Skip to main content

Concurent cu probleme la MasterChef: Georgeo Andrei a notificat Pro TV să nu mai difuzeze imagini cu el

 

georgeo andrei

Georgeo Andrei, concurentul care a ieşti de bună voie din competiţia MasterChef, a cerut Pro TV de două ori în ultima lună să nu mai difuzeze imagini cu acesta întrucât contractul dintre cele două părţi a fost reziliat. Solicitarea a ajuns şi pe masa CNA, care a decis că nu se poate implica în acest caz deoarece nu se cunoaşte contractul dintre cele două părţi.

George Andrei a spus că ar fi fost agresat de către Florin Dumitrescu, unul dintre juraţi. Pe de altă parte, Dumitrescu a spus chiar în emisiunea MasterChef de aseară că nu a existat nicio agresiune.

Potrivit unui document trimis la CNA, concurentul ar fi solicitat de două ori ca producătorul emisiunii de gătit să nu mai difuzeze secvenţe în care acesta apare. Cererea a fost făcută încă de la sfârşitul lunii martie, iar ieri a ajuns şi pe masa CNA.

Vă informez că am participat în calitate de concurent la emisiunea MasterChef – Pro TV. Întrucât contractul între părţi a fost reziliat din motivul agresiunii subite pe data de 1 martie 2013, în urma căreia s-a început o anchetă de cercetare penală, deci a nerespectării contractului din partea Producătorului, am notificat de două ori postul Pro TV şi producătorul să nu difuzeze imagini cu subsemnatul întrucât nu deţin drepturi de autor asupra imaginii mele”, a scris acesta în solicitarea trimisă la CNA.

„Această decizie a mea nu a fost respectată şi în continuare nu este respectată de Pro TV continuând difuzarea emisiunii cu imagini în care subsemnatul este concurent în emisiune. De asemenea am cerut să mi se transmită filmarea agresiunii făcute, cu cele două camere prezente în acel moment şi nu am primit niciun răspuns”, a mai scris acesta în reclamaţia trimisă la CNA.

Subiectul a fost dezbătut ieri de reprezentanţii CNA însă aceşti au decis că nu se pot amesteca întrucât nu cunosc contractul dintre cele două părţi.

Fostul concurent de la MasterChef a ataşat inclusiv notificarea pe care a trimis-o la Pro TV: 

  • „Vă solicit să încetaţi folosirea, distribuirea, transmiterea, prin orice mijloace, a materialelor audio-video filmate, înregistrate, fotografiate etc în cadrul şi în legătură cu participarea subsemnatului la Emisiune, materiale în care este surprinsă imaginea, vocea, orice referire etc în legătură cu persoana subsemnatului”.
  • În cazul în care nu veţi da curs solicitărilor formulate de subsemnatul şi veţi continua difuzarea acestor materiale, astfel cum s-a întâmplat şi în cursul emisiunii din data de 26 martie 2013, voi fi nevoit să mă adresez instanţei de judecatăurmând a solicita stoparea acestor difuzări, precum şi daune.”

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • XoXo XoXo
    Uite Alex B , eu il cunosc pe Gorgeo si e un om super ok, s a castigat multe concursuri de gatit , asa ca taci cu faza ,, cartofi prajiti'' , pun pariu ca tu nu sti sa faci nici omleta...Florin a fost un nesimtit , nu-ti convine, TACI !
  • Razvan Razvan
    Cu parerea de rau pot spune ca Master Chef Romania e o boschetareala, mai au un pic si baga si o manea, ma mir ca inca nu au pus concurentele sa se dezbrace.
    Sincer dupa ce am vazut imaginile ma asteptam ca toata lumea sa fie de partea concurentului nu de partea "Chef-ului" Florin care dupa parerea mea e doar un prichindel care face pe bucatarul, o alta vedeta inventata de Pro Tv rahat.

    Master Chef Romania in comparatie cu emisiunile de afara, e o gluma proasta si o cocalareala totala.
  • eusss eusss
    daca te duci la un concurs de gatit trebuie sa fii injurat sau agresat? lasand la o parte cand te retardat era sau nu ala. astia cu gura mare pe aici, v-ar conveni sa va duceti la TV si sa fiti injurati sau imbranciti si apoi sa vada vada toate familia? Vorbesti ca niste cretini ce sunteti fara sa ganditi deloc. Da, concurentul avea aere de rahat dar asta nu inseamna ca trebuia luat la bataie sau imbrancit. :)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @ Alex B nu i asa ca esti mare fan al celor trei tarani,numiti generic "sefi"?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    invata sa scrii si sa citesti si dupa mai vb(se vede clar ca asta e telespectatorul master chef,fara studii,zero barati, la fel ca si cei trei"mari chefi")
  • wrfad wrfad
    pai, nene, nu ai decat sa ii faci aluia de zici ca te-a agresat o plangere penala. mai departe e treaba procurorilor sa caute casetele inregistrate si sa vada daca te-a caftit ala sau nu. bafta, sper sa ii rupi mufa bucatarului ala, e total nesuferit... bine, nici unul dintre cei 3 nu e comestibil...
  • Marcel Marcel
    Ce li se tot spune "chefi" ? Sunt bucatari toata ziua ! Sau le este rusine de aceasta denumire ? Bucatarilor !
  • adrian adrian
    cam mulți tembeli prostiți de televizor sau postaci fără creier...culegem ce semănăm. De unde știți voi ce cuprinde contractul dintre om și TV? De unde știți voi că nu are omul dreptate? Bineînțeles că are dreptul să își apere propria imagine! Omul ăsta pare să își cunoască drepturile, nu ca ăștia care stau ca legumele la televizor și habar n-au nici ce legi sunt în țara asta. O fi greșit, o avea bubele lui ca fiecare, dar asta nu înseamnă că omul ăsta trebuie batjocorit de TV și de prostălăii hipnotizați cu telecomanda! Eu, pentru gestul ăsta, că își cere drepturile și nu acceptă să fie călcat în picioare îl respect! Voi, ăștia care aruncați cu rahat, fugiți repede în fața televizorului să nu pierdeți vreo emisiune care vă spală creierul!
  • Alexx Alexx
    In niciun caz nu sunt fanul lui Giorgica ala (un penibil), dar cei trei bucatarasi care nu stiu decat sa-si bage si sa-si scoata pe post, incat se umple emisiunea de beep-uri, sunt cu zece clase sub Horia Varlan, care e un profesionist si are si umor cat cuprinde. Jalnic, pro-ule...
  • kla kla
    trebuia sa-l calce in picioare pe "giorgio" la ce fite si aere are in cap cretinul ala!
    noroc de camere pt ca altfel....nu stiu pe unde isi scotea camasa!
  • Brian Griffin Brian Griffin
    paginademedia.ro aveţi grijă ce poze publicaţi. Poate vă treziţi cu o somaţie "întrucât nu deţineţi drepturi de autor asupra imaginii lui Georgio” ! :-)
  • Alex B Alex B
    dc ma tu stii mai multe intrale bucatariei ? ala munceste de la 14 ani , tu ce stii sa faci cartofi prajiti ?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    de la cine sa si ia in freza?de la un nimeni in bucatarie?care doar se da "mare chef" dar de fapt e zero barat
  • resita resita
    Ce rau imi apre ca nu si-a luat una in freza, macar atunci avea de ce comenta penibilul asta.
  • Coxc Coxc
    Si bucatarasul cel viteaz Florin sau cum il cheama e un cocalar de ultima speta. Acelea sunt manifestari de baietas penibil, nu de mare somitate a bucatarilor...

Trimite un comentariu

sus