Skip to main content

PRESA DE AZI. Criza din justiţie ţine prima pagină a ziarelor. Ziarele de sport sunt cu handbalul

 

Capturaţi ecranul complet 04.04.2013 154737.bmp

România liberă face o radiografie a scandalului din justiţie. Consecinţele politice ale scandalului din justiţie, titrează publicaţia care face o analiză asupra efectului nominalizărilor făcute de Victor Ponta la şefia Parchetului General şi a DNA.

Adevărul încearcă să descopere „Misterele alianţei Vociulescu - Morar”, după cum titrează publicaţia pe prima pagină de astăzi.

Evenimentul zilei se concentrează, pe prima pagină, tot pe criza din justiţie: „Victor Ponta NU a dansat cum i-a cântat ponta”.

Primele pagini din presa de sport de astăzi nu sunt ale fotbalului ci ale handbalului. Pitagora legitimat la Oltchim, titrează Gazeta Sporturilor, care precizează că la simularea pentru examenul de evaluare naţională de matematică elevii de clasa a VIII-a din Vâlcea au găsit probleme în care apăreau situaţii de handbal.

Pro Sport rămâne tot în zona matematicii şi face o comparaţie între banii pe care i-ar putea primi Oltchimul dacă ar câştiga Liga Campioni.lor la handbal şi cam cât ia Severinul pentru că a promovat în Liga I. Rezultatul: 850.000 de euro în ambele cazuri. Prima din Liga Campionilor la Handbal, cât ultima din Liga lui Mitică: Oltchim ia cât Severin!, titrează ProSport pe prima pagină.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Naţional: Magistratele penale, căutate şi-n gaură de şarpe
  • Libertatea: Sex oral între „noua casnică” de la MasterChef şi Drăghia
  • Click!: Bittman şi-a făcut implant de păr în secret?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus