Skip to main content

Cosmin Stan se desparte de Realitatea

 

sursa foto: emmazeicescu.ro

Cosmin Stan, partenerul de platou al Emmei Zeicescu la Realitatea TV, a decis să părăsească postul de ştiri. „Voi decide zilele următoare ce voi face mai departe”, a declarat jurnalistul pentru paginademedia.ro.

Are vreo legătură plecarea cu situaţia postului Realitatea TV?

Cosmin Stan, pentru paginademedia.ro: „Este o decizie personală. Plec cu regretul că trebuie să rup cuplul cu Emma Zeicescu, după părerea mea cel mai bun cuplu de ştiri de pe piaţă.”

Când va fi ultimul jurnal în formula cu Emma Zeicescu?

Nu ştiu încă, rămâne să stabilim.

Emma Zeicescu: "Îi mulţumesc lui Cosmin Stan pentru anii petrecuţi împreună, pentru toate zilele în care am râs împreună, pentru cele mai bune ştiri pe care le-am transmis împreună şi pentru că tot împreună am demonstrat că putem fi umani, calzi, veseli şi profesionişti. Înţeleg însă că uneori în viaţă drumurile se despart. Eu merg pe drumul meu şi sunt convinsă că viitorul sună bine atât timp cât ai mintea  deschisă şi îţi faci meseria cu toată dragostea."

Cosmin Stan prezenta segmentul Newsroom la Realitatea TV între orele 16 şi 18. El face cuplu cu Emma Zeicescu de aproximativ trei ani. În perioada 2009 - 2011, cei doi au prezentat ştirile la Realitatea TV. Apoi au plecat la Digi, unde au stat doar şase luni, după care s-au reîntors la Realitatea TV.

Înainte de Realitatea TV, Cosmin Stan a lucrat la Pro TV, unde a prezentat ştirile de weekend.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    individul parca e picat din luna, ne pierdem vremea vorbind despre astfel de mamifere
  • elena elena
    Cate un oligofren de asta care zice ca tv-ul lui "nu sta niciodata pe Realitatea" uita sa spuna saracul ca el se uita doar la OTV sau la manelisti si ca de acolo i se trag comentariile astea infantile...
  • Gugu Gugu
    Baiatul asta, Cosmin Stan are personalitatea lui Bulă persecutat de d-na învățătoare la ora de muzică să vorbească numai pe note, cântând, că e ora de muzică, așa că Bulă dă buzna în clasă și cântă ”Doamna învățătoareeeeee, v-a muriiiit maaaaamaaaaaaa!!!!”
    Românilor le-a murit cheful de glumă, iar Cosmin Stan ne zâmbește perpetuu: ”Românilorrrrr, v-a murriiiiit cheeeeefulllll!” Bleahhhhh
  • sdfdf sdfdf
    Așteptăm să plece și Emma.Sigur va pleca.Și prietenul ei Claudiu Popa tot acolo lucrează.Poate asta o mai reține.
  • Tataee Tataee
    merge la Prima TV.
  • bch bch
    Offtopic: Observ ca de cand a venit caldura, la sectiunea comentarii se da-n diverse si-n certuri mai rau ca la piata.
    Ontopic: Acu' apare cu o emisiune la Digi 24 sau la RTV. Nu cred ca se mai intoarce la Pro.
  • Dan Dan
    arunca-te tu ma baiatule, sa dai exemplu, curajosule
  • Dan Dan
    @Pascu: ai 100% dreptate, era penibil baiatu, dar nu cred ca de la alcool i se trage; avea niste replici gretoase; oricum cred ca a fost dat afara, ca nu pleca el de buna voie
  • Mihai Mihai
    Oare merita o prima cel care va spune unde va pleca ?Stiu ca nu o primesc dar va dau informatia.Poate ma veti mentiona la un update macar.Se va duce unde va asteptati mai putin.Si anume la PrimaTv in locul Cristinei Topescu! .......Cu placere!
  • mara mara
    sorin manastire, costi rogozanu, dorin chiotea, ion m. ionita - oameni buni? buni adica la suflet sau cum? ca astia n-au fost buni profesionisti nici macar o zi in viata lor. sunt fix pe aceeasi treapta cu cretuleasca si rares bogdan. cum naiba sa zici ca aia-s oameni buni intr-un post tv?
  • Petre Tutea Petre Tutea
    Emma Zeicescu reprezinta un Level-Up in materie de prezente telvizate. Chiar stie cand si cum sa vorbeasca. Are acuratetea limbajului, nu e doar cititoare de foi ca altele. De la anii de radio i se trage. Keep up the good work Emma cu sau fara colegul!
  • gelu gelu
    nici eu nu ii suport. nu ma uit la realitatea cand prezinta ei stirile. mi se par falsi prefacuti si foarte antipatici. in rest urmaresc cu placere realitatea tv. numai adriana nedelea ii mai egala. o alta antipatica care se credea profesionista.
  • Daniel Daniel
    Poate omu vrea sa faca turu televiziunilor, poate merge la RTV ca acolo is bani de dat, sau cum spunea cineva mai sus poate se reintoarce la PRO TV desi imi e greu sa cred.
  • guci guci
    cum am mai spus, ramane la realitatea gusa, rares b. si cretuleasca, sa stinga lumina si sa traga apa :)))
  • fosta coleg fosta coleg
    Pacat ca pleaca. E un tip ok, la fel ca si colega de platou. Din pacate au ramas foarte putini oameni buni la Realitatea. Dintre cei care apar pe ecran i-as enumera pe Silviu Manastire, Amedeo Ene, Dorin Chiotea, Marinela Mititelu, Costi Rogozanu, Ion M Ionita. Ar mai fi cativa reporteri buni si maxim 3-4 producatori ok (Gabriel Bugnar nu trebuie inclus aici). Si cei de la Meteo sunt ok, chiar toti sunt ok. In rest, se vede ca bate Vantu prin buzunarele lui Gusa. Nu i-am pus la socoteala pe Andreea Cretulescu si pe Rares Bogdan: acestia nu sunt jurnalisti, sunt doar aranjori de interese.

Trimite un comentariu

sus