Skip to main content

Schimbări la B1: Sabin Orcan are emisiune, Nelu Barbu trece dimineaţa, Cristoiu la Bădin

 

Cristoiu-8
Ion Cristoiu va fi invitat permanent la emisiunea Aktualitatea de duminică, cu Andrei Bădin

Publicitate

Schimbări din această săptămână la postul B1 TV. Sabin Orcan, fost prim redactor-şef adjunct la Adevărul, va avea o emisiune. Ion Cristoiu va fi invitat permanent la Andrei Bădin. Nelu Barbu va fi gazda ştirilor de dimineaţă.

Câteva detalii, în continuare:

  • Sabin Orcan va avea emisiune sâmbăta, de la ora 21.00. Talk-show-ul prezentat de fostul prim redactor-şef adjunct de la Adevărul se va numi X-pres.
  • Duminică seara, Ion Cristoiu va fi invitatul permanent în emisiunea Aktualitatea de duminică, moderată de Andrei Bădin. Programul se difuzează între orele 21.00 şi 23.00. Andrei Bădin va modera, în continuare, şi emisiunea Aktualitatea B1, de luni până vineri, între orele 18.30 şi 20.00.
  • Nelu Barbu, fosta gazdă a lui Ion Cristoiu, trece pe tronsonul de dimineaţă. Împreună cu Genţiana Coman, Nelu Barbu va prezenta programul informativ Ştirile dimineţii, în intervalul orar 7.00-11.00

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu100% Radu100%
    Ce este B1, cine sunt Nelu Barbu si Sabin Orcan? Despre ce vorbiti aici?
  • 1q 1q
    de ce nu esti de acord ? avand in vedere ca baiatul a prezentat rubrica meteo la A3, inainte de a deveni brusc expert in politica interna, sa citeasca prompterul este o revenire la matca. oricum, totul tine de audienta, a fost retrogradat pt ca o avea mica...audienta, bineinteles !
  • mircea badea mircea badea
    Pe nelu barbu de ce nu-l pune la meteo?
  • Simona Simona
    Nu sant de acord cu trecerea lui Nelu Barbu la statutul de simplu promterist! Asi fi preferat mai putine stiri repetate in schimbul unei emisiuni zilnce cu Nelu Barbu
  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    Adio, PD, Adio PDL, Adio B1!
  • Ruxandra Sanda Popescu Ruxandra Sanda Popescu
    De ce i-ati luat emisiunea lui Neli Barbu,mie imi placea mult.De ce l-ati retrogradat???Sefilor de la b 1,va vopsiti si voi????Rusine,si asa aduceti zilnic USL de mi-e scarba ,si de aceea tecem multi pe alte canale.Vorba Presedintelui;ADIO !!!!.

Trimite un comentariu

sus