Skip to main content

Emil Hurezeanu prezintă o emisiune la Digi World

 

_MG_6014Analistul politic Emil Hurezeanu va prezenta, în fiecare luni, emisiunea “Digipedia” la canalul de documentare Digi World. Noua emisiune, care este o prefaţă a documentarelor de pe Digi World, va începe să fie difuzată din 8 aprilie.

Publicitate

Emil Hurezeanu:

”În fiecare săptămână voi modera o "postfaţă" a unui film documentar, mai precis un talk show de interpretare, de însoţire şi contextualizare a filmului. E vorba de documentare cu teme politice şi istorice. Invitaţii mei din studio vor fi cei mai buni, deci nu neapărat şi cei mai cunoscuţi experţi ai fenomenului documentat în prealabil.


Din preocupările mele de jurnalist au facut mereu parte analiza comparată diacronică, istorică. Avem nevoie de informaţii şi integrarea lor în spaţii culturale şi istorice împrospătate, pentru a înţelege mai bine ce ni se întâmplă acum şi aici, în România. Altminteri ne resemnăm cu acvariul micilor descoperiri ale Americilor periferice şi gâlcevile parohiale, senzationale, dar deseori defective de semnificaţii reale.”

Primul invitat în ediţia din 8 aprilie a emisiunii „Digipedia” va fi şeful serviciului român de informaţii, George Maior. Alături de Emil Hurezeanu acest va aborda tema terorismului internaţional.

“Am observat ca românii colaborează la filmele altora, ZDF, BBC sau History, cu actori, cameramani şi exterioare. Am fost surprins să-l văd, bunăoară, pe Vlad Radescu, interpretul de altadată al lui Ciprian Porumbescu, în cea mai modernă şi interesantă serie documentară de istorie a Germaniei, în rolul lui Otto von Bismarck. Avem nevoie de mai multe documentare decât de talk showuri, e clar”, spune Emil Hurezeanu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    @marius, esti anti RCS sau ce?
    Uite, iti mai spune unul, care nu-i decat un telespectator ce se uita 90% din timp la canale de genul: Discovery devenise un rahat, nu-mi aratau decat a mia oara cum pescuiesc unii crab in marea Bering (sau Barentz, cum vrei sa-i zici) si cum se bat unii sa liciteze spatii de depozitare ... DigiWorld, Life, NG (+variantele HD) si BBC Knowledge imi ofera muuulte seriale interesante. Uite un exemplu: doar seria Life a lui David Attenborough (google the name daca nu stii cine e!) are o valoare deosebita, unde mai pui ca e difuzata HD. Asa ca mai lasa-ne frate ca nu suntem toti pupincuristi ai RCS, unii dintre noi chiar apreciaza ce emisiuni difuzeaza.
    PS: sunt foarte curios cand te-ai uitat tu ultima oara la un documentar de pe canalele discutate mai sus. Si daca te-ai uitat spune-mi te rog cum se chema sau macar despre ce era vorba! Merci.
  • offtherecord offtherecord
    George Maior este invitat permanent la trustul RCS. Mai au nitel si il invita si la emsiunile auto. sau la cele pentru copii, de ce nu?
  • mad79 mad79
    nu sunt postac RCS si nici platit de ei,ci incerc sa subliniez ca existe si altenative mai bune,decat Discovery,pentru ca sincer sa iti spun m-am saturat sa tot vad atatia plangaciosi dupa Discovery,cand ai internetul la dispoztie si poti vedea toate programele Discovery fara nici o problema!
  • Argus2013 Argus2013
    pentru Emil Hurezeanu: postata, da' proprie...si, de ce nu, buzunarul sau...
  • marius marius
    Prietene, am vazut ca stai si postezi acelasi comentariu la mai multe articole. Esti postac platit de RCS sau care-i smecheria? mai lasa-ne cu vrajelile si vezi-ti de treaba ta...
  • mad79 mad79
    eu fiind la RCS,nu ma plang pentru c prind Discovery pe net si nu pierd nimic.
    De cand nu mai e pe RCS,imi place doar Orase in sectiune,de pe Discovery,ca program nou,in rest sunt reluari si reluari.Suplineste BBC Knowledge si Digi World,lipsa programelor Discovery
  • geo geo
    e pe drak,te bucuri ca nu esti decat un analfabet,asa ca taci nu mai vb,programele discovery erau mult mai interesante decat ce ne-a bagat rds.
  • cotos cotos
    La cele mai bun post documentar la ora actuala.Documentare de nota 10. Intr-un final ma bucur ca a disparut Disc.
  • Tataee Tataee
    pana la urma, prefata sau postfata?

Trimite un comentariu

sus