Skip to main content

Bittman la indigo, pe Antenă şi pe Pro, pe masa CNA

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Cazul interviului Dan Bittman în acelaşi timp şi la Pro TV şi la Antena 1 a fost astăzi în discuţia CNA. Consiliul a luat în discuţie subiectul ca urmare a unor sesizări venite din partea unor telespectatori, nedumeriţi că ambele interviuri păreau să fie „în direct”.

Potrivit reprezentanţilor de la monitorizare, pe ecranul Antenei 1 a apărut anunţul „În direct” timp de nouă minute, deşi interviul cu Dan Bittman era înregistrat, în timp ce la emisiunea Happy Hour, care se difuza în acelaşi timp, artistul era „live”.

Narcisa Iorga a cerut somaţie publică în acest caz, dar propunerea nu a întrunit numărul de voturi.

Cum a explicat situaţia reprezentantul CNA, Mirela Bomboe: 
„Au existat câteva momente de confuzie. Pe parcurs, problema a fost remediată. A fost probabil o întârziere a regiei, care nu a fost sesizată la timp. Dacă discutăm strict din punct de vedere legal, considerăm că nu au fost încălcat în niciun fel prevederile legale.
Recunoaştem că a fost acel moment de confuzie pe care l-am corectat pe parcurs. Simona Gherghe a precizat la finalul interviului, când a intrat în direct, că interviul a fost înregistrat. ”

Narcisa Iorga: „Eu nu cred că este o întâmplare. Eu cred că şi această atitudine intră la capitolul minciunilor pentru audienţă. Propun această somaţie pentru că eu cred că există o intenţie”

Radu Călin Cristea, membru CNA – „E vorba de o eroare umană. Eu nu văd nimic tendenţios şi premeditat. A folosi minciună şi cred că este extrem de dur.”

Lorand Turoş, membru CNA - „De multe ori am constat derapaje în aceste emisiuni. E posibil să fi fost o eroare umană, dar mie personal îmi dă de gândit dacă toate emisiunile de acest tip sunt în direct sau nu”.

În urmă cu o lună, Happy Hour şi Acces Direct au difuzat în acelaşi timp interviuri cu Dan Bittman, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Iniţial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy HourMăruţă l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi şi ce oră este acum?

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    acces direct a avut mai mare rating decat maruta , chiar cu interviul inregistrat
  • alex alex
    Nu înțelege de ce se face atâta valva dintr-un lucru atât de mic și oricum s-a și spus ca e un interviu înregistrat.
  • Robu Williams Robu Williams
    Problema e alta. Telespectatorii emisiunilor tabloid sunt la fel de inteligenti si in direct si in reluare. Oricum ei nu stiu sa citeasca cuvantul '' direct''.:)
  • matei_a matei_a
    Au spus doar la final, dupa ce Maruta a facut misto de ei, in direct.
    Academicienii in actiune!
  • Romanov Romanov
    CNA se plictiseste si nu mai stie ce sa discute. La Acces Direct au spus ca e un interviu inregistrat! Asa ca toata aceasta poveste este o "facatura".
  • Tanganica Tanganica
    Pe bune...cu siguranta un telespectator a stat sa urmareasca simulatan cele doua posturi si sa se confuzeze, nestiind unde era live Bitman. oare cine crede chestia asta?:)))) Oricum, Simona a si spus ca interviul era inregistrat...
  • Brian Griffin Brian Griffin
    Ai încurcat turnătorii. Voiculescu este turnătorul, Băsescu e cu alte păcate.
  • nolan nolan
    :)))...tu sigur nu te mai faci bine .
  • alex alex
    sigur nu era FELIX
  • ROYCE ROYCE
    CNA - O INSTITUTIE CARE ESTE CONTROLATA IN TOTALITATE DE TURNATORUL BASESCU.
  • Lucian Lucian
    Si astazi, la Acces Direct, a fost un moment penibil. La un moment dat pe burtiera scria: "Marcel T. fata in fata cu Gabriela Cristea" (ceva de genu') si surpriza Gabriela Cristea era in direct la Maruta, in acelasi timp :))
  • doru68 doru68
    Ce se intampla cu sms-urile date de fraieri care se credeau in direct si care puneau intrebari invitatului?Acele sms-uri se platesc,nu,ca doar nu sant gratuite,plus ca poate unii oameni chiar asteptau ca SIMONICA mincinoasa,sa puna intrebarile adresate de telespectatori invitatului.
  • blondinaad blondinaad
    Eu zic ca a fost intentia de a induce in eroare publicul.Nu se astepatu sa apara la MARUTA,care lea dat peste nas A1 ca la el este in direct DAN BITMAN.Si au fost 9 minute false de in direct dupa care au scao directul insa iar au aplicat directul.Ca de obicei pacalim poporul cu televizorul.

Trimite un comentariu

sus