Skip to main content

Contractul lui Adrian Sârbu cu CME a fost prelungit: trei ani cu aproape două milioane de dolari salariu anual

 

Adrian-Sarbu-web

Publicitate

Adrian Sârbu rămâne la conducerea Central European Media Enterprises – CME încă trei ani. CME, compania care operează în România posturile Pro TV, Acasă, Sport.ro, MTV şi Pro Cinema a prelungit contractul cu Sârbu, ca preşedinte şi CEO al companiei.

Contractul lui Adrian Sârbu expira la sfârşitul acestui an. A fost prelungit pentru trei ani, în condiţiile în care salariul rămâne acelaşi: 1,8 milioane de dolari pe an. Contractul prevede şi bonusuri anuale, în funcţie de targeturi care pot ajunge la 100% din salariu.

CLAUZE DE REZILIERE. În cazul în care CME încheie contractul cu Adrian Sârbu înainte de 31 decembrie 2016, clauzele de reziliere prevăd plăţi între 3,6 şi 5,4 milioane de euro pentru Sârbu. Totodată, conform aceloraşi clauze, dacă CME rupe contractul mai devreme, Adrian Sârbu va fi numit şeful operaţiunilor pe România până în 2020, pentru un salariu de 900.000 de dolari anual.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Slick Slick
    "Noroc" cu sarbu, altfel manelistii nu mai erau atat de vedete. De asemenea, eram si cu cateva sute de "dive" pe minus si ne faceam de rusine in lume.
  • mile mile
    voiculescu este patron iar sarbu este sluga americanilor
  • marius marius
    @Petrisor, mai uitata-te o data pe acte. CME nu-i garanteaza pozitia din Romania decit daca nu-i plateste despagubirea, asa am inteles eu, dar poate ca nu e corect.
  • MirceA MirceA
    La ce audiente au, nu e de mirare ca lumea uita de ele. :)
  • MirceA MirceA
    Ca sa intelegi cum e cu economia de piata: castig inseamna ceea ce iti ramane dupa ce cheltui.
    Nu zic ca Pro-ul nu face audiente uriase cu unele productii. Insa banii pe care ii incaseaza Pro-ul, chiar daca sunt multi, nu sunt mai multi decat ceea ce cheltuie.
    Asadar, asta e lectia de economie: poti sa incasezi 42,5 milioane si sa cheltui 30, astfel ai un profit de 12,5 milioane sau poti sa incasezi 85 de milioane si sa cheltui 100 - astfel nu ai profit, ba chiar ai o pierdere de 15 milioane.
    Ai inteles, sau o luam cu cifre mai mici ca sa pricepi ?
  • cactuss cactuss
    Răspunsul ți-l voi da, tot, eu. Cei mai mulți bani din publicitate, se duc, evident, în trustul MediaPro.
    P.S. Trustul Intact nu mai este pe mâinile lui Dan Voiculesc, ci în mâinile fetelor lui. Dan Voiculescu conduce acum, Fundația "Mereu Aproape". Cam atât cu lecția despre cine, cum și în ce fel fac televiziune.
  • cactuss cactuss
    @MirceA, Când ProTv câștigă din publicitate 85 de milioane de euro, iar Antena1 doar 42, 5 mil, cum poți să spui că Dan Voiculescu câștigă mai mult ca Sârbu? Cred că ești hilar, dacă nu cumva postac "antenist". Apropo, nu sunt postac Pro, dar hai să te ajut unpic cum se fac bani din publicitate. Luăm două emisiuni de TALENTE: Românii au Talent și România Dansează, la românii au talent s-au uitat in medie, peste 6 milioane de telespectatori, pe când la românia dansează, doar 2 mil de privitori. Deci, făcând un calcul simplu, vin și te intreb; unde se duc cei mai mulți bani din reclame/publicitate, acolo unde sunt mulți sau mai puțini telespectatori care consumă divertisment pâine
  • vali vali
    a fost baiat destept. si-a prelungit pana se introduce sistemul de rating in care se va sti numarul exact de spectatori de catre toata lumea.
  • gsiua gsiua
    Extraordinar! Superb!
  • blondinaad blondinaad
    Cred ca tot trustul ANTENEI nu castiga cat SARBU,asa ca ce sa mai vorbim de profesionisti .ANTENA pierde teren usor in fata celor de la KANAL D.
  • alexandru alexandru
    ..ia mai uitat-te pe cifrele Antenei 3..ia a vezi acolo scurgeri.. sangerari.. iar vezi Intactul cum nu-si plateste angajatii...si angajeaza nulitatile de la Ima tocmai din lipsa banilor , pt ca-s i ieftini deci profesionisti - lipsa !!!! si sa nu te frece pe tine Mirceo .. grija altora.. banii altora
  • vali vali
    Opereaza si vreo trei radiouri, nu numai televiziuni. Poare isi aduce aminte si de ele, ma gandesc.
  • MirceA MirceA
    Eu zic sa te uiti pe cifrele celor doua trusturi in Romania.
    Cred ca o sa te superi foarte tare cand vei vedea cati bani castiga Vociculescu si cati pierde Sarbu.
    Apoi stai 5 minute si reflecta ce viata seaca ai daca astea sunt bucuriile si supararile tale.
  • ali ali
    Superb . Protv e pe maine bune. Cat timp traieste omul asta .. Protv va fi lider in RO !!
  • cactuss cactuss
    Este foarte bun Sârbu, in ceea ce privește piața mass-media. Voiculescu, apucă-te de luat notițe despre cum și în ce fel se face televiziune.

Trimite un comentariu

sus