Skip to main content

Google şi Youtube se ţin de farse. Youtube anunţă că se închide

 

farsa youtubeDe ziua păcălelilor, site-ul Youtube anunţă într-o farsă că se va închide şi că a ales un juriu care va desemna, peste 10 ani, cel mai bun videoclip publicat de la lansarea acestei platforme. În acelaşi spirit al farsei, Google anunţă că a lansat primul motor de căutare olfactiv din lume, scrie Huffington Post.

Publicitate

Despre farsele Google şi Youtube
Într-un videoclip intitulat "YouTube pregătit să aleagă un învingător", postat pe site, directorul general al YouTube, Salar Kamangar, a anunţat că această platformă online se va închide la sfârşitul zilei (de duminică).

"Suntem foarte aproape de final. Astăzi, la miezul nopţii, YouTube.com nu va mai accepta noi contribuţii. După opt ani extraordinari, este timpul să revedem tot ce a fost postat şi să selectăm un învingător", spune Tim Liston, directorul acestui "concurs".

Mirosiţi florile prin monitor cu Google Nose

Detectarea mirosurilor înconjurătoare se face printr-o tehnologie Android care colectează mirosuri utilizând cel mai sensibil sistem de operare pentru mobil din lume.

"Din cauza ritmului rapid din zilele noastre, n-avem întotdeauna timp să ne oprim să mirosim trandafirii", a declarat Jon Wooly, Google product manager. "Acum, cu Google Nose Beta, mirosul trandafirilor e la un click distanţă".

Tot ce trebuie să faceţi pentru a simţi mirosurile Google este să vă apropiaţi nasurile de monitoare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus