Skip to main content

Next Star cu Dan Negru, pe primul loc în audienţă. Show-ul a fost peste Pro TV

 

dan negru tv mania

Publicitate

Talent-show-ul cu copii Next Star, care a început aseară pe Antena 1, a fost pe primul loc în clasamentul de audienţă. Emisiunea prezentată de Dan Negru a fost lider pe intervalul de difuzare, peste Pro TV, şi la nivel naţional, şi la oraşe. Antena a fost pe doi doar la publicul comercial.

CONCURENŢĂ. Dan Negru s-a intersectat, în prima parte, cu serialul Las Fierbinţi, apoi cu Spitalul de demenţă, de pe Pro TV. După media pe toată emisiunea (20.30-23.00), Negru a fost pe primul loc. Situaţia a fost diferită pe intersecţiile cu cele două seriale de pe Pro. Pe intersecţia cu Las Fierbinţi, Pro TV a avut prima poziţie. Spitalul de demenţă a fost însă sub NextStar.

O altă premieră a fost, aseară, emisiunea Capcan TV, pe Prima TV. Emisiunea a avut o medie de 490.000 de telespectatori pe minut, dintre care 246.000 din mediul urban.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii Next Star:

LA NIVEL NAŢIONAL. Peste 1,6 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea cu copii de pe Antena 1. Pro TV a fost pe locul doi, având cu aproximativ 350.000 de telespectatori mai puţin.

LA NIVEL URBAN. Next Star a fost pe prima poziţie şi la oraşe: 880.000 de telespectatori pe minut au urmărit show-ul prezentat de Dan Negru. Pro TV a avut, pe intervalul Next Star, o medie de 701.000 de orăşeni pe minut.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pe targetul comercial, 18-49 de ani, Next Star a fost pe locul doi în clasament. Emisiunea de pe Antena 1 a avut, în medie, 381.000 de telespectatori din acest segment (6,9 pe target). În acelaşi timp, Pro TV avea 472.000 de telespectatori din segmentul comercial (8,5 rtg).

Audienţa posturilor TV joi, 18 aprilie, pe intervalul emisiunii Next Star:

NATIONAL URBAN
Antena 1 1.610.000 telespectatori pe minut (8,5 rtg) Antena 1 880.000 (8,4)
Pro TV 1.265.000 (6,7) Pro TV 701.000 (6,7)
Kanal D 904.000 (4,8) Antena 3 356.000 (3,4)
Acasa TV 828.000 (4,4) Kanal D 349.000 (3,3)
Antena 3 479.000 (2,5) Acasa TV 324.000 (3,1)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    protv lider de audienta pe targetul statiei, comercial 18 49 urban. las fierbinti a obtinut in medie 10,7 rating.
  • Sorinel D Sorinel D
    Daca tu nu intelegi ce am scris... Atunci, nu vad rostul in a mai comenta pe aici.
  • Alexx Alexx
    Fiindca sunt multi cocalari in tara asta care nici nu stiu ca mai sunt si alte canale in afara de pro(s)tv. Dupa numele tau, sorinele, si tu esti un mic manelist. Si in afara de asta cine naiba crede audientele astea, mai au putin si spun ca Dan Diaconescu ca au peste 20 de milioane de telespectatori (pe secunda chiar). Sa fim seriosi, exista vreo 1500 de peoplemetre in Romania.
  • Sorinel D Sorinel D
    Deci, sa inteleg ca manifestarile lui Bendeac ti se par ok... Exemplu: cand a pupat-o pe balerina din juriu, cand a sarutat o coregrafa; cand a incercat sa copieze un dans (oricum, e PARALEL cu dansul).
    Vrei ca lumea sa se uite la "Romania danseaza" ? Daca da, sa il INLOCUIASCA pe Bendeac. Nici in asa o emisiune nu scapam de Fernando, "telecomenzi", "nu stiu dastea", "Florin Piersic"...
    Daca e cu mult peste "Romanii au talent", atunci, de ce nu a ajuns la peste 4.000.000 de telespectatori pe minut ?
  • Alexx Alexx
    Trebuie sa fii ori manelist, ori retardat (dar e tot aia) sa te uiti la Las Fierbinti, indiferent ce ar da celelalte posturi. Next Star e cu sapte clase peste mizeriile proteviste (nu mai vorbesc de Romania danseaza, care e cu muuuuult peste Romanii n-au talent), dar postacii protevisti vor lauda orice tampenie marca Pro, pentru ca sunt ori platiti, ori spalati pe minicreierasele lor...
  • claudyu claudyu
    e cam nasha emisiunea asta
  • alex alex
    bai tomdegeteul esti cumva vreun copilas de 10 ani de tot comentezi la tot ce nu iti convine , fiecare alege ce vrea , daca unora nu le place antena 1 au ei motivele lor nu trebuie sa ne faci tu pe noi slugi proteviste sau in alte feluri ,suntem in democratie ne uitam la ce vrem noi nu trebuie sa ne inpui tu sa ne uitam la antene daca nu vrem
  • mile mile
    dan voiculescu nu are nevoie de bani , ci doar de audiente cat mai mare pe total
  • Sorinel D Sorinel D
    Si care este problema ta daca se uita sau nu ? Sincer, eu m-am uitat la emisiune; dar nu ca am vrut sa vad despre ce este vorba... Ceea ce nu agreez la Pro TV sunt "tampeniile" de Joi seara: "Las fierbinti" si "Serviciul roman de comedie"; si neeavand ce sa vizionez, am optat pentru Antena 1.
  • Sorinel D Sorinel D
    Pentru "tomdegetelul" (dupa nume, precis esti unul de maxim 10 ani). Eu macar imi scriu tot numele (D vine de la numele de familie). De ce sa ma ascund dupa porecle ?
    P.S.: Daca nu ai ce comenta in legatura cu subiectul, iti sugerez sa nu mai raspunzi pe aici.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    nebunule, tu nu te uiti decit daca e nikita sau ceva fufa sa vezi si tu ceva interesant,ca ai o viata plictisitoare
  • tomdegetelul tomdegetelul
    pt sorinel manelistu': bine ca vb si tu aici asa vedem ce telespectatori are si prost teve(toti manelistii)
  • Sorinel D Sorinel D
    Si ma rog, care este raportul ? Cand Antena 1 "bate" Pro TV o data, Pro TV "bate" Antena 1 de 4, 5 ori...
  • Sorinel D Sorinel D
    Si ce, este ceva grav ? Esti liber sa faci si tu "reclama"... Dar de, daca nu ai la ce filme bune sa faci.
  • mad79 mad79
    nici nu m-am uitat!

Trimite un comentariu

sus