Skip to main content

EXCLUSIV. Adriana Mariş pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Prezentatoarea Adriana Mariş şi-a dat demisia de la Realitatea TV. Într-un mesaj adresat colegilor, Mareş şi- anunţat decizia de a pleca de la postul de ştiri.

Adriana Mariş prezenta, în weekend, jurnalele de dimineaţă şi de prânz.

Ea şi-a anunţat colegii de la Realitatea de plecare printr-un scurt mesaj, pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare:

“Dragi colegi,

De astăzi, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat. Vă mulţumesc pentru sprijin, ajutor şi prietenie – acolo unde au fost, dacă au fost - şi sper că ne vom mai întâlni şi cu alte ocazii.

Vă doresc mult succes tuturor”

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Mariş a declarat că direcţie este, deocamdată, "o supriză".

"Pot spune doar că nu este vorba de o altă televiziune", a declarat Adriana Mariş pentru Paginademedia.ro.

"Este un proiect frumos, care m-a atras. Este vorba tot de media", a continuat ea.

În legătură cu motivele plecării:

"Este o nouă provocare, nu puteam să o las să treacă".

Are legătură cu situaţia dificilă a postului Realitatea TV?

"Nu pot să zic că nu are nicio legătură", a mai spus Adriana Mariş pentru Paginademedia.ro.

Adriana Mariş a venit la Realitatea TV în urmă cu doi ani şi jumătate, în 2010. Până atunci, a lucrat o perioadă la The Money Channel (unde a lucrat aproximativ un an şi jumătate) şi la Prima TV (unde a lucrat opt ani, ca prezentatoare a ştirilor, dar şi a altor programe).

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bianca bianca
    'Sa i puta buricul si sa ramana fata batrana' :))))))))))))))))))))))))))))))))
  • nemesis nemesis
    Bianca Oanea este cea mai mare jigodie pe care am intalnit-o vreodata. Am lucrat cu ea la Romania TV si o dadea zilnic in bara cu napustitul la dat prima stirea, pe surse neverificate. In plus, e nasoala cat cuprinde. Ii urez sa ramana fata batrana si sa-i puta buricul. Amin!
  • Nicoleta Nicoleta
    La voi, la Pagina de media, nu reciteste nimeni textele inainte de publicare? Sau macar dupa? Ma ofer voluntar, daca doriti, mi-ar prinde bine un part-time job.
  • B0B B0B
    Putem inventa un nou joc de societate: " Cine mai pleaca de la Realitatea TV in saptamana asta?". Concedierile nu se pun.
  • George George
    Dupa mintea noilor sefi, nici plecarea Adrianei nu-i o pierdere. La cata minte are Gusa si la cate talente a lansat, n-ar fi rau s-o propulseze pe marea sa descoperire in jurnalism, Laura Andresan. Sau poate ne prezinta stirile creatura Felix Rache, care a aparut de nicaieri si rade singur la glumele proaste pe care le spune. Apropos, de Florian Bichir ce se mai stie, a disparut la el cum a aparut, brusc adica?!
  • Raitaru Raitaru
    @mihaela - Bianca Oanea nu va pleca pt simplul motiv ca sifoneaza la Gusa pe unul sau pe altul. Isi da silinta chiar mai mult decat Mura Frinculescu, care pentru asta e parasutata in redactie. Daca insa la Mura ne asteptam, despre Oanea credeam ca e de-a noastra dupa ce am lucrat ani buni cu ea. Fiti cu ochii-n patru si aveti grija ce si mai ales cu cine barfiti!!!
  • Dan Dan
    omu' schimba parul da salamul ba
  • misu misu
    raman cei trei care au speriat realitatea: gusa, cretuleasca si rares b, sa stinga lumina si sa traga apa :))
  • un roman un roman
    de ce nu ma mir?
  • alex alex
    bianca oanea nu fusese data afara? Sau acum sunt angajati aia care au fost dati afara?
  • Radu09 Radu09
    e pe duca Realitatea TV , pe A. Mares o stiu de cand prezenta cu Cabral IMPACTl, apoi la Focus la Prima TV poate va reveni la Prima Tv ca tot pleaca Topeasca
  • mihaela mihaela
    Daca specimenul "bianca oanea" nu zboara foarte repede,vor pleca si cei cativa profesionisti care au mai ramas la Realitatea.Oricum, este inutil sa lupti cu mahalagismele, lipsa de caracter si nu in ultimul rand cu lipsa acuta de profesionalism.

Trimite un comentariu

sus