cel mai bun matinal. Nu stiu ce o sa fie mai departe cu Dobro. Mult succes Craioveanu mai departe. O sa te urmaresc in continuare.
  • Carmen Carmen
    Mult succes pe mai departe.Doamne ajuta!

Trimite un comentariu

sus