Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Dosar Teo Peter: Cum au scos vinovat stopul

 

presa de azi 15 aprilieZiarul Adevărul are pe prima pagină un articol despre achitarea puşcaşului marin care l-a omorât pe Teo Peter, acum opt ani. “Dosar Teo Peter: Cum au scos vinovat stopul”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Puşcaşul marin care l-a omorât pe Teo Peter în Bucureşti, acum opt ani, a fost achitat pentru că, în SUA, avocaţii au reuşit să-i convingă pe juraţi că accidentul rutier a fost cauzat în principal de semnalizarea neadecvată a intersecţiei dintre stada Polonă şi Bulevardul Dacia”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu un articol în care se vorbeşte despre afacerile soţiei senatorului Corneliu Dobriţoiu cu statul. “În atenţia ANI! Ministrul Dobriţoiu a ascuns contractele soţiei cu statul”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Dobriţoiu şi alţi 7 generali de Armată sunt învinuiţi la DNA pentru locuinţele de serviciu cumpărate ilegal. EVZ a descoperit în noua declaraţie de interese a senatorului Dobriţoiu afacerile soţiei sale cu instituţiile statului. Când era ministru nu a completat nimic în declaraţie”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un interviu cu Victor Atanasie Stănculescu, fostul ministru al Apărării. Acesta “mărturiseşte că avea legături cu reprezentanţi ai serviciilor secrerte occidentale în perioada 1980-1990, pe vremea când conducea Departamentul Înzestrării din MApN”. “Lovitura de stat din decembrie 1989 nu a fost dată pentru Iliescu”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Derby cu fotbal puţin şi incidente multe. Cap în cap
  • ProSport: Prea frumos ca să fie adevărat
  • Naţional: Avertismentul lui Kovesi: Eu vara nu dorm!
  • Click!: Silviu Prigoană: Adriana minte! Le-am dat copiilor 1.000 de euro în fiecare lună

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus