Skip to main content

12 Aprilie. Sorin Roşca Stănescu a pierdut procesul cu SRI. Dan Negru, un talent show pentru copii

 

Publicitate

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

SORIN ROŞCA STĂNESCU A PIERDUT PROCESUL ÎMPOTRIVA SRI. Sorin Roşca Stănescu a pierdut procesul cu Serviciul Român de Informaţii, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins ca „nefondată” acţiunea intentată de actualul senator PNL. Decizia magistraţilor este definitivă şi irevocabilă. Sorin Roşca Stănescu a acuzat SRI că i-a ascultat ilegal telefoanele, scrie Adevărul.


Avocatul lui Stănescu, George Papu, a declarat pentru Mediafax, că acţiunea nu este încheiată şi că clientul său se va adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO).
Sorin Roşca Stănescu a dat în judecată SRI în 2009, la Judecătoria Sectorului 5, care i-a respins acţiunea. În martie 2012, Tribunalul Bucureşti a respins ca nefondat apelul lui Stănescu la decizia Judecătoriei.
Sorin Roşca Stănescu a pierdut procesul în care acuza SRI că l-a ascultat ilegal. Decizia este definitivă


TALENT SHOW PENTRU COPII. Emisiunea “Next Star” va debuta joia viitoare, de la ora 20.30, şi va fi prezentată de Dan Negru, potrivit Libertatea. Juriul show-ului va fi format din: Pepe, Connect- R, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Lora.

“Îmi doresc să dăm o şansă formatelor realizate pe baza ideilor noastre, aşa cum e «Next Star». Cred că avem suficientă experienţă şi creativitate pentru a câştiga simpatia telespectatorilor cu acest show”, spune Dan Negru.

Dan Negru dă în mintea copiilor!


GIANINA CORONDAN DĂ ÎN JUDECATĂ TVR. Gianina Corondan, fosta vedetă a postului public de televiziune, s-a alăturat celorlalţi foşti angajaţi ai TVR care contestă în instanţă decizia prin care au fost concediaţi de la 1 februarie, scrie DailyBusiness.ro. Dosarul prin care Gianina Corondan a dat in judecată Societatea Română de Televiziune a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti pe 8 aprilie.
Fosta vedetă a TVR a criticat modul în care a fost efectuată selecţia. "Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştinţă de cauză", a spus Gianina Corondan.
Gianina Corondan a dat TVR în judecată, după ce a fost concediată


INVESTIŢII LA FRIENDS ADVERTISING. Friends Advertising, una dintre cele mai mari agenţii independente de publicitate de pe piaţa locală, cu afaceri de 0,86 milioane de euro anul trecut, inveşteste 0,5 milioane de dolari (0,38 mil. euro) în dezvoltarea companiei, potrivit unui comunicat de presă, citat de Wall-Street.ro.

Banii vor fi investiţi în zona de creaţie, strategie şi planificare, traininguri, consultanţi, parteneriate, dezvoltarea unor noi companii şi instrumente.
Prin această investiţie, managementul Friends Advertising îşi doreşte ca serviciile agenţiei să răspundă “celor mai sofisticate nevoi de comunicare a brandurilor cu consumatorii, inclusiv în mediul digital”.
Friends Advertising inveşteste 0,5 mil. dolari în dezvoltarea agenţiei


STUDIU. Antreprenorii din România ar plăti lunar între 1.000 şi 4.000 de euro pentru serviciile de relaţii publice oferite de agenţii, 90% dintre aceştia dorind să plătească până în 2.500 de euro, conform unui studiu realizat pe 50 de IMM-uri de către compania de relaţii publice Confident Communications şi cea de studii de marketing Trendelligent, citat de Wall-Street.ro.
Astfel, 65% dintre cei care au răspuns la studiu ar dori să plătească între 1-2.500 de euro, 25% vor să plătească între 500 şi 1.000 de euro, iar 10% sunt dispuşi să ofere până la 3-4.000 de euro.
Studiu: 90% dintre antreprenorii români ar plăti lunar până în 2.500 de euro agenţiei de PR


BUGET REDUS LA EUROVISION. Contextul financiar european dominat de austeritate a făcut ca unul dintre cele mai populare evenimente muzicale din lume, concursul Eurovision - care a propulsat nume mari precum ABBA şi Celine Dion - să treacă printr-o perioadă de "dietă financiară", scrieWall-Stree.ro, care citează The Wall Street Journal.

Anual, în fiecare primăvară, peste 100 de milioane de spectatori urmăresc în direct concursul internaţional Eurovision - competiţia muzicală unde fiecare naţiune îşi poate trimite câte un reprezentant.
Suedia, ţara care va găzdui evenimentul de anul acesta - aflat la cea de-a 58-a ediţie -, a cărei finală va avea loc pe 16 mai, are un buget de 20 de milioane de dolari, jumătate faţă de cel alocat Eurovision de anul trecut. Motiv pentru care va trebui să facă economie la lumini, la cazare, dar şi la cheltuielile pentru mediatizarea flamboaiantă a evenimentului.
WSJ: Eurovision, cel mai celebru concurs muzical din lume, la "dietă financiară". Ţara organizatoare din acest an are un buget la jumătate


GOOGLE A FOST DAT ÎN JUDECATĂ ÎN MAREA BRITANIE. GOOGLE a fost dată în judecată la Londra de către o companie britanică de Internet, care o acuză de promovarea hărţilor proprii în detrimentul celor ale concurenţilor, într-o "manipulare cinică a rezultatelor căutărilor", scrie Mediafax.

Streetmap, furnizor de hărţi pe Internet, a făcut plângerea luna trecută, relatează Bloomberg.

"Acţiunile GOOGLE au făcut ca produsele Streetmap să fie greu de găsit", se arată într-un comunicat al companiei britanice.

Acesta este cel puţin al doilea astfel de proces intentat Google după luna iunie a anului trecut.

Plângerea Streetmap reflectă o anchetă antitrust veche de trei ani deschisă de Comisia Europeană pentru a afla dacă Google favorizează serviciile proprii în detrimentul companiilor concurente, prin rezultatele căutărilor.
GOOGLE a fost dată în judecată în Marea Britanie pentru favorizarea hărţilor proprii


APLICAŢIE PENTRU ROMÂNII AU TALENT. Pro TV aduce o nouă premieră pe piaţa televiziunilor din România, lansând, vineri, pentru emisiunea "Românii au talent" o aplicaţie second-screen, ce oferă o experienţă totală fanilor acestui program, informează postul TV, scrie Mediafax.

Aplicaţia "Românii au talent" poate fi descărcată gratuit din Apple Store, Android Market sau scanând QR code-ul care va apărea pe ecran în timpul emisiunii, iar logarea se face folosind contul de Facebook. Odată instalată pe telefon sau tabletă, aceasta oferă diferite opţiuni şi avantaje utilizatorului: lista completă a tuturor concurenţilor din semifinale, împreună cu fotografii şi materiale video exclusive şi personalizate (adăugând un concurent la "Favoriţii tăi", utilizatorul are acces la o galerie foto specială), posibilitatea de a da "check-in" şi de a-ţi anunţa astfel prietenii pe Facebook că urmăreşti show-ul, posibilitatea de a comenta prestaţiile concurenţilor pe wall-ul aplicaţiei împreună cu ceilalţi utilizatori şi şansa de a ajunge în marea finală de pe 10 mai. Pro TV lansează aplicaţia de second-screen pentru "Românii au talent"

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Next pufuleții Star Next pufuleții Star
    Next Star va concura cu Las Fierbinti/Spitalul de dementa, cu Roata Norocului, cu Inima de tigan etc... deci se va clasa pe un obisnuit loc 4. Iar ce spune Negru se traduce asa ”Pentru ca Antena 1 nu mai are bani sa cumpere formate internationale (sau nu mai vrea sa imi dea mie sa prezint unul) facem noi in casa o emisiune”.... Hahahahaha! Deci ca la TVR! Bine Antena 1! Tineti-o tot asa!....
  • didi didi
    rosca stanescu e un dobitoc... procesul s-a incheiat definitiv si irevocabil. la cedo nu poate contesta decat modul de desfasurare, nu si decizia instantei... dar ma indoiesc ca o sa ii dea dreptate santajistului turnator la securitate.

Trimite un comentariu

sus