Skip to main content

Cosmin Stan şi Melania Medeleanu la Focus Prima TV

 

cosmin-stan-adevarulSCHIMBĂRI PE TOATĂ LINIA. Prima TV face schimbări la cele mai importante programe de ştiri. Astfel, ştirile serii, de luni până joi vor fi prezentate, din 6 mai, de Cosmin Stan împreună cu Magda Vasiliu. Melania Medeleanu va prelua ştirile de la ora 18 de vineri până duminică, iar Andreea Fried va prezenta Focus 15.

Publicitate

Anunţul Prima TV vine la doar o zi după ce paginademedia.ro a anunţat plecarea lui Cosmin Stan de la Realitatea TV, unde prezenta Newsroom cu Emma Zeicescu (Detalii AICI).

Melania Medeleanu: “Trei ani departe de malaxorul ştirilor au însemnat pentru mine o experienţă foarte interesantă, în care mi-am dat seama că, de foarte multe ori breaking news-ul e departe de ceea ce înseamnă cu adevărat interesul public. Îmi doream să mă întorc în televiziune într-un loc în care, la finalul zilei, intră în casele oamenilor ştirile care contează”.

Reprezentanţii postului anunţă şi alte schimbări în zona de ştiri a postului. Nicoleta Gavrilă, Head of News Prima TV: “Vom pune accent doar pe ştirile cu adevărat importante, vom păstra aceeaşi echidistanţă. Acesta este un prim pas dintr-un proiect mai amplu,pe care-l vom dezvolta la nivelul departamentului de ştiri, următoarele schimbări urmând să fie anunţate în săptămânile viitoare “

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Prima TV are niste Stiri f slabe, iar cu 2-3 prezentatori nu vor face nimic. Le lipsesc oamenii cu experienta si cu relatii, astia sunt baza oricarei televiziuni. Daca nu vor aduce 2-3 d-astia sunt mancati, mai bine Cosmin Stan a fost un reporter ok, dar Melania a fost doar cititoare de promptere si ca sa ajunga sa dea lectii despre stiri e cam mult pt ea.
  • Andrei Andrei
    emma ramane la realitatea? :)) pai ei au migrat impreuna,acum ce s-a intamplat? o fi prea buna ea pt prima tv ori prea slaba? :D
  • Raul Raul
    interesanta miscarea

Trimite un comentariu

sus