Skip to main content

16 Aprilie. ZF MOBILIO: Aplicaţiile pentru comunicare, căutare şi cumpărături sunt cele mai folosite pe smartphone-uri

 

Publicitate

Sursa foto: thetechherald.com
Sursa foto: thetechherald.com

CELE MAI FOLOSITE APLICAŢII PENTRU MOBIL. Aplicaţiile pentru comunicare, căutare şi cumpărături sunt cele mai folosite pe smartphone-uri, a spus Dan Bulucea, country manager al Google România, la ZF Mobilio, relatează Mediafax.

“Aplicaţiile de comunicare sunt cele mai utilizate pe dispozitivele mobile. Căutarea şi shopping-ul sunt următoarele cele mai utilizate aplicaţii”, a spus Bulucea.

“Există un consum secvential şi concomitent, mai multe device-uri sunt folosite în acelaşi timp. 77% dintre oameni în timp ce se uită la TV mai au lângă ei un smartphone sau o tabletă. TV-ul este un factor generator pentru o cautare, vedem o reclamă şi căutăm informaţii pe internet”, a explicat reprezentantul Google.
ZF MOBILIO: Aplicaţiile pentru comunicare, căutare şi cumpărături sunt cele mai folosite pe smartphone-uri


CARREFOUR VREA SĂ VÂNDĂ ŞI ONLINE. Retailerul Carrefour, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală, este cel mai nou nume care a intrat pe piaţa comercializării de produse online, prin lansarea portalului carrefour-online.ro, scrie Wall-Street.ro.

Deşi este în versiune încă beta (şi este posibil să fie nefuncţional), site-ul afişează deja o serie de oferte din 16 game de produse de la cele de igienă până la gourmet sau produse internaţionale.
Carrefour este cel mai recent nume din zona de retail care intră pe un nou segment de piaţă, după ce în prima parte a acestui an reţelele de hipermarketuri şi magazine tip discount Cora, respectiv Profi anunţau intenţiile de a-şi reorienta o parte din activitate şi în mediul virtual.
Internetul, tot mai atrăgător pentru retaileri: Carrefour începe să vândă online


RECORD TV. O emisiune TV din Nepal a stabilit un nou record în ceea ce priveşte durata. Moderatorul emisiunii intitulate 'Lord Buddha Was Born în Nepal' a discutat neîntrerupt cu invitaţii timp de 62 de ore, scrie DailyBusiness.ro.

Recordul a fost înregistrat pe 13 aprilie, urmând să fie inclus în Cartea Recordurilor. Potrivit specialiştilor de la Guinness Book, durata exactă a showului televizat a fost de 62 de ore şi 12 minute. Recordul precedent, înregistrat in 2011 cu ocazia independenţei Ucrainei de moderatorii Pavel Kujeev şi Tatiana Danilenko, a fost de 52 de ore de transmisie.

Showul nepalez a fost moderat de jurnalistul de 36 de ani Rabi Lamichhane. La ora actuală, omul de televiziune locuieşte şi lucrează în SUA, însă special pentru a participa la showul-record el a revenit pentru câteva zile in Kathmandu.
Un moderator nepalez stabileşte un nou record mondial: 62 de ore de show televizat


MICROSOFT LUCREAZĂ LA UN SMARTWATCH. Microsoft lucrează la un smartwatch, au declarat furnizori ai grupului american, care se pregăteşte astfel să intre în concurenţă pe o nouă piaţă cu rivalii Apple, Samsung şi Google, companii cu proiecte similare în derulare, scrie Mediafax.

În primele luni ale acestui an, Microsoft a cerut furnizorilor din Asia să livreze componente pentru un eventual dispozitiv care s-ar încadra în categoria smartwatch, au declarat persoane din conducerea companiilor furnizoare, citate de cotidianul Wall Street Journal. Unul dintre directorii citaţi a afirmat chiar că s-a întâlnit cu echipa de cercetare&dezvoltare a Microsoft.Pentru prototip, grupul american a cerut furnizorilor ecrane de 1,5 inci (3,8 centimetri).

Nu este încă sigur dacă Microsoft va decide să ducă proiectul până la capăt, au spus sursele.
Microsoft lucrează la un smartwatch, piaţă pe care ar putea concura cu Apple, Samsung şi Google


CONTUL DE TWITTER AL NOULUI PREŞEDINTE AL VENEZUELEI A FOST SPART. Contul de Twitter al câştigătorului alegerilor prezidenţiale de duminică din Venezuela Nicolas Maduro şi cel al Partidului Socialist Unificat din Venezuela (PSUV) au fost piratate, a denunţat directorul său de campanie, Jorge Rodriguez, relatează AFP, citat de Wall-Street.ro.

"Contul presedintelui nostru a fost piratat, candidatul patriei, fiul lui (Hugo) Chavez, Nicolas Maduro, contul Partidului Socialist Unificat din Venezuela şi contul surorii noastre jurnaliste Teresa Maniglia de asemenea", a afirmat Rodriguez într-un apel telefonic către postul televiziunii oficiale VTV.
Contul de Twitter al noului preşedinte venezuelean a fost piratat

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus