Skip to main content

EXCLUSIV. Cancan TV iese din grila Acasă TV în luna mai

 

CancanTV 2

Publicitate

Emisiunea Cancan TV urmează să iasă din grila postului Acasă TV începând cu data de 2 mai. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, de la acea dată Acasă TV va intra în grila de vară, grilă în care emisiunea nu se mai regăseşte. Potrivit aceloraşi informaţii, nu este încă decis dacă emisiunea tabloid va fi reluată în grila de toamnă.

Transferată de la Kanal D, emisiunea Cancan TV a scos rezultate de audienţă mult sub performanţele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută emisiunea a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut. În aceeaşi perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Keky Keky
    pe PRO TV sunt slabe sanse sa se mute, pentru ca sunt stirile, pe National TV ar fi o miscare slaba, pentru ca nu se prea face audienta, PRIMA TV are deja grila batuta-n cuie, pe REALITATEA clar nu, pentru ca nu e formatul de asa natura... ce a mai ramas? TVR-ul?
  • Keky Keky
    dupa B1TV, s-au mutat la Kanal D. de la Kanal D la Acasa TV... PACAT! e o echipa frumoasa acolo, insa ceva nu merge! sunt curios unde se vor mai muta in toamna... au ramas putine optiuni...
  • Dan Dan
    Mare paguba! N-au nici subiecte cu care sa-l atraga pe amatorul de barfe si isi iau bataie de la concurentii de pe acel tronson orar mai mereu. Joi seara cred ca a fost apogeul plictiselii la ei in comparatie cu ce aveau Wowbiz si Un show pacatos. Si cred ca si-n alte seri fac la fel.
    Tin sa mentionez ca nu le urmaresc programul, doar zapez si-mi fac o parere, incerc sa ma pun in pielea celui care ar urmari astfel de emisiuni.
  • mile mile
    maria , tu te uiti la jegul de kanal
  • demagogu mariac demagogu mariac
    Maria si Gogu - doi microbi care au scapat.
    Parazitii aveau mare dreptate acu' muuuulti ani: pentru Box Office, faceti .... (exista Google)
  • cristi cristi
    De fapt are o singura emisiune, numita "Un show pacatos". Daca te uiti pe site-ul A1 sau pe port.ro, apare doar "Un show pacatos", care incepe la 22.30 si are 15+. Vrajeala aia cu 2 emisiuni legate intre ele, e doar un aranjament pe care il foloseste el, ca plan de rezerva, in caz ca are CNA-ul ceva de comentat.
  • Maria Maria
    Gogule, lucrez la Kanal D. Am acces la audiente, iar aberatiile tale despre Natalie pe care Capatos le-ar administra Wowbiz min zilele de miercuri si de joi sant incredibile ! Singura zi din saptamana cand Handicapatos reuseste sa invinga este cea de miercuri, dar niciodata nu a reusit sa o faca la mai mult de un punct de rating fata de Wowbiz ! A luat, insa, bataie crunta si miercurea , iar joia o încasează constant ! Chiar si joia asta Wowbiz a făcut 4,8 puncte de audiență , in timp ce idolul tau a obținut 4,2 ... Wowbiz îl snopeste constant din februarie ! De aia e atat de disperat si apare cu minciuni la televizor ! E cel mai mare jeg de pe micul ecran !
  • anonim anonim
    Capatos are 2 emisiuni pe antena1....Un show pacatos, care tine 30 minute si Un show si mai pacatos cu incadrarea 15+ dupa ora 23:00
  • Cata Cata
    eu nu-i inteleg pe astea de la trustul pro. Nu vor sa faca audienta? Daca cancan tv ar fi fost pe pro tv era mult peste kanal d. Nu-l muta si pe Maruta pe acasa?
  • blondinaad blondinaad
    Cred ca adat acatiste CAPATOS ca sa mai scape de un rival si sa se laude el cum este pe primul loc in audiente castigate cu pitipoance.
  • stefan stefan
    iti dai seama ca pe protv ar fi lider de audienta. :)
  • matei_a matei_a
    Daca nu chemau doar angajati ProTV, adica toti actorasii din telenovelele lor si toate prompteristele vedete, s-ar fi uitat lumea.
  • boro boro
    Singura ţeapă luată de Media Pro. Dar şi-au dat seama la timp !.
  • Daniel Daniel
    Orice emisiune de genul asta care dispare e spre binele presei.
  • cristi cristi
    Mai bine-si punea un peste din ala de sticla din anii '60. Daca tot e penibil , macar sa o faca cum trebuie.

Trimite un comentariu

sus