Skip to main content

Burtiera zilei: Margaret Thatcher a murit. Incidentul s-a întâmplat la spitalul din Ilfov

 

burtiera

Publicitate

Alăturare. Ştirea zilei este, incontestabil, moartea fostului premier britanic Margaret Thatcher. În ploaia de informaţii de pe ecran, la Antena 3, două burtiere despre două ştiri diferite dădeau senzaţia unui singur mesaj.

Margaret Thatcher a murit”, scria mare pe ecran, în timp ce pe burtiera secundară (crawl) titra: ”Incidentul s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Ilfov”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • cotos cotos
    De la astia la ce ne puteam astepta??Oricum, dupa informatiile lui Gadea, de vina pentru moartea doamnei de fier e Base...
  • john john
    Dom'le, aia de la lanterna 3 sunt cei mai tari! Cine e afiliat CNN? Cine e pe primul loc? Jurnalisii lu' peste!
  • dizident dizident
    nu, multumesc. prefer sa scriu in continuare cu litera mica la inceput de propozitie/fraza. dar iti recomand cu caldura un dex. mai nou. daca ma-ntelegi, desigur.
  • Brian Griffin Brian Griffin
    @dizident. Păi îndreaptă-te dacă spui că poţi. Sau preferi să faci pereche cu al de Vanghelie şi să citiţi/scrieţi almanahe în care toate propoziţiile încep cu literă mică.
  • dizident dizident
    @griffin. ma pregatisem sa-ti raspund pe mai multe randuri. nu merita. o sa dai cu aceleasi argumente legate de felix si badea. atata poti, atata faci. si chiar e prima data cand sunt facut analfabet pentru ca nu scriu cu litera mare la inceput de propozitie. e un inceput pentru toate. eu sunt analfabet. tu esti penibil. eu ma pot indrepta...
  • dizident dizident
    pentru un site de fun va trebuie umor. cred ca avem definitii diferite despre asta. si-aici inchei, ca nu duce nicaieri. m-am lamurit cu privire la profesionalism. multumesc!
  • Brian Griffin Brian Griffin
    dizident dragă, manifestările tale de frustrare devin alarmante. Încearcă să consulţi un doctor iar apoi un învăţător de clasele I-IV. Ca să te citez, "orice fiinţă vie semi-inteligenta", care a terminat 4 clase ştie măcar să înceapă o propoziţie cu literă mare. Opiniile răcnite ale unui analfabet nu fac decât să-l "descalifice din start". Este clar că eşti dependent de propaganda securistă a lui Felix iar efectele secundare la tine se manifestă din plin: ţi-a pierdut complet luciditatea. Aşa cum Badea abera ca un bezmetic că intră la Ponta-n cabinet şi-l ia de guler aşa şi tu te crezi cunoscătorul adevărului absolut şi orice ironie la adresa mentorul tău Felix (oricât de subtila ar fi) trebuie aspru pedepsită şi interzisă.
  • dizident dizident
    am citit ce-ai raspuns pana acum. a trimis-o un cititor. si a parut amuzant. sugerez deschiderea unui site de fun, nu unei "pagini de MEDIA". ca sa vezi efectul titlului si a pozei, nu trebuie decat sa citesti jumatate din comentariile de pe aceasta pagina. multumesc!
  • miruna1908 miruna1908
    nu este nici o greseala. este o intamplare. oricum titlul de pe ecran nu are nici o legatura cu ce scrie pe croll.
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    dizident: te rog citeste ce am raspuns pana acum, ca sa nu repet aiurea. :)
    multumesc!
  • dizident dizident
    e simplu. nu e nicio greseala, asa cum vrea sa sugereze pagina de media. nu e nicio situatie hilara. sunt 2 burtiere DIFERITE, cu rol diferit, cu informatii diferite. una e un scroll de info iar cealalta o burtiera de breaking news. sunt total independente una de cealalta, si ca intrare si ca scroll. orice fiinta vie semi-inteligenta care sta 20 de secunde in fata unui televizor isi da seama despre ce e vorba. alaturarea lor intr-o imagine prezentata cu un titlu care induce in eroare, facandu-se referire la, ghici cine, cea mai controversata televiziune din romania, nu este decat in stare sa schiteze zambete vagi pe buzele vreunui copil sub 12 ani care sta pe un site de umor. si cum pagina de media nu e site de umor, mi-e teama ca aici fie e vorba de o greseala a autorului articolului (care nu a stat nici macar 10 secunde sa verifice despre ce e vorba), fie e miscare facuta cu intentie. ceea ce in ochii mai ii descalifica din start.
  • Cristea Cristea
    au mai fost cand era OTV am vazut un buna deasupra " A murit x "iar dedesubt " Urmeaza Gigi Becali"
  • Gigi Kant Gigi Kant
    Cât de prost să fii ca să scrii „Cât de prost să fi“...
  • ROYCE ROYCE
    Cine nu munceste nu greseste. Greseala a fost remediata foarte repede.
  • Brian Griffin Brian Griffin
    Ioana Avădani spunea într-un articol precedent că "oamenii nu se uită la TV ca să îşi formeze o opinie, ci ca să-şi consolideze propriile opinii". Se pare că acest lucru este valabil şi pentru conţinutul on-line. Chiar dacă aveţi dovada fotografică ca sa întâmplat ceea ce relataţi că s-a întâmplat tot nu puteţi convinge pe toţi că într-adevăr aşa s-a întâmplat.
    @Florin Ghioca: eu unul am gustat din plin acest articol aşa că vă încurajez să continuaţi.
    @dizident: dacă consideraţi că o captură de ecran dintr-un buletin de ştiri se poate încadra la secţiunea caricatură atunci nu-mi rămâne decât să vă respect opinia d-voastră cu privire la postul respectiv. Eu totuşi văd îndreptăţit ca pagina de media să relateze despre o situaţia (fie ea şi hilară) apărută în direct în timpul unui buletin de ştiri.

Trimite un comentariu

sus