Skip to main content

Mihai Gâdea, în această seară la Nocturne: „Când o să încetez să fiu un om liber, probabil o să încetez să mai fiu”

 

mihai gadea nocturne

Publicitate

Realizatorul Mihai Gâdea este invitat la emisiunea Nocturne, începând cu ora 23.00. Marina Constantinescu va încerca să afle de la invitatul ei „dacă varietatea emisiunilor de astăzi aduce vreun beneficiu, dacă nivelul discuţiilor atinge ceea ce şi-a propus jurnalistul, dacă diluarea cuvântului afectează publicul”, se arată în comunicatul postului public.

Mihai Gâdea spune că „nu se consideră un lider de opinie”. Întrebat dacă este un om liber, Mihai Gâdea îi răspunde Marinei Constantinescu: „Ce-am făcut în ultimii ani ar putea să fie nişte probe în sensul ăsta. Când o să încetez să fiu un om liber, probabil o să încetez să mai fiu”.

Gâdea îşi aminteşte de pionieratul de la Realitatea TV şi mărturiseşte proasta părere pe care o avea despre emisiunile sale din acea perioadă şi timiditatea cu care l-a abordat prima oară, telefonic, pe Octavian Paler – „era ceva nemeritat pentru mine ca un om de profunzimea, de nobleţea lui Octavian Paler să-mi acorde atâta atenţie şi generozitate”.

Un alt subiect abordat la întâlnirea Marina ConstantinescuMihai Gâdea de la TVR, este acela al relaţiei dintre intelectuali şi puterea politică.

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Ce bine zici tu, George! Nu stiu insa cati te vor si asculta.
    Gadea e, cu toate defectele lui, un om de televiziune important la noi, emisiunea lui face audiente bune la amatorii de politica si, inevitabil, aduna si adversitate din partea celor care sunt de cealalta parte a baricadei. Ar putea fi interesanta editia.
    Cat despre TVR, sa spuneti ca s-a dat cu puterea mi se pare exagerat.
  • George George
    Acum repede ne grabim sa tragem concluzii. Doar pentru ca la Nocturne vine un imputit de la Antena 3, repede credeti ca tot TVR-ul s-a dus pe apa simbetei. Pentru o ora de emisie cu gidea sa compari toata televiziunea cu un organ al propagandei Intact mi se pare o prostie si o concluzie pripita. Mai uitati-va si la celelalte emisiuni difuzate.
  • Mi-e RUSINE... Mi-e RUSINE...
    ... de rusinea dnei Constantinescu. Daca reperele dansei in jurnalism au ajuns un carciumar devenit patron de Taverna cu sprijinul lui Miki Spaga (Tuca) si un slugoi al lui Felix (Gadea), inseamna ca TVR isi merita soarta. Asteptam ca pe turnanta sa intre si Hakkinen, alias Codrut Seres, recent plecat din functia de presedinte la Intact. Ii mai asteptam sa cugete liber si pe Dana Grecu, Mihai Tatulici, Sorin Rosca Stanescu, Bogdan Chirieac, Marina Almasan, Floriana Jucan, Horia Ivanovici, Dan Diaconescu, Andreea Cretulescu, Rares Bogdan etc. Toti astia sunt repere de moralitate, deontologi grei, datatori de lectii la sclavii care muncesc onest.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    e buna asta; Gidea sa zica la 22.55...acum se termina emisiunea noastra; treceti pe Tvr 1...
  • Radu100% Radu100%
    @vaisteaualor: Tin sa-ti readuc aminte ca TVR, in perioada cand era la putere odiosul PDL, era invadat de hienele basiste precum Patapievici, Andreea Pora, Sabina Fati, Ioana Lupea si toti sclavii de serviciu ai Cotroceniului. Mai tii minte cand Mircea Marean si Ioana Lupea il pupau pe Basescu la TVR INFO fara nicio jena? Ar trebui ca voi, basistii, sa va abtineti o perioada de timp.
  • vaisteaualor vaisteaualor
    Constat cu parere de rau ca sub conducerea lui Ellvis, TVRul a devenit organul de propaganda al Intact . Dupa interviul cu Voiculescu din prime time (chiar sunt curios ce a justificat prezenta lui la televiziunea nationala, avand in vedere ca nu este nici membru al guvernului, nici parlamentar si nici macar f'un membru executiv al PC, ci doar un turnator dovedit), acu' ni'l promoveaza si pe Gadea, ca sa se laude ca este "liber" de cativa ani. Liber sa faca emisiuni omagiale (oare il va intreba distinsa doamna cum justifica filmuletul?) si sa repete ce-i dicteaza varanu'.
    Ii inteleg daca promoveaza partidul la putere, ca de acolo mananca, dar nu inteleg de ce promoveaza un post concurent?!
    Ii asteptam pe Radu Tudor, Mircea Badea, Oana stancu care plimba Ursu, chirita din pitesti si alti ziaristi la fel de "liberi in gandire":)))
  • Radu100% Radu100%
    @bahmuteanca: Pai poate o sa vedem un promo la Antena 3 cu emisiunea de la TVR. :)
  • Radu100% Radu100%
    @:etc..etc: Nu, basistule
  • Andy Andy
    PENIBIL,tvr la faza asta a fost umilita la o cota ce nu se poate masura gradat la nici o unitate de masura
  • matei_a matei_a
    Nu cred ca se va uita cineva la Nocturne, cine il vrea pe Gadea se va uita la A3 :)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ma indoiesc, sincer...
  • livia pila livia pila
    Sarmana Marina! Tare rau a mai ajuns! E total compromisa. Gidea dupa Tuca. A cedat santajului lui Elwis si a mai creat un culoar de exprimare impostorilor de la Antene.
  • etc..etc etc..etc
    Ai primit ordin de la varan de a urmari emisiunea?
  • Radu100% Radu100%
    Probabil va fi editia cu cel mai mare rating.

Trimite un comentariu

sus