Skip to main content

Show-ul România dansează, sub Jocurile foamei. O floare şi doi grădinari, locul patru

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

După săptămâni bune în care show-ul România Dansează a condus în audienţe în serile de duminică, aseară Pro TV a detronat emisiunea de pe Antena 1 cu un blockbuster.

La nivel naţional, urban şi comercial Jocurile foamei, producţia difuzată aseară de Pro TV, a fost peste România dansează.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele posturilor de televiziune pe intervalul România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. Jocurile foamei a fost urmărit, la nivel naţional, de 1,2 milioane de telespectatori din toată ţara. România dansează a fost la mică distanţă, cu o medie de 1,1 milioane de telespectatori în fiecare minut. Show-ul de dans al Antenei 1 a pierdut faţă de săptămâna trecută aproape 430.000 de telespectatori (Detalii AICI). 

Locul patru a fost al postului Naţional TV care a difuzat filmul indian O floare şi doi grădinari.

LA NIVEL URBAN. Pro TV a înregistrat 688.000 de telespectatori, la nivel urban. România dansează a ţinut aproape, având o medie de 658.000 de privitori, în fiecare minut. Show-ul de dans a scăzut faţă de săptămâna trecută, când a fost urmărit de 966.000 de persoane. 

Pe publicul comercial, Pro TV a avut 450.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1 a fost urmărită de 318.000 de persoane.

Audienţa posturilor TV duminică, 28 aprilie, pe intervalul România dansează

Post TV NATIONAL Post TV URBAN
Pro TV 1.209.000 de telespectatori (6,4 rating) Pro TV 688.000 (6,6)
Antena 1 1.160.000 (6,1) Antena 1 658.000 (6,3)
Kanal D 1.123.000 (5,9) Kanal D 449.000 (4,3)
National TV 779.000 (4,1) National TV 326.000 (3,1)
Prima TV 581.000 (3,1) Antena 3 312.000 (3)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    atitjdine? invata sa scrii fata draga... e libertate de expresie postoaco...
  • tomdegetelul tomdegetelul
    da mai alex pe timpul verii publicul prost tv e la mici şi manele, k atîta ştie,o vară cât mai lungă k manele o să fie fără număr . . . . . . . . .
  • ana ana
    In comentarii apar doar postaci. Petrisor? Oleaca de atitjdine?
  • Florin Florin
    cu alte cuvinte pe puncte nu ești deloc în stare să răspunzi. foarte bine.
  • Radu100% Radu100%
    Florin: Cred ca te-am bagat in seama prea mult.
  • Expertul, Expertul,
    Diferenta a fost mult mai mare pe targetul comercial 18 49 urban. PROTV a fost lider cu o medie de 8,1 rating, in timp ce antena 1 a obtinut doar 5,7 rating.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    eu ma uit la emisiunea asta si am fost si acuzat de unii ca sunt antenist,dar faptul ca semifinalele sunt inregirstrate e naspa fffffffffffffff naspa .Cum dracu sa votezi ceva ce e inregistrat?
  • Expertul, Expertul,
    Nu stiu, formatul original got to dance nu e cu semifinalele live?
  • Alex Alex
    I-a batut bine pe comercial Protv pe Hantena . Daca mai punem si vremea calda de afara .. Au iesit foarte bine . Stiut fiind ca publicul de Protv scade pe timpul verii !!!
  • Florin Florin
    deci pana la urma chiar esti postac platit? :)) ma bucur ca recunosti. ( eu intrebam cand ai timp sa mergi la cinema daca tot comentezi la toate articolele de pe paginademedia, iar tu vb de loc de munca. rezulta ca esti platit sa comentezi aici)
    si cate filme ce ruleaza la cinema ai vazut mai Radule? atat de multe ca nu ai dat niciun raspuns. :)) pai cum, ca tu doar la cinema vezi filme. :)) cel putin asa vrei sa lasi impresia.
    si atentie ca nu m-ai nimerit.
  • Marius Marius
    Putin de tot pentru un film de calibrul asta. Cred ca-s foarte dezamagiti ProTV-istii, mai ales ca fiind asa nou (si nu un flop la box-office) cred ca a costat de 2-3 ori mai mult decat normal.
  • Radu100% Radu100%
    @Florin:Ma, Florinele, nu toata lumea e muncitor necalificat care sa munceasca cu program fix, unii poate ca mai au timp sa mearga la film si-n timpul serviciului. Stiu, pentru tine e de domeniul SF-ULUI.
  • iuli iuli
    Filmul este realizat si distribuit de catre Lionsgate iar in Europa de catre Universal. HBO face parte din concurenta Universal deci nu putea transmite acest film. Ce ma mira insa ca nu a fost difuzat de Digi Film de exemplu. Oricum, va fi, probabil, in curand si pe Universal Romania.
  • aris aris
    Superb filmul " Jocurile foamei . Felicitari Pro tv pt difuzarea lui !!! Saptamana viitoare inca un film bun nou din 2012 cu Jason Statham "In siguranta " .
  • Florin Florin
    Bambi : poate Radu nu ar trebui sa jigneasca primul. :)) serios, omul asta abereaza la fiecare articol. sunt curios cand mai are timp sa vada filme la cinema. :)) ( apropo, cred ca nu ne poate spune nimic de niciun film care ruleaza la cinema.) :))

Trimite un comentariu

sus