Skip to main content

CancanTV a derapat de 40.000 de lei, cu Măicuţa Cosmică si cu scene sexy

 

CancanTV 2

MAICUTA COSMICA ADUCE AMENZI ACASA. Postul Acasă TV a fost sancţionat cu amendă de 40.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii Cancan TV cu Măicuţa Cosmică, fiul lui Marian Nistor şi nişte scene sexy din filmul Marilena.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a fost pornită să taxeze emisiunea de pe Acasă TV, făcând propuneri „din motive personale, pentru că i-am dat clemenţa mea domnului Artene”.

Preşedintele CNA a propus o sancţiune de 10.000 de lei pentru ediţia în care a apărut fiul lui Marian Nistor, 20.000 de lei pentru ediţiile cu Măicuţa Cosmică şi încă 30.000 de lei pentru scenele din Marilena. Însă, Cristina Trepcea, membru CNA, dar şi departamentul juridic au atras atenţia că nu s-au mai dat niciodată trei sancţiuni pentru aceeaşi emisiune în aceeaşi şedinţă, ci doar „la pachet”. Prin urmare, Cristina Trepcea a propus o amendă de 20.000 de lei, Monica Gubernat, 50.000 de lei, iar Radu Călin Cristea - 30.000 de lei.

Cum niciuna dintre propuneri nu a reuşit să iasă la vot în primele trei runde, preşedintele CNA a solicitat ca membrii consiliului să se retragă „pentru consultări” de cinci minute pe acest subiect. Deşi, în mod normal, potrivit regulamentului, votul este reluat în următoarea şedinţă. La consultări au participat toţi membrii mai puţin Narcisa Iorga, Valentin Jucan şi Florin Gabrea.

După ce au revenit, Christian Mititelu a propus şi varianta de compromis: amendă de 40.000 de lei. Propunerea lui Mititelu a fost aprobată de Consiliu cu şapte voturi pentru.

Din ediţiile incriminate: 

  • Marian Nistor a trimis la CNA o reclamaţie prin care critica atitudinea celor de la Cancan, care l-au adus pe fiul acestuia în faţa blocului unde Nistor locuia.
  • Acasă TV a avut şi câteva ediţii în care a fost invitată cea care se autointitulează Măicuţa Cosmică.
  • Într-o altă ediţie, postul a difuzat scene erotice din Marilena filmul Mircea Daneliuc, în care apăreau, separat, Serghei Mizil şi Cornel Palade.  De altfel, ediţia cu pricina a fost reclamată de către Mircea Danieliuc, care a precizat în sesizare că nu i-a fost cerut acordul pentru difuzarea imaginilor din filmul Marilena. În plus, au fost prezentate imagini „scoase din context, secvenţe erotice care aveau sensul lor în epicul acestui film considerat de artă”. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce pe burtieră au apărtu titluri precum „Serghei Mizil şi Cornel Palade au împărţit aceeaşi femeie şi s-au înfruntat pe platoul Cancan”, „Cine a fost mai bun la pat? Cine e mai viril, Palade sau Mizil?”

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lucian lucian
    Bai, obositilor felixieni, nu mai sariti in sus ca doar Intactul isi ia amenzi?
  • Radu100% Radu100%
    M-ati zapacit cu site-ul azi. Ba e varianta pe mobil, ba e inaccesibil, ba ma scoate.

    PS: Cei cu "Print Friendly" ala de cocalari? E obositor.
  • Radu100% Radu100%
    @Iulia Bunea: Le asteptam
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Acum lucrez la ele :). N-a fost nicio teapa
  • Radu100% Radu100%
    Ati zis ca dati audientele pentru ieri cu meciul. A fost teapa?
  • blondinaad blondinaad
    De aceea nici nu vor mai avea emisiune din 2 MAI,plus ca audientele sant slabe.
  • alex alex
    a luat acasa la amenzi de cand este cancan tv la ei cat nu a luat in 15 ani de existenta

Trimite un comentariu

sus