Skip to main content

B1 TV, taxat cu 5.000 de lei pentru emisiunea lui Turcescu

 

robert-turcescu22

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea cu 5.000 de lei a postului B1 TV pentru o ediţie a emisiunii Sub semnul întrebării, moderată de Robert Turcescu, în care realizatorul a vorbit despre Cristiana Anghel, profesoara care a făcut greva foamei şi care ulterior a devenit senator din partea Partidului Conservator.

În cadrul emisiunii sesizate, Robert Turcescu a adus acuzaţii profesoarei fără a fi difuzat şi punctul acesteia de vedere.

Robert Turcescu s-a exprimat la adresa mea, citez: Aia care a făcut greva foamei şi s-a dovedit apoi că a fost plătită de Antena 3. 'Aia' are un nume şi este senator ales. S-a dovedit apoi că e plătită de Antena 3? - cine, când şi cum a dovedit acest fapt?", a precizat Cristiana Anghel în sesizarea trimisă la CNA.

Amenda de 5.000 de lei a fost dată la propunerea Monicăi Gubernat care a considerat că nu a fost respectat principiul „audiatur et altera pars”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    Oricit de mult se straduiesc antentenele tot nu vor depasi 2%..."latra"pe audiente ostentativ, acuza fara forma si fond,Badea are un limbaj penibil, Gidea se strimba de ura, Ciuvica un nespalat la propriu si figurat , Tudor cu la lui Grecu= patetici, de Stoicescu ca sa mai spun isterica cu clopotei(ii zornaie breatarile ca la....), EI BINE EI DE CE NU SUNT SANCTIONATI ? INDOBITOCESC ,DISTRUG LIMBA ROMANA, DAR SE DAU PERSECUTATI...ma intreb cum le va fi foamea dupa plecarea lui Basescu ? sper ca sub 2%
  • gcallen gcallen
    mai uslas de antenas.. aia chiar a fost platita de antena 3 ..fraiere
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Nu inteleg de ce CNA l-a sanctionat pe Turcescu avind in vedere ca exista dovezi - declaratia de avere a doamnei senator - ca respectiva persoana chiar a fost platita de Antena 3...Si cum, Antena 3, chiar nicio sanctiune de data aceasta, avind in vedere linsajul mediatic - ce este dreptul la replica, luarea unei pozitii a celui acuuzat in fel si chip - pe care il practica zilnic. Daca toti cei jigniti si acuzati pe nedrept ar sesiza CNAul, aceasta institutie chiar s-ar bloca...
  • misu misu
    vedeti dreptul ei la replica si o sa intelegeti cine este aceasta eroina de talkshow: http://www.b1.ro/video/cristiana-anghel-nu-poate-explica-beneficiile-ob-inute-dupa-greva-foamei-30288.html
  • mariana mariana
    grefista foamei este o pirlita de invatatoare care asaa considerat ea ca poate face bani frumosi stind pe un pat de spital si latrind in haznaua3 a varanului, da stiti ce esteste deranjant aici? faptul ca era internata in spital pe banii statului ca ia sa verse laturi in closetul varanului, hai ca-i misto' nu.rusine duduie de doi lei, penibilo ce esti.
  • misu misu
    PLUS: fata ei lucreaza de anul trecut in ministerul invatamantului :))))))))))))))))))
  • Gogu Gogu
    Turcescu asta este un mare nesimtit. Nu are limita individul si ma calca pe nervi. O sa ziceti ca sa schimb canalul. Problema este ca ori unde as muta dau de cite un cretin. Fiecare televiziune are cite un angajat "dement". B1 ii are pe Turcescu, Badin si Banciu, Realitatea ii are pe Rares Bogdan si Silviu Manastire. Antena are cei mai multi. Pe nemernicul de Badea nu il intrece nimeni, apoi urmeaza isterica de Dana Grecu, mai sunt si Radu Tudor, Mihai Gidea. DEZASTRU. Domnilor de la CNA, fiti amabil si scoateti nebunii d epe televizor, istericii astia. Unde nu mai pun ca zi de zi instiga poporul.
  • Doctor psihiatric Doctor psihiatric
    Colonelul de etnie rroma a facut spume in direct in aceasta seara, in timp ce invatatoarea a fost de un calm ce a facut din colonelul Turcescu un isteric cu bulbuci !
  • profesor profesor
    Pai ... daca pe Turcescu il amendeaza doar pt ca a spus un adevar despr madam Anghel ... cam ce-ar fi trebuit sa primeasca Gadea&Co pt toate mizeriile emise despre magistratii din CSM???
  • Radu100% Radu100%
    Ne0: la ce filmare te referi? Ca individa (la profesoara ma refer) era filmata din spital? Da, daca ar fi existat o intelegere intre Antena 3 si grevista foamei, da, ar fi naspa si pentru Antena 3, dar ma intereseaza mai putin ceea ce face Antena 3, aceasta institutie media este una privata si care este singura la care ma mai uit ptr ca este impotriva lui Basescu si clica lui. Urasc tot ce tine de Basescu.
  • misu misu
    :))))) daca mircea badea ameninta cu violenta si injura ca un birjar in emisiuni CNS nu il vede. pe turcescu insa, daca o da in gat pe "aia" ca a fost pe la caserie pe la antena3.. poc.. amenda.. TARE :))
  • Costin_el Costin_el
    Aia putin spus.Aia era o creatie antena 3 cum sunt si alte facaturi antena 3 gen functionarul cu rosiile la piata etc... Mai acum vreo 2 seri venise si Ala care a sarit de la balconul parlamentului la Turcescu la emisiune.Tot o creatie a antenei 3 dar probabil omul s-a lamurit iar acum vrea sa plece din tara de scarba tuturor Politicienilor,avea mare incredere in USL dar e dezamagit acum.Mda domnule Sobaru asta e viata....
  • Ne0 Ne0
    @Radu100%: Dar pentru A3 ca a fabricat toata magaria asta cu filmarea din spital, zilnic, este naspa? Multumesc pentru obiectivitate.
  • senatoarea melcilor senatoarea melcilor
    haide mai, nu fiti rai. Pai nu v-a spus madam senator ca ea nu a luat bani ca sa fie in greva foamei, ci ca sa realizeze emisiuni la A3:))
    avand in vedere ca a creat un personaj, este normal ca merita sa fie platita pentru drepturi de autor
  • Radu100% Radu100%
    @Andrei: N-am stiut, nu citesc declaratiile de avere ale tuturor. E naspa atunci pentru duduia asta parvenita.

Trimite un comentariu

sus