Skip to main content

Curierul Jason Statham a dansat cu audienţa. România dansează, pe locul doi

 

transporter 2

Publicitate

AUDIENŢE. România dansează nu a repetat performanţa de săptămâna trecută, când a fost lider detaşat pe toate categoriile de public. Emisiunea de aseară (7 aprilie), care s-a intersectat în mare parte cu filmul Curierul 2 (Pro TV) a fost pe locul doi, după Pro TV.

Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul naţional. În oraşe, diferenţa a fost mult mai mică.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele emisiunii de aseară România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută, în medie pe minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea cu 400.000 mai mulţi telespectatori pe minut.

LA NIVEL URBAN. Diferenţă mai mică între Pro TV şi Antena 1 la oraşe: 60.000 de telespectatori în favoare Pro-ului. Astfel, Pro TV avea 1,16 milioane de orăşeni pe minut, iar la România dansează se uitau 1,1 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a ţinut în faţa televizoarelor, în fiecare minut, 588.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (10,6 rating pe segment). În acelaşi interval, la Pro TV erau 737.000 de telespectatori din segmentul comercial (13,3 rating).

Audienţele posturilor TV duminică, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Pro TV 2.218.000 telespectatori pe minut (11,7 rtg) Pro TV 1.160.000 (11,1)
Antena 1 1.817.000 (9,6) Antena 1 1.100.000 (10,5)
Kanal D 1.503.000 (7,9) Kanal D 628.000 (6)
Prima TV 822.000 (4,3) Antena 3 356.000 (3,4)
Acasa TV 707.000 (3,7) Prima TV 317.000 (3)

Săptămâna trecută, România dansează era lider pe intervalul de difuzare, la distanţă de celelalte posturi, pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial. Cifrele de săptămâna trecută, pe Paginademedia.ro, aici.

Audienţele emisiunilor România dansează:

 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    deci gata? ne-am linistit? :)
  • cosminv cosminv
    de acord cu tine destul cu jignirile
  • Radu100% Radu100%
    @andrei: Ai desfacut sampania? Cred ca sambata la pranz dai petrecere cand citesti audientele "Romanii au talent". Esti incredibil.
  • doru68 doru68
    Asta cam asa este,de sa jignim ,ca numai cei care se uita la protv sint tigani,dar ce voi antenistii care chemati la acces direct,capatos,sau de revelion mai multi manelisti decat altii si nu va numeste nimeni tigani.Asa ca ciocu mic cu acuzele si digerati audientele asa cum sant.
  • Sorinel D Sorinel D
    Mesaj pentru "Thor". Deci, dupa parerea ta, "Inima de tigan" si "State de Romania" sunt seriale pentru tigani. Si atunci, ma rog, serialul ce a fost difuzat pe Antena 1, numit "Clanu' Spranceana" ce fel de serial este ? Oare de ce nu a mai continuat "Narcisa salbatica"; deoarece s-a plictisit lumea de el ?
    P.S: Singurul serial pe care l-am urmarit pe Antena 1 (cap-coada), a fost "Secretul Mariei".
  • blondinaad blondinaad
    Se mai si greseste insa sant altii care au facut mai multe greseli decat mine[1 singura greseala]dar nu de asta santem aici ca sa ne jignim numai si sa ne criticam ca am gresit un cuvant.Aici ar trebui sa comentam despre subiectul in sine si atat,iar voi depasiti orice limita cu jigniri si rasism,nu este frumos si nici civilizat.
  • Radu100% Radu100%
    @Florin: Singura emisiune la care ma uit cu mare placere este "Te cunosc de undeva" si ca sa fiu sincer pana la capat "Romania danseaza" nu prea m-a prins, iar daca m-am uitat a fost sa vad cum este pusa in lumina. iti mai zic ceva si gata: Antena 1 ( conform audientelor Kantar Media ) a scazut pe National si a crescut pe urban si publicul comercial. Ti-o zic eu, PRO-ul are mai multe probleme decat crezi tu, mai ales din punct de vedere financiar
  • thorthor thorthor
    si eu ma refeream ca se uita doar tiganii pentru ca pro tv a facut in urma cu citiva ani inima de tigan sau state de romania mari "filme" de cultura generala
  • Radu100% Radu100%
    @Expertul: Iar tu, "maestre", esti exact telespectatorul tipic PROTV: seara la tine nu inseamna decat vizionare Stirile Pro TV, dupa care te uiti la "Filmul Pro", iar dupa aceea te culci ca sa te trezesti dimineata sa mergi la munca grea. Tu n-ai alt orizont DECAT PROTV si atat. Si nu esti singurul, multe milioane de romani sunt asa, si nu ptr ca "viata e grea", ci pentru ca asa va place.
  • thorthor thorthor
    mai bine ai merge la scoala si ai invata sa vb k?"oameni care se uita unde vrea" nu ti se pare ca ai facut un mare dezacord?
  • blondinaad blondinaad
    Se pare ca antenistii gen thorthor nu stiu decat sa jigneasca,iar eu zic ca familia ta este formata din tigani.Nu mai jigni oameni care se uita unde vrea,poate ca se mai uita si la alte canale si la fotbal,insa daca sau uitat la pro tv sant tigani si inculti.Se pare ca tu esti mai puradelule incult,ca mai tot timpul aduci jigniri multor persoane care nu se uita la televiziunea care te plateste pe tine.Ca tare as vrea sa te dea cineva in judecata,caci acum se cosidera rasism sa faci pe cineva tigan.Ce mi ar place sa te vad atunci cum mai arunci cu vorbe grele asa ca tu esti smecher si crezi ca nu te gaseste nimeni,stai linistit ca te gaseste imediat dupa IP.Sper sa te domolesti si sa vorbesti civilizat,caci altfel toti santem smecheri in spatele tastelor.
  • cosminv cosminv
    emisiunea got dance de pe antena 1 nu ar avea nici pe pro tv un rating mai mare(nu are cum sa aibe ca si romanii au talent, acolo e vb de o emisiune pt toate gusturile aici e vb doar despre dans)
    in primul rind romanul e obisnuit sa se uite la pro tv
    in al doilea rind nici masterchef nici vocea nu fac audienta romanii au talent
    in al 3 lea rind dansez pt tine are cam acelasi rating
    concluzia cam 1,8-2 mil de oameni le plac dansul restul prefera altceva .
  • tomdegetelul tomdegetelul
    inseamna ca nu ai vazut romanii n au talent emisiuni live uitate si vezi cum se prostesc "marii comici ai romaniei gartos si smilii"
  • Sorinel D Sorinel D
    Am zis eu ceva de emisiunea "Romanii au talent" ? In editiile live nu prea ii vezi prostindu-se cum au facut in cele inregistrate.
    Si in legatura cu "Dansez pentru tine"; te si plictisesti de emisiunea aceea, dupa atatea editii (aceleasi stiluri de dans, acelasi juriu, coregrafii nu mai sunt schimbati, etc).
  • andrei andrei
    @tomdegetelul Daca citeai cu atentie puteai observa ca m am referit la competitia dintre protv si antena 1 (nu si la competitia cu alte posturi tv).Expresia ''2 3 ori pe an'' era o sinecdoca

Trimite un comentariu

sus