Skip to main content

VIDEO. Jamie Oliver oferă o lecţie personală de gătit contra unei donaţii în campania sa

 

jamie-oliver

Publicitate

Celebrul Jamie Oliver a lansat o campanie prin care pune la bătaie o lecţie de gătit ”unu la unu”, la Londra, toate cheltuielile deplasării fiind acoperite de el.

Condiţia participării la această campanie este legată de o donaţie de minim 3 Euro în contul ”Better Food Foundation”. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi şi va beneficia de toate condiţiile necesare, de la transport şi cazare la Londra, la bani de cheltuială şi o lecţie de gătit faţă în faţă cu renumitul bucătar.

”N-am mai făcut aşa ceva până acum, aşa că este unic! Noi credem că această campanie de foundraising este foarte, foarte importantă”, a precizat într-un mesaj video Jamie Oliver.

Acesta este cunoscut pentru felul inedit în care şi-a propus să-i înveţe pe oamenii din întreaga lume să mănânce sănătos, dar şi pentru campaniile împotriva obezităţii, mai ales la copii. Nu în ultimul rând, Jamie Oliver le-a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a învăţa arta culinară, având ocazia să îşi găsească un job într-unul dintre restaurantele sale.

Cea mai mare donaţie făcută până acum este de 1.200 de Euro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Trimite un comentariu

sus