Skip to main content

PRESA DE AZI. Un amendament pentru modificarea Legii siguranţei naţionale, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 9 aprilieZiarele Adevărul şi România liberă au pe prima pagină articole despre un amendament al deputatului PSD Florin Iordache pentru modificarea Legii siguranţei naţionale care nu ar mai permite serviciilor secrete să trimită probe care le pot foloosi pentru anchetarea unor infracţiuni de drept comun, corupţie sau criminalitate organizată. “Protectorul infractorilor”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. România liberă titrează pe prima pagină: “Lovitura grea pe care o poate primi lupta anticorupţie”.

Publicitate

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “Deputatul Florin Iordache vrea să impună prin lege ca SRI să tăinuiască toate faptele penale de care află din interceptări, dacă acestea nu vizează siguranţa naţională”.

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “scandalul licenţelor” din Ministerul Sănătăţii. “Ministrul Sănătăţii dă vina pe sublaterni în scandalul licenţelor”, titrează EVZ.

“În afacerea contractelor cu dedicaţie, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, dă vina pe directoarea Georgeta Bumbac, care ar fi acţionat din proprie iniţiativă, dând circulara cu privire la softurile de contabilitate de la firma ADI-COM SOFT SRL. Directorul general al firmei, Ioan Prund, îl contrazice pe ministrul Nicolaescu. Prund divulgă că a vândut licenţele pe timpul ministrului Cepoi, cu 15.000 de euro, dar nu le-a folosit nicio unitate subordonată MS. Acum le-a oferit gratuit ministrului nicolaescu, pentru a putea încheia apoi contracte de mentenanţă pe bani”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: Companiile gigant care au pompat miliarde de euro în Cipru
  • ProSport: Papid de căruţă
  • Gazeta Sporturilor: Ghencea, în criza bărbatului de 40 de ani
  • CLick!: Uite-l pe Prigoană cum îşi răsfaţă copiii!
  • Libertatea: Marcel Toader: Nu mai există cale de împăare între mine şi Gabriela

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus