Skip to main content

Prigoană, în acelaşi timp şi la Happy Hour şi la Acces Direct

 

prigoana pro

Emisiunile tabloid s-au nimerit din nou cu acelaşi invitat. Astăzi, atât Happy Hour, cât şi Acces Direct au difuzat, în acelaşi timp, un interviu cu Silviu Prigoană.

Dacă la Acces Direct, Prigoană se afla în studioul Simonei Gherghe, la Pro TV reporterul l-a intervievat pe Prigoană într-un birou. Şi pe Antena 1, şi pe Pro TV, pe ecran era scris "direct".

Cum s-a întâmplat? Unde era în direct şi unde era înregistrat?

Cătălin Măruţă, pentru Paginademedia.ro:

"Am difuzat intr-adevar astazi un material cu Silviu Prigoana, dar nu inteleg unde este nelamurirea. Nu am pretins niciodata ca este in direct, a fost un material obisnuit, un interviu realizat de un reporter, ilustrat cu imagini de la nunta lui cu Adriana si cu imagini cu fosta lui iubita.

Era evident un material, nu o transmisiune live, pentru ca altfel as fi fost eu in legatura directa cu invitatul, i-as fi pus intrebari si am fi folosit o grafica de tip "ferestre", ca de obicei, adica telespectatorii ar fi putut vedea in acelasi timp platoul si locul de unde transmiteam. Nu a fost cazul.

In timpul emisiunii de azi, am spus ca a fost un interviu inregistrat in cursul zilei."

Dan Bitman în dublu rol, în urmă cu o lună

Cu o lună în urmă rolurile erau inversate. Happy Hour îl avea pe Dan Bittman în direct, în timp ce Acces Direct difuza un interviu înregistrat, după cum paginademedia.ro relata AICI.

În cazul Bittman, confuzia era creată de faptul că solistul apărea în platourile ambelor emisiuni. Chiar dacă la Acces Direct nu era ...în direct, interviul înregistrat de Simona Gherghe era făcut în studioul emisiunii, având aparenţă de live.

Situaţia a fost clarificată atunci de Cătălin Măruţă, care l-a întrebat pe Bittman, direct: în ce dată suntem şi ce oră este acum.

prigoana Antena

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniela Frincu Daniela Frincu
    Foamea de rating e mare!!!!!!
  • Shultz Shultz
    Asta spune multe si despre romanii care cer astfel de subiecte.
  • Florin Florin
    Mircea probabil numai pe tine te poate duce in eroare. orice spectator Happy Hour cred ca stie ca atunci cand incepe un reportaj, pe care Catalin Maruta il invita sa il vada, interviul nu este in direct.
  • cactuss cactuss
    Ce imbecili sunt unii postaci care acuză ProTv. Bă, boilor, unde era Prigoană când i se lua interviu? În platou sau la el acasa? Asadar, materialul înregistrat a fost dat in timpul emisiunii care a fost în direct. Nu uitați, când Simona Gherghe l-a avut pe Dan Bittman în studio în off the record, ea a spus că el este în direct, însă, în același timp, Măruţă, l-a avut și el invitat pe Dan Bittman, iar ca lucrurile să se clarifice, Catalin l-a întrebat cât este ceasul și în ce dată sunt. E limpede, ba, acum?
  • Florin Florin
    pt ca emisiunea este in direct. un reportaj nu are cum sa fie in direct. nimeni nu incearca sa pacaleasca pe altcineva ca interviul are loc in direct.
  • Daniel Popescu Daniel Popescu
    Cine sa-l apere pe Marutza???Cind eram copil,pe strada noastra erau citeva "'Tzatze""care birfeau de dimineatza pina seara tot ce intra in raza lor vizuala.Acele tzatze sunt acum la tv,la Acces,la Happy Hour.Nu pot sa cred,televiziunile astea sunt in suferintza mare.....Silviu Prigoana chiar acum il judeca pe Marutza pentru calitatea execrabila a emisiunii lui.Chestia e ca unul ca Marutza rezista ptr ca sunt prosti care-i privesc emisiunea.Noroc ca mai sunt si alte posibiltati,Discovery,National Geografic,MGM-ul.....
  • blondinanad blondinanad
    Antenistii au sarit in sus.C egafa a facut frate MARUTA.Santeti culmea.Unde a ti auzit voi ca a spus MARUTA ca este in direct interviul?Interviul a fost inregistrat si a si spus,dar antenistii au sarit de fund in sus repede ca a facut si MARUTA ca si SIMONANICA[minciunica].Numai un prost nu si-ar fi dat seama ca interviul nu era in direct,doar se vedea ca nu era filmat in studioul HAPPY HOUR,ci la biroul lui PRIGOANA.
  • mira12 mira12
    ia sa va vad protevisti cu aparati gafa lui Maruta.
    si acces Direct si happy hour sunt la fel. identice.
    maruta ar face orice pentru audienta si a dovedit!!!
  • alex alex
    Se pare ca și cei de la ProTV fac gafa după gafa
  • doru68 doru68
    Oricine isi da seama ca nu este in direct la MARUTA,deoarece interviul a fost facut in biroul lui PRIGOANA,plus ca nu ai lua MARUTA interviu,clar nu este ni ci o greseala,a spus MARUTA sa urmarim materialul.Ce repede au sarit antenistii,ce sa spun ca ceea ce au facut ei este de blamat.
  • mile mile
    acum toti cauta scuze penibile pro tv ului
  • ioan ioan
    crezi ca mai socheaza pe cineva, ceva, in tara asta?
  • Anelissa Anelissa
    Prost Tv a comis-o , nu exista nici o scuza!
  • MirceA MirceA
    Ceea ce povestesti tu cu TVR sunt greseli tehnice (uita aia sa scoata direct de pe grafica).
    Ceea ce a facut Pro TV, lasand pe tot timpul interviului inscriptia DIRECT, e intentionat.
    Ambele televiziuni sunt de blamat pentru inducerea in eroare a telespectatorului.
    Daca ati sti, insa, cate mizerii de acest gen se fac, v-ati soca.
  • MirceA MirceA
    Scrie DIRECT ?

Trimite un comentariu

sus