Skip to main content

Prima semifinală Românii au talent: peste cinci milioane de români la Pro TV

 

romanii au talent

Publicitate

Prima semifinală Românii au talent, transmisă în direct, a fost urmărită de peste cinci milioane de români în fiecare minut, peste jumătate din oraşe.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audienţele semifinalei de aseară, care a decis primii finalişti: Gabriela Artene, din Iaşi, cu momentul de muzică clasică (cel mai mare număr de voturi), mentalistul Vlad Grigorescu şi acordeonistul Ghenadie Rotari. Finala se va difuza pe 10 mai.

LA NIVEL NAŢIONAL. Pe toată durata emisiunii Românii au talent, se uitau la Pro TV în fiecare minut 5,03 milioane de români. Pe locul doi a fost Kanal D (Pistruiatul şi Pe banii părinţilor), iar pe trei Antena 1 (cu un film de acţiune).
În top cinci a intrat şi TVR 1, cu emisiunea O dată-n viaţă.

LA NIVEL URBAN. Emisiunea Românii au talent a fost văzută, în fiecare minut, de 2,55 milioane de orăşeni. În mediul urban, pe locul doi a fost Antena 1, iar Kanal D a fost pe trei.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul emisiunii Românii au talent, 1,4 milioane de telespectatori pe minut au fost din segmentul 18-49 de ani (25,3 rating pe target). După Pro TV, pe locul următor a fost Antena 1, cu 224.000 de telespectatori pe minut în segmentul comercial (4 rating).

Audienţa posturilor TV vineri, 5 aprilie, pe intervalul Românii au talent:

NATIONAL URBAN
Pro TV 5.034.000 telespectatori pe minut (26,5 rtg) Pro TV 2.554.000 (24,4)
Kanal D 644.000 (3,4) Antena 1 405.000 (3,9)
Antena 1 621.000 (3,3) Kanal D 251.000 (2,4)
TVR 1 597.000 (3,1) TVR 1 219.000 (2,1)
Acasa TV 504.000 (2,7) Antena 3 213.000 (2)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Antena 3 unde e? A disparut?...
  • manu manu
    Pentru cel ce se semneaza "Dumnezeu"- Mai atotputernicule.. Gog, Stefan Stan..pana si de Gigel Frone.. tot astia sunt din ograda Pro tv, sunt nascuti de Protv..i vad ca acum sunt preluati si de alte posturi , invitati pe la emisiunile lor. Asta inseamna puterea Pro tv.. mereu au dat tonul in showbizz, au lansat vedete pe banda rulanta , preluate apoi de ceilalti din urma lor inclusiv de Hantena . Nu am auzit de castigatorii chix Factor de exemplu sa fie invitati pe la celelalte televiziuni. De ce ?? pt ca sunt ZERO , nu fac audienta , sunt stersi , s-au pierdut !!!! Pro tv stie sa faca vedete, si sa se ocupe de imaginea lor nu doar ca-i lanseaza.. altii stiu doar sa copieze ..nimic nu ramane de pe urma lor
  • un roman un roman
    Antena concureaza, in principiu cu Kanal D. Deci, Kanal D, bate Antena 1 cu filmul Pistruiatul? Filmul asta, l-a dat Antena 1 acum un weekend sau doua, de dimineata. Traiasca ironia.
  • ciprian ciprian
    Protv este clar la toate capitolele peste antena.Felicitari!protv mereu va fi in top
  • alex alex
    macar astia ating pragul de 5 milioane , romanica danseaza dabea ajunge la 2 milioane
  • eu eu
    Sabrin, cred ca protv nu se mandreste cu telespectatorii analfabeti...Eu zic sa-ti tii parerile pentru tine si lasa-i pe altii sa comenteze, sunt destui care lauda productiile pro-ului si fara "ajutorul" tau
  • gica gica
    slab protv! ma asteptam la peste 10 milioane de telespectatori pe minut
  • Sabrin Sabrin
    voi niciodata dar niciodata nu veti fi in stare sa faceti un serial ca Las Fierbinti uitati-va cat de bine e filmat, actorii joaca foarte bine, sunt foarte bine imbracati in imbracaminte taranesti
    dar ce sa stiti voi pe voi va roade invidia, voi niciodata nu veti fi in stare sa filmati un serial ca las fierbinti
    voi ati avut o telenovela acum 4 ani ceva cu numele sarmana narcisa, filmata numai in studio si cand a aparut serialul state ati renuntat la telenovele fiindca v-a distrus audienta.
    de cate ori sa va repet sa nu va mai comparati cu ProTv ca e ca si cum TH 0.2 sar compara cu Antena1
    apropo am auzit ca TH 0.2 va trece in format HD la voi e de domeniu SF acest format HD si mai va credeti televiziune de calitate
    ANTENA1 televiziunea care arata jegu de seb unghi =)))))
  • alex alex
    nu mai e , decat miercuri si joi
  • Horea Horea
    Dar ce inseamna "varciu?
  • Dumnezeu Dumnezeu
    Sabrin,ia lumineaza-ma si spune-mi ce mai fac tututlica si goguta?Ai mai auzit ceva de ei in ultima vreme?Apropo de manele Happy Horror cum ti se pare?Am auzit ca-l pun pe Viorel Lis,pardon,Shrek sa-l imite pe Salam.Fac pariu ca serialele tale favorite sunt Las Tampiti si wannabe "Glee" Pariu cu viata cu trololo band.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    sabrine
    presupun ca l ai votat pe tutulica in sezonul 1 nu i asa si de aia te oftici tu un pic.Daca si tutulica e mare artist atunci ne meritam soarta cu emisiuni ca si acces dinrect,stupid hour sau ochii din umbra
  • Sabrin Sabrin
    felixene ti se pare tie ca hip hoperul Adrian Tutu castigatorul romanii au talent sezon 1 sau cristian gog castigatorul romanii au talent sezon 2 au fata de manelisti???
    felixenii normal sunt invatati doar cu manele de revelion si la abces direct ei viseaza si noaptea manele asta e si viata lor o manea.
  • Cata Cata
    de ce nu a fost varciu aseara? Parca era si vinerea.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    si parca vad ca tot un nemuric gen mentalistu lu peste cistiga si editia asta ca doar prost tv are numai spectatori "inteligenti" care voteaza

Trimite un comentariu

sus