Skip to main content

B1 TV, taxat cu 5.000 de lei pentru emisiunea lui Turcescu

 

robert-turcescu22

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea cu 5.000 de lei a postului B1 TV pentru o ediţie a emisiunii Sub semnul întrebării, moderată de Robert Turcescu, în care realizatorul a vorbit despre Cristiana Anghel, profesoara care a făcut greva foamei şi care ulterior a devenit senator din partea Partidului Conservator.

În cadrul emisiunii sesizate, Robert Turcescu a adus acuzaţii profesoarei fără a fi difuzat şi punctul acesteia de vedere.

Robert Turcescu s-a exprimat la adresa mea, citez: Aia care a făcut greva foamei şi s-a dovedit apoi că a fost plătită de Antena 3. 'Aia' are un nume şi este senator ales. S-a dovedit apoi că e plătită de Antena 3? - cine, când şi cum a dovedit acest fapt?", a precizat Cristiana Anghel în sesizarea trimisă la CNA.

Amenda de 5.000 de lei a fost dată la propunerea Monicăi Gubernat care a considerat că nu a fost respectat principiul „audiatur et altera pars”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brian Griffin Brian Griffin
    Păi să citim Declaraţia de avere completată şi semnată de doamna Cristina-Irina Anghel: http://www.senat.ro/Declaratii%5CSenatori%5C2012%5Cav_anghel_irina_cristiana_19_12_2012.pdf
  • Andrei Andrei
    Declaratia de avere a doamnei e un document public, unde scrie negru p alb. Tu poti sa nu crezi. La fel, poti sa crezi ca Antena 1 is the best!

    http://www.mediafax.ro/politic/alegeri-parlamentare-invatatoarea-cristiana-anghel-candidat-pc-pentru-senat-in-dolj-a-incasat-13-613-de-lei-din-drepturi-de-autor-de-la-antena-3-10278452
  • Radu100% Radu100%
    Nu suport B 1, nu-l suport pe Turescu, ii urasc din toata inima, dar Cristiana Anghel imi este din ce in ce mai antipatica. Nu cred aberatiile lui Turcescu c-a fost platita de Antena 3, dar cred ca a scazut in ochii oamenilor prin implicarea direct in politica.

    PS: Turcescu debiteaza ca de fiecare data
  • MirceA MirceA
    Hai, mai, nu se poate ! Chiar pe Turcescu l-au amendat ? Cum asa ?

Trimite un comentariu

sus