Skip to main content

Cristina Ţopescu a intrat în PSD

 

Cristina-Topescu

Publicitate

Cristina Ţopescu, prezentatoarea ştirilor de la Prima TV, s-a înscris în PSD, anunţul fiind făcut la Congresul partidului, potrivit Mediafax.

Prezentatoarea TV a spus că este un om de stânga, simte de stânga, gândeşte de stânga şi se bucură să se alăture unei echipe care are simţul umorului. "Sunt un om de stânga, (...) simt de stânga, gândesc de stânga. Locul meu e în PSD", a afirmat Cristina Ţopescu.

Ea a menţionat că îl cunoaşte pe Victor Ponta, ca jurnalistă, de când acesta era şeful Corpului de control al Guvernului şi a venit la o emisiune, relaxat şi cu simţul umorului.

Jurnalista i-a mulţumit fostului preşedinte al PSD Ion Iliescu, care, potrivit acesteia, a fost primul om la care a mers să se sfătuiască atunci când a luat hotărârea de a intra în PSD.

Cristian Ţopescu, tatăl jurnalistei, a fost, până în 2012 senator din partea PNL.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    eu zic ca a avut tati grija. si bine ar face jurnalistii sa nu se mai gudure atat ca de aia da faliment media pe capete! politica "e mare curva" sper ca intelegeti ca am dat un citat, caragiale il cheama pe al de-a spus-o primul. ce calitate poti obtine de la o curva? calitatea unui blow job? cred ca neaserviti mai sunt si nu toti doar jurnalistii de pe net. in rest, inregimentati- incolonati-spalati pe creieri TOTI, intr-un partid sau altul, dar la fel de bine ar putea sa fie toti in acelasi partid ca in spatele usilor inchise toate partidele fac la greu afaceri impreuna! pantru ca, nu-i asa, banii n-au miros! :( nasol pentru cristina ca isi murdareste si pantofii si imaginea. nu cred ca murea de foame! :(
  • livia pila livia pila
    Asa fac prezentatoarele expirate. Intra in PSD. Se vor deputate, senatoare... Modelul e Gabriela Vrinceanu -Firea-Pandele,
  • Cristi Cristi
    Imi pare rau Cristina ca a trebuit sa intrii.Te admir de multa vreme, ma bucur ca ai rezistat atat fara partid.
    Probabil ca nu se mai poate fara!
    Bafta!

Trimite un comentariu

sus