Skip to main content

Prima TV lansează emisiunea Capcan TV

 

gabriel dutu
Gabriel Duţu

Publicitate

Prima TV va difuza, începând din 18 aprilie, emisiunea Capcan TV, "un purgatoriu pentru cei în căutare de faimă", după cum se arată într-un comunicat al postului. Noul program va fi prezentat de actorul Gabriel Duţu şi va fi difuzat, în fiecare joi, de la ora 21.30.

Despre noua emisiune de la Prima TV

Capcan TV parodiază majoritatea formatelor TV de succes din ultimii ani, dar aduce în lumina reflectoarelor şi subiecte noi. Protagoniştii emisiunii participă de bună
voie într-un reality-show şi se aşteaptă să fie filmaţi în permanenţă, însă ceea ce ei nu bănuiesc este că toţi ceilalţi participanţi sunt actori şi le întind o capcană.

"<Victimele> acestei farse complexe plătesc preţul celebrităţii în moduri de neimaginat, iar situaţiile comice se ţin lanţ", se arată în comunicatul Prima TV, remis Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgi Georgi
    Deci,acum ma uit la reluare pt ca n'am apucat sa vad ultima emisiune si pot spune ca nu mai pot de cât am râs!! :)))
  • Ko Ko
    Roxana, emisiunea e un pamflet și trebuie tratată ca atare!!! În descriere e specificat destul de clar: ”Capcan TV parodiază majoritatea formatelor TV de succes din ultimii ani, dar aduce în lumina reflectoarelor şi subiecte noi.”
    P.S.: Ai grijă ce zici de Gabi Duțu, s-ar putea întoarce împotriva ta!!! :)
  • Roxana Roxana
    emisiunea de ieri 25.04.2013 a fost clar o facatura groaznica, aranjata si in nici un caz un reality show cum s-ar vrea, avand mari lacune. de ex. cand s-au adus vietatile (rata, gaina etc) nu s-a aratat, cum ar fi trebuit, modul acestora de preparare in bucatarie. E clar, ca in bucatarie aceste animale ar fi trebuit omorate etc. Cum si-a explicat ,,asa-zisa victima'' transformarea ratei, gainii si porcului in alimentele puse pe masa... Presupusa ,,victima'' juca un teatru penibil, mimand reactiile impuse de ,, regizorul Gabriel Dutu''
  • Mihaela Mihaela
    Super Gabi !!!!! Ce bine ca te vad iar !!!!!
  • udialan udialan
    oooooo, da! situatiile se tin lant!

    cumva exact ca la ...PLASA DE STELE?!?
    umilitor!

    MAI BINE continuau cu ...nunti, botezuri, mahalale...
    il mai fac de ras si pe actorasul asta, dutu!
  • doina doina
    In sfarsit Gabriel Dutu !!!!! Mi-a placut foarte mult de el in Narcisa salbatica. Ma voi uita cu placere sii la emisiue. Si il astept si in noi roluri si in seriale . Un foarte bun actor !!
  • Ko Ko
    Felicitări Gabi și mult succes!!! Aș putea spune că ne-au fost ascultate rugăciunile!!! :)
  • Adria Adria
    Imi place Gabriel Dutu !!! Il revad cu ocazia asta.

Trimite un comentariu

sus